• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!!

teraz tylko na chwilek wpadlam. obiecuje, ze w wieczor bede, bo......dzis bede miala wolne: niunka jedzie spac do babci:tak::tak: dopraszala sie tego jzu przez ostatnie 2 wizyty, wiec dzis spelnimy jej zyczenie:-):-)

ja tez wczoraj niewyspana bylam, bo u mmay poszlam spac ok.01.30:szok::-D;-)

Wpadłam powiedzieć, że żyję-w domu atmosfera wisielcza na maksa :-(:-(:-(aż odechciewa się żyć.
Pozdrawiam .do miłego

weekend sie skoczyl, atmosfera sie polepszyla?

Oj jak mnie glowa boli:baffled: Tez kiepsko spalam,chyba przez nowe lozko, jakas polamana jestem. Mlody w nocy,a moze nad ranem, obudzil sie z placzem i przyszedl do nas

przyzwyczai sie i on:tak::tak:

:sorry2:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Było ekstra................. wytańczyłam się i odcisków nabawiłam:tak: Wróciliśmy o 4:cool2:

:-):-):-):-)

Witam i ja.

Już nie mogę doczekać się urlopu, bo nie mam siły na nic. Chciałabym choć jeden dzień poleżeć i nic nie robić. Może się uda podczas urlopu. :-p

Dziś do pracy na 10 godzin. Czeka nas generalne sprzątanie sklepu:sorry2::szok::wściekła/y:

Witam się i ja:-) u nas znów od wczoraj sypie snieg:wściekła/y: powiem Wam ze mam dość tego białego puchu:sorry2: już wracając wczoraj z pracy zamiast skręcić na pierwszym wjeździe do miasta musiałam jechać aż do 3 bo dwa wcześniejsze zasypane:wściekła/y: niedość że śnieg sypał to jeszcze straszny wiatr i nawiewało z pól na drogę i robiły się zaspy:wściekła/y: a na drogach pełno przewrażliwieńców główna czarna a oni jadą 40 na godzinę normalnie białej można dostać:wściekła/y: chyba jak nigdy dotąd 5 samochodów wyprzedziłam:cool: bo nie miałam się ochoty za nimi ciągnać:no: ja też jestem spanikowane tymi zimowymi warunkami na drodze ale to jeszcze nie powód żeby po drodze krajowej która jest czarna i nie śliska wlec się z tak małą prędkością przecież gdzie można to można co innego na tych bocznych:baffled:
Majandra mimo wszystko zyczę miłego dnia w pracy:tak:
Donkat ja też przymierzam się do puszczenia młodej na nockę do dziadkó już nawet wstępnie z nimi rozmawiałam:tak: bo mała ciągle jak jesteśmy u nich zwłaszcza wieczorem mówi ze ona chce spać z babcią:-) choć z drugiej strony jak słyszy że my idziemy to leci odrazu się ubierać:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry................ dzis mamy kolędę............. planowana u nas na godzinę 20............ od 3 lat tak jest....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Własnie obżeram się drugim tortem urodzinowym mojej gwiazdy............ wczoraj babcia przyniosła i było znów dmuchanie świeczki...................

U nas też od wczoraj sypie, raz mocniej raz słabiej.................. dmucha....................... JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ...... albo przynajmniej niech już sniegu nie będzie

U nas też od wczoraj sypie, raz mocniej raz słabiej.................. dmucha....................... JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ...... albo przynajmniej niech już sniegu nie będzie

Siostro Ty moja:-) byle do wiosny:tak:

ja właśnie stoczyłam nierówną walkę z 5 parami spodni szanownego małżonka zafajdanymi smarem:wściekła/y: każdą plame zaprałam ręcznie płynem do naczyń i teraz się moczę a jak wyjmę jego kurtkę z automatu to je puszczę:tak: mam nadzieję że puszczą te plamy bo jak nie to będzie chodził w takich zafajdanych:wściekła/y: skoro nie umie szanować i nie przebiera się w robocze ciuchy:wściekła/y:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wrzuć go do łazienki z tymi spodniami i niech sam je zapiera ręcznie......................... mój tak ma z koszulkami na lato..................... teraz je nosi pod bluzy, swetry.................... jakby zwykłych podkoszulek nie miał................a potem powie, że nie ma................... że zniszczone, rozwleczone......... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ta od 2 tygodni codziennie obiecuje że zrobi porządek z tymi spodniami:wściekła/y: i co w efekcie dziś polazł w tzw niedzielnych spodniach:wściekła/y: bo już nie miał co na tyłek zaciągnąc:wściekła/y:

Ja stwierdzam, że przestaję tyle na BB pisać:dry:..................... widziałyście mój licznik postów:szok::szok::szok::szok::szok:................................. największy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja do tych niesmiałych należę:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Anetasa normalnie pirat drogowy sie z Ciebie robi;-)

Agula dawaj torta nie bądz sknera ... ale mi narobiłas smaka:dry::-p

A ja jestem zła jak cholera bo niunia zasneła mi na dywanie (czesto tak ma) wiec przenosze ja do łóżeczka, po czy stwierdzam ze przesikała pieluche i ma mokre spodnie, wiec zaczełam zmieniac jej pampiego a ta sie obudziła i kociec spania:wściekła/y::wściekła/y:

a swoja droga czy są tu jeszcze jakieś dzieci pieluszkowe??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry