No własnie czy Wasze dzieci przesypiaja cała noc????? Mój mały budzi się 2-3 razy.......... przeważnie chce pić wody...................wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Raczej tak. Czasem jak ostatnio co pisałam, że Kuba budzi się i przychodzi do Nas. Uspokoiło się to i już tego nie robi może miał wtedy jakiś sen czy coś innego co go wybijało ze snu.
Za to mam inny problem, który próbowałam wyjaśnić bez większych skutków. Piszę nie z prośbą o pomoc, a raczej, aby poinformować o czymś takim jak albo głupota albo złośliwość ewentualnie nieświadoma złośliwość. Moja teściowa chodzi spać z kurami przez co budzi się o strasznych porach jak np o 5 rano czaaaasem nawet wcześniej, a że kobieta pali się do pracy

nie potrafi poświęcić się dla ukochanego wnuczka i poleżeć we wyrku pozwalając mu przy tym spokojnie spać. Tak więc wstaje i idzie robić sobie śniadanko, nastawiać obiad

ale to są wyjątki przy czym robi tyle hałasu, że mam ochotę wyjść i trzasnąc ją tym garnkiem czy talerzem w łeb!!!!!

Czasem w żartach mówiłam, że babunia obudziła wnusia bo tłucze się za głośno lub mówie, aby choć zostawić te garnki bo dziecko mi się budzi. Najgorsze, że lubi robić również pranie o takich porach a łóżeczko Kubusia stoi przy ścianie, za którą jest łazienka a wiadomo jak pralka pobiera wodę to niestety to słychać

teraz jak słyszę, że zaczyna się koncert wychodzę z pokoju i ostentacyjnie zamykam jej drzwi do kuchni robiąc przy tym nieco hałasu, aby zrozumiala o co biega. Nic nie trafia

pozostaje mi cierpieć aż do zrobienia przez R tego cholernego pokoju a to nie nastąpi wcześniej jak na wiosne

lub lato ...... lub jesień..... lub przyszłą wiosnę lub etc....