reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka, jak Adaś z sikaniem? Woła znów? Maćkowi wróciło i już nie popuszcza :-)
Strasznie drogie te kafelki :szok::szok::szok:

Na szczęście juz mu mija............... w weekend zadnej wpadki............ :) ale co jakiś czas pytam..........

Co do mozaiki to straszenie drogie, ale najtańsze jakie znaleźliśmy ................... mozaika jest tylko dla dekoracji, więc potrzebujemy tylko 3 metry......... będzie na obudowie wanny i przy blacie z umywalkami

oj jak mi Ciebie brakowało..................... cieszę się, że jesteś

Jak tam pobyt u mamy czy siostry? czy jedno i drugie? P jz w trasie?

pobyt sie udal. tylko troche za krotko. nawet Julitka nie chciaal jeszcze wracac do domu.
moja siostra ma teraz dodatkowa prace, wiec wraca do domu wieczorem. dlatego chcialam pobyc z Kamilkiem, zeby nie byl ciagle sam, milalam go przypilnowac w nauce, a za ten czas ani razu ksiaki nie otworzyl!!!kawla nygusa!!!

P jedzie jutro, dzis ma szczepionke, wiec wzial wolne

pobyt sie udal. tylko troche za krotko. nawet Julitka nie chciaal jeszcze wracac do domu.
moja siostra ma teraz dodatkowa prace, wiec wraca do domu wieczorem. dlatego chcialam pobyc z Kamilkiem, zeby nie byl ciagle sam, milalam go przypilnowac w nauce, a za ten czas ani razu ksiaki nie otworzyl!!!kawla nygusa!!!

P jedzie jutro, dzis ma szczepionke, wiec wzial wolne

fajnie się czyta KAMILKA jeśli sie wie, że to DUŻY chłop :)

no tak, ale dla mnie to on zawsze bedzie Kamilek.:-) byl nawet czas, ze sie wstydzil, jak tak sie do niego mowilo i kazal mowic: Kamil, a mnie to ledwo przez gardlo przechodzilo, bo mi sie wydawalo, ze tak oschle i bez milosci:zawstydzona/y::rofl2:

no tak, ale dla mnie to on zawsze bedzie Kamilek.:-) byl nawet czas, ze sie wstydzil, jak tak sie do niego mowilo i kazal mowic: Kamil, a mnie to ledwo przez gardlo przechodzilo, bo mi sie wydawalo, ze tak oschle i bez milosci:zawstydzona/y::rofl2:
no tak jak ja............... na mojego skarba tylko ADAŚ a jak krzykne , albo jestm zła to ADAM

Dzień dobry
ale dzis tłumy ho ho:wink::unsure:
dziewczynki mam do Was pytanko gdzie macie internet i ile za niego płacicie, ja mam teraz w Dialogu szybkosc 10 Mb i place 50zl a do tego jeszcze abonament za tel i raczej mi sie to nie kalkuluje....
My też mamy z dialogu i jakoś za 4MB razem z telefonem płacimy jak anetasa-85 zł.

a u nas wieje az strach. Dobrze,ze obudzilam sie po 6 i poszlam po bulki,bo teraz nie chcialoby mi sie wyjsc.
Ja mam dzis lenia. Totalnego. W lozku pije kafke,a mlody oglada bajki.
ja sie cieszę, ze M wyruszał w trasę później nizzazwyczaj bo nie musiałam dreptać na pieszo do Skarbówki zanieść pity bo wywiałoby i wymoczyło mnie na amen

Ale mnie wkurza ta nowa szata naszego BB........... nie mam pojecia jak dodawac do siebie cytowane posty? Mogę tylko za każdym razem jednego posta cytować?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas jak u ustyny....... wiatr łeb urywa do tego pada.

Wczoraj bylismy cały dzień u teściowej a spowrotem zjechaliśmty do znajomych..........dzień minął SZYBKO

Dzięki jeszcze raz za życzenia:-)
Mnie sie nie podoba w ogóle-bleeeeeeeeee

U nas też weekend minał szybciutko i milutko pod znakiem odwiedzin. Wczoraj długaśny spacer i aż mi młodego było szkoda bo dość, że zrezygnował z drzemki to jeszcze cały spacer dzielnie dreptał a powiem Wam, ze zrobiliśmy ładne kilometry bo aż mnie nogi bolały!!! Za to jak o 17 padł tak o 19 musieliśmy go budzic bo chcieliśmy wrócic do domu- na szczęście o 22 lulał już grzecznie jak aniołek.
A dzisiaj powrót do codzienności- tzn M pojechał w trasę, dziecko śpi, ja sie obżeram słodyczami i żadnych widoków na poprawe pogody i na późniejszy spacer- brrr

Gagulec ja zajadam się ptasim mleczkiem............ wysłałam z opakowania kod i wygrałam 20zł rabatu na zakupy w Empiku. Włsnie wybieram jakies książeczki edukacyjne dla moich maluchów................. Majandra możesz cos plecić

reklama
Gagulec ja zajadam się ptasim mleczkiem............ wysłałam z opakowania kod i wygrałam 20zł rabatu na zakupy w Empiku. Włsnie wybieram jakies książeczki edukacyjne dla moich maluchów................. Majandra możesz cos plecić
Gratuluję Fuksiaro:-D:-D ja nawet symbolicznej złotówki nie mogę wygrać:baffled::baffled:

Do góry