Xeone
Wrześniowe mamy'07
I ja witam poranną porą 
Juz nie pamiętam kiedy sie tak wyspałam. Położyłam się wczoraj koło 21 i spałam aż do 7, a w nocy tylko 2 razy odwiedziałam ubikację. Nie wiem co sie dzieje
!
Carioca tez przesłuchiwałam "muzyke dla bobasa" i faktycznie jest ciezka do słuchania dla "dorosłego" człowieka. Pewnie maluszkom sie bardzo podoba ale ja tez jakos nie moge się do niej przełamać. A z ta muzyka powazną to chyba faktycznie coś w niej jest bo za każdym razem jak jej słuchamy po południu to wieczorkiem, w nocy i nad ranem następnego dnia Patryk jest bardzo spokojny.
Atruviell wiesz może co u Tygryska? Wysłaąłm jej wczoraj smska ale nie odpisała. Pewnie jest zajeta córeczką.
Ciekawe co tam u Maraniko. Ona to sie dopiero dawno nie odzywała?
Juz nie pamiętam kiedy sie tak wyspałam. Położyłam się wczoraj koło 21 i spałam aż do 7, a w nocy tylko 2 razy odwiedziałam ubikację. Nie wiem co sie dzieje
!Carioca tez przesłuchiwałam "muzyke dla bobasa" i faktycznie jest ciezka do słuchania dla "dorosłego" człowieka. Pewnie maluszkom sie bardzo podoba ale ja tez jakos nie moge się do niej przełamać. A z ta muzyka powazną to chyba faktycznie coś w niej jest bo za każdym razem jak jej słuchamy po południu to wieczorkiem, w nocy i nad ranem następnego dnia Patryk jest bardzo spokojny.
Atruviell wiesz może co u Tygryska? Wysłaąłm jej wczoraj smska ale nie odpisała. Pewnie jest zajeta córeczką.
Ciekawe co tam u Maraniko. Ona to sie dopiero dawno nie odzywała?
.
Od wieczora zaczęła mnie boleć głowa więc szybko się położyłam co by ból się nie natężał.Ale od 23.00 było już po spaniu.....
A w między czasie zwymiotowalam ze 3 razy ale to pewnie z tego bólu:sick:Bo teraz na razie cisza
? Żartuje sobie, nech lepiej bobaski nasze zrobią wyścigi