Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawdopodobnie dodaje się tylko 8dni a nie jak wcześnie 14 ze względu na bezpieczeństwo dziecka co by nie połknęło za dużo wód płodowych(mogą być już zielone)Nie chcę straszyć ale dla mnie to trochę dziwne
A pokaż mu że nosisz majtki,że tata czy inne dzieci i nie macie pampersów bo sikacie do kibelka itp.Po części też to przyniosło rezultat
Głowa do góry,masz jeszcze czas;-)

. U nas w szpitalu odchodzi się już od dwutygodniowego oczekiwania z wywoływaniem porodu po terminie. Teraz do szpitala kierują ciężarne na 5-7 dni po terminie.
jestem juz zmeczona tym wstawaniem do niej po kilkanasie razy i do tego bol brzuszka straszne

Byłam wczoraj u lekarza i wg USG mój synuś waży ok 2200 zamartwiam się że to w sumie nie wiele jak na koniec 36 tyg. Ale jak czytam że Maciuś mial 2540 i teraz ładnie je i przybiera na wadze to może jednak nie jest tak źle.Poprostu jedne maluszki są większe a inne mniejsze.A, widzisz, Grazia, dobrze,ze sie zajelas tym cisnieniem. Gratuluje córci!
Moj synek tez urodzil sie malutki 2540g i 49 cm,ale juz nadrabia,je za dwoch![]()
.
. I jeszcze żeby ktoś z nią tańczył, a ona się wtedy popisuje.