reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka M nie ma na co liczyć bo dziś ciocia z Ameryki przyjechała:-) tylko on jeszcze nie wie:-p;-) więc niech mi polewa a co tam:-p
Monia no to nie dziwie się, że jesteś zła na niego:wściekła/y: też bym się wkurzała. U nas mamy wypracowany rytuał, jak wracam z pracy zaliczam spacerek z Mafikiem a potem są obowiązkowe pogaduchy :tak:
Donkat jak mów Tuśka snów kololowych snów:-)

Oj już się nie mogę doczekać:zawstydzona/y: a Nuśka co poszła sobie cichaczem? Mafi chrapie i mnie rozprasza:cool: ciekawe czy łaskawca ustąpi mi miejsca:eek:

nio nawet sie nie pożegnała...............

ja też nie mogę sie doczekać, bo wykończenie zalezy od kominka, bo potem panele i zalezy ile ich zostanie to dokupujemy , albo kupujemy inne do gościnnego.

Aneta pozwalacie pieskowi spac w waszym łóżku? u mnie by to nie przeszło:no:u nas pies ma swoje miejsce do spania i nigdy nawet nie próbował nam wskoczyc do łóżka.......

reklama
Tak Monia mafik od małego śpi z nami tzn zasypia z nami grzejąc nam nóżki a potem się od nas wyprowadza:-D i to wina M bo jemu się znudziło wstawanie w nocy do szczeniaka i wziął go do łóżka pomimo, że najpierw zarzekała się że pies nie będzie spał z nami:-D ja już się żegnam i uciekam spać bo muszę jutro być wypoczętą gospodynią prezentacji;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry