reklama

Wrześniówkowe mamy

witam swiatecznie:-):-):-)

bylysmy juz z niunka w kosciele. co prawda troche ucieklysmy z procesji, zaliczylysmy tylko 1 oltarz, bo juz sie dziecku nudzilo

cos mnie dzis nosi na gosci i chyba zwolamy rodzinke P na kawke:-)

Aneta pozwalacie pieskowi spac w waszym łóżku? u mnie by to nie przeszło:no:u nas pies ma swoje miejsce do spania i nigdy nawet nie próbował nam wskoczyc do łóżka.......

Monia,
a Wy macie psa? pierwsze slysze:szok:

Milego leniuchowania!!!!!!!!!

reklama
ale tu dziś puściutko......
tak Donkat mamy psa mimo że nie powinniśmy go miec bo Ola jest uczulona na sierśc ale mamy go już ponad 4 lata i nie mogli byśmy by go oddac......

Witam się i ja:-) dzień dziś paskudny bo prawie cały czas padało:wściekła/y: na szczęście M udało się z młodą wbić między deszcz i kolejna lekcja jazdy rowerkiem zaliczona:tak: ja uchachana dziś po pachy, bo pierwsza prezentacja poszła świetnie:-) zrobiłam prawie 200zł:-) i jeszcze dostanę super prezent:tak:

Wiesz przyznam, że jestem w ciężkim szoku bo kompletnie się tego nie spodziewałam:no: no i jeszcze jestem zachwycona bo mam zagwarantownae 3 kolejne prezentacje u ludzi tylko termin mamy dogadać;-) także mam nadzieję, że jakoś się to będzie kręcieć bo nawet gdybym z 1 prezentacji miała mieć 100zł a robiąc 4 w miesiącu to 400zł to już dla mnie naprawdę super kaska:-) no i nie wspomnę jak się objadłam;-) piekłyśmy przepyszny chlebek do tego zrobiyśmy paste z brokułem do picia był kompocik z dzbanka z tej firmy i kawka z shekera też z tej firmy no i serniczek na zimno przygotowany w jednym z naczyń z tupperware także rewelacja:-)​

Oj już się nie mogę doczekać:zawstydzona/y: a Nuśka co poszła sobie cichaczem? Mafi chrapie i mnie rozprasza:cool: ciekawe czy łaskawca ustąpi mi miejsca:eek:
Mąż "okupował" kompa
Witam się i ja:-) dzień dziś paskudny bo prawie cały czas padało:wściekła/y: na szczęście M udało się z młodą wbić między deszcz i kolejna lekcja jazdy rowerkiem zaliczona:tak: ja uchachana dziś po pachy, bo pierwsza prezentacja poszła świetnie:-) zrobiłam prawie 200zł:-) i jeszcze dostanę super prezent:tak:

GRatulacje:-)

CO do pogody to u Nas dzisiaj prawie lato i zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową i mini piknik a teraz padam ze zmęczenia jutro do pracy trzeba wstać więc oficjalnie dobrej nocki WSZYSTKIM życzę

Witam pierwsza:-D

WSTAJEMY KOCHANE:-):-):-):-):-):-)

Piekna pogoda od rana az sie zyc chce ... dzis na 15 mam do lekarza a pozniej pewnie gdzies nad wode wyskoczymy a za tydzien... morze:cool2::happy2::-D

KASIA GDZIE JESTES ŁOBUZIE??????????????????

Ciekawe czy Gagulec juz urodziła???

Witam.

Wczoraj był piękny dzień dziś zreszta też taki się zapowiada.

Monia wczoraj pierwszy raz w krótkim rękawku latalismy

Procesja zaliczona, dzieciaki padały ze zmęczenia i nie chciały juz na drugi koniec iśc na 6 urodziny kuzynki- mojej chrześnicy............... musielismy auto wyciągnąć.

Aneta jestem pod wrażeniem............. kaska niezła, ja bym sie nie nadawała do takiej roboty

Kasia????????????????????????????????????????????????????????????

Pierwsze pranie się kręci a potem nastepne tylko gdzie ja je powieszę................. wrrrrrrrrrrrrrrrr Muszą tą większą suszarkę co ma Monia chyba kupić
Dziś dzień porządków,
Z góry zabrane juz są meble do domku, więc bajzel trzeba tam posprzątać

MIŁEGO DNIA

Witam!

Wpadam powiedzieć, że żyje i czuje się dobrze :tak::-D

Od wtorku czyt od 01.06 pracuje i nie mam czasu. Co prawda zmiane mam od 14.00 ale z ranca jestem z Kubusiem.

Agulka mam nadzieję, że z Mają lepiej i szkoda tego występu, ale jak pisałaś zdrowie ważniejsze :tak: nie wiem może przeoczyłam, ale jak sprawa pracy J???? No i jak się przedstawia Twoje szukanie pracy???? Masz coś na oku????

Moniu :-( bardzo mi szkoda maluszka :-(:-(:-( moje serduszko w środę zpadł z łózka R mówił, że nie wyglądało to jakoś strasznie niebezpiecznie ale od środy Kuba każe się nosić na rękach nie ma szaleństw leży sobie lub siedzi w łóżku co prawda już kilka razy złapaliśmy go na udawaniu bo normalnie ruszał i dotykał nogę, ale chyba mu tak wygodnie jak się go nosi. Ma ogromnego siniaka na nodze.

Justyna jak się czuje wujek?????

Bardzo dziękuję za pamięć, ale serio nic złego się nie dzieje.

reklama
Witam i ja
Ciekawe czy Gagulec juz urodziła???
Nie, jeszcze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a chciałabym byc już po bo jest masakra- chyba trzecia noc z rzędu nie śpię bo mnie tak pobolewa brzuch i dzisiaj mam kolejną wizytę u gina to mu na marudzę:zawstydzona/y:
POza tym M juz jest na urlopie wiec dzisiaj chcemy jeszcze isc na ostatnie zakupki dla małej ( został mi do kupienia ręczniczek i nożyczki do pazurków a i Oil latum i oczywiście pampersy). Szczęśliwa jestem bo w koncu odnalazłam cała reklamówkę śpioszków po Damianie( szukałam jej chyba z 2 tygodnie- ale to są uroki trzymania rzeczy na dwóch mieszkaniach) wiec zakupy ubraniowe w przewadze są z głowy. Teraz sie suszą na balkonie i mam nadzieje, ze dam radę jeszcze dzisiaj poprasować przed wizytą u lekarza.
Teraz zmykam posprzątać troszke póxniej jedziemy po M bo pojechał na sie rozliczyc i odstawić tira na bazę a później zakupki.
Aneta- rewelacja z kaską, powodzenia życzę i dalszego energicznego rozwoju.
Agulka- ja dzisiaj tez stwierdziąłm , ze albo balkon powinien byc wiekszy bo mi siepranie nie mieści- nie mam pojęcia skąd sie tych ciuchów tyle nabrało:eek:
Spadam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry