reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No własnie dzwoniłam do mojej siory bo wiem, że sama ostatnio stosowała i mówi, że na ulotce jest że powyżej 3 roku życia także zobaczę jutro w aptece co mi powiedzą;-)

Donkat tak samo jak z Julą na zwolnieniu jestem od 6 tyg ciąży- plusy tej pracy ze moge sobie na to pozwolic...

Anetka ja tak mysle ze najlepeij zapytac sie w aptece co polecaja - nie raz farmaceuci znają sie lepiej niz lekarze...

No i tak właśnie zrobie;-) mam tylko nadzieję, że jutro u nas w aptece będzie ta kumata farmaceutka co zawsze mi coś mądrego doradzi bo reszta to jakby dopiero zaczynała się uczyć:sorry:

Aneta Tantum Verde............ 2-3 razy w ciągu dnia................ po jednym psiknięciu, tak mi powiedziała w poniedziałek jak byłam z Mają, bo pytałam sie co podawac jakby co Adasia chwyciło.............

u nas lato, cały dzień na dworze a jutro z opkazji Dnia dziecka moja mama zabiera nas ( razem z bratem i jego rodzinką) na pizzę a dzieci na kulki:tak:

Jutro po drodze zajedziemy na budowę otworzyć okna i jestem ciekawa czy mój bracholek zajedzie............ nie byli od momentu wylania fundamentów

widze ze jutro i Donkat i Aga robia kolejny dzien dziecka :)

my tez bedziemy swiętowac idziemy razem z moja mama do kawiarni na deser no i młoda pewnie jak zawsze naciągnie nas na ciuchcie :) po naszym deptaku jeździ taka z wagonikami i zabiera dzieci- przejazd kosztuje 3,5 opiekun za darmo i od 4 dni młoda dzien w dzien nia jeżdzi :/

W takim razie jutro kupię młodej skoro polecasz;-) właśnie Agulka mam pytanko. Dotarł ten rowerek dla Adasia? Jeśli tak to czy wszystko ok?Bo chciałam kupić Szymkowi bo tak biedak wczoraj płakał, że on chce jeździć a oczywiści Tuśka mu nie chciała dać:sorry2: a ja nie chciałam tego na niej wymuszać bo wiem, że nie mogła się go doczekać i samam musi się najpierw nacieszyć zanim komuś pożyczy;-) a moja siostra powiedział, że bez sensu i mu nie kupi bo to tylko na chwilę:eek: jak każda zabawka u niego:dry: Jeśli wszystko ok to daj linka do tego sprzedawcy;-) a i się pochwale znów mam dobry dzień napiwkowy;-) wpadło mi już prawie 50zł chyba coś się ludzie wyrabiają bo nie pamiętam kiedy ostatnio w ciągu jednego tygodnia tyle dotałam:no: o ile wogóle tyle kiedyś dostałam:sorry:

Aneta polecam jak za takie pieniądze to oki........ linka znajdę póxnije, bo teraz niby sie kapię a tatuś czyta bajeczki.............. lecę do wanny, bo jak wpadnie i zobaczy mnie przy kompie to się wkurzy;-);-);-);-) a po co mam sobie humor psuć:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobra zaczekam;-) ważne, ze sprawdzony bo właśnie nie chce wydawać Bóg wie ile kasy:sorry2: a i tak dam mu go teraz ale zaznaczę, że to już prezent na urodziny:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry