reklama

Wrześniówkowe mamy

Dobra kochane ja sie już żegnam i zbieram powoli do domciu:-) trzymajcie kciuki za mojego chorowitka żeby nic się poważnego nie wykluło:sorry2: kazałam M dać jej na noc eurespal nie wiem czy nie za szybko ale bojam się że coś sie rozwinie:sorry2:Miłej nocki kochane:-)

reklama
ale piękna pogoda a P własnie pojechał do pracy buuuuuuuuuuuu :((((((((
mam nadzieje ze utrzyma sie to słoneczko i nad morzem bedzie cieplutko :))

syf mam w chacie a weny do sprzątanie bark.....

miłej niedzieli kochane :))

hej u nas też piękna pogoda:-):tak:ale jak narazie siedzimy w domku dzieci patrzą na ,,Mój brat niedźwiedź 2" a my idziemy szykowac jakis obiadek. :tak:
Asia jaką masz śliczną Lenkę w podpisie rośnie dziewczynka rośnie......:-)
Aneta jak Natalka?

witam!!!

dzien nam minal milutko.:-):-)

bylismy an basenie. Niunka nie byla zbyt skora, zeby sie chlapac bez opamietania. oczywiscie podeszla do wszystkiego z rezerwa, aczkolwiek nie chciala jechac do domu

potem obiadek i placuchy u tesciow:-)

teraz czekam, bo am przyjechac gosciu obejrzec Citroena i ok. 20 jade wywiezc P do Tomaszowa. niunka zostala u tesciwo an nocke;-)

Jutro po drodze zajedziemy na budowę otworzyć okna i jestem ciekawa czy mój bracholek zajedzie............ nie byli od momentu wylania fundamentów

po co sie ma chlopak rozchorowac?;-):-D:-D
byl?

po ile u Was są u nas 6,5zł i kwasidło

u nas podobniez po 10zl, jeszcze nie kupowalam, ale jadlam dzis u tesciow, to nie am rewelacji w smaku. moze te kilka dni slonka pomoga?:cool2:

Witam. My również juz po.......... obzarłam się kebaba z frytkami i surówkami, dzieci na kólkach sie wyszalały........ fajnie bo mzna zostawic je tam na pół czy godzinkę i iść sobie zakupy zrobić, oni jakby co to zadzwonią i są tam 2 Panie pilnujące.
Moje dzieciaki już padnięte, oglądają bajki i prawie usypiają.

Bracieszek zosatł prze mjaa mamę "zmuszony" , bo za bardzo nie chciaqł jechac na budowę............. oczy wywalił i powiedział tylko; FAJNY ZEGAR

Witam sie wieczorowo:-) u nas dziś pogoda boska. Tuśka rano wstała bez gorączki:-) do 16 trzymałam ją w domu sprawdzając co jakiś czas ale na szczęście temperatura nie wróciła:tak: więc poszła z babcią na plac zabaw a my z M pojechaliśmy do galerii kupić jej sandałki;-) a przy okazji i sobie kupiłam:cool2: już ostatnio podobały mi się w boti ale kaski było szkoda, a dziś doszłam do wniosku, że skoro dostałam tyle w napiwkach to powinnam sobie odpuścić bo jak nie kupię czegoś sobie to ta kaska trafi do gara;-) więc się pochwale a co:cool2:

witam i ja
dziś dzień nam milutko zleciał po południu byliśmy na spacerku w lesie i na lodach a wieczorem pojechaliśmy na Dni Marklowic-Feel śpiewał...
Anetasa bardzo ładne te buciki
Agulka no to się braciszek postarał z pochwałami.......
Donkat sprzedajecie autko?

Witam.

Patrze przez okno na wschód a tam piękne słoneczko i bezchmurne niebo .......... idę do kuchni - na zachód a tam........................CZARNE niebo:szok:
Wstałam wcześniej i nastawiłam pranie..............w planach były dwa a teraz to dupa...........
Zaraz lunie a miałam tyle spraw dziś do załatwienia, a auta brak:wściekła/y: i po co ja tak wczesnie wstawałam. Chyba wsunę sie spowrotem do łózka:-)

Aneta butki miodzio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry