reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek kupiliśmy 12 calowy bo wszyscy polecali jako pierwszy rowerek;-) obiecuję poprawę i jutro wkleję zdjęcia;-) a co do radzenia to narazie nie mogę nazwać tego pedałowaniem bo wypracowała sobie swój system i ważne że rowerek jedzie:-D ale i tak jestem zadowolona bo na poprzednim tym trzykołowym wogóle nie pedałowała:no: myślę, że jak jeszcze trochę potrenuje to za niedługo będzie śmigać jak szalona:-)

reklama
Jestem, Adaś usnął przed końcem bajki i się nie wysikał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak tylko sie przebudzi muszę go wysadzić bo będzie mokro.
Dobra zaczekam;-) ważne, ze sprawdzony bo właśnie nie chce wydawać Bóg wie ile kasy:sorry2: a i tak dam mu go teraz ale zaznaczę, że to już prezent na urodziny:sorry2:

rowerek przychodzi do samodzielnego skręcenia..... ale to pikuś......... dzwonki są jednorazowego.............. no kilku razowego użytku, ale wszystko poza tym oki.........
widzę, że nie ma wystawionych aukcji z rowerkami, ale pewnie przez długi weekend i aukcje sie pokończyły :tak: sprawdż za kilka dni u niego pewnie będzie już miał.

ROWEREK DZIECIĘCY 12''CZERWONY W SUPER CENIE (1037868262) - Aukcje internetowe Allegro

Maqłzoenk własnie robi pamidory ze smietana i cebulką.........mniammmmmmmmmmm

U nas po 8zł i słodziutkie:-) wrąbałam dzisiaj kilogram:zawstydzona/y: ale za to obiadu nie jadłam;-) właśnie dzwoniła moja mama i powiedziała mi, że moja koleżanka która dzisiaj miała wyjść za mąż odwołała swój ślub:eek: ciekawość mnie zżera bo jeszcze w Boże Ciało było wszystko ok i widziałam ich razem zadowolonych i szczęśliwych:dry:

U nas po 8zł i słodziutkie:-) wrąbałam dzisiaj kilogram:zawstydzona/y: ale za to obiadu nie jadłam;-) właśnie dzwoniła moja mama i powiedziała mi, że moja koleżanka która dzisiaj miała wyjść za mąż odwołała swój ślub:eek: ciekawość mnie zżera bo jeszcze w Boże Ciało było wszystko ok i widziałam ich razem zadowolonych i szczęśliwych:dry:
o szok............ jak się dowiesz z jakiego powodu to sie podziel, bo mnie tez ciekawośc zżera co było przyczyna "niedojśćia" do ślubu

reklama
Kurcze nawet mi do głowy nie przychodzi powód dla którego mogli odwołać ślub. Oni oboje raczej tacy spokojni wiec nie wiem co mogło sie stać:cool: wogóle ile to wstydu no i kosztów przede wszystkim mieli mieć weselicho na prawie 100osób:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry