justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas tez chmury nadciagaja,a chcialam posciele poprac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak u nasA u nas pięknie na dworku :-):-):-)

częściej zdaża się, ze ktoś da jakąś bomboniere czy kawe;-)
po drodze spotkała mojego M z Mafim i jej powiedział, że ja jeszcze śpię więc nawet niech nie idzie bo tylko mnie wkurzy
ale co jej tam przyszła, obudziła mnie i jeszcze się bezczelnie pyta co ja taka zła
nie wytrzymałam i jej powiedziałm, że też by uśmiechnieta nie chodziła jakby ją ktoś obudził a pozatym co to za pora na odwiedziny
w efekcie Tuśka zamiast zjeść jak człowiek śniadanie to ganiała za Szymkiem a wspaniała babcia oświadczyła Tusiu jedz to pójdziemy na plac zabaw
fakt Tuśka zjadła a ona do mnie żebym się ubierała bo idziemy no i nie wytrzymałam
powiedziałam, że nie mam 10lat zeby mi czas planowała i że mogłaby zapytać czy nie mam innych planów a nie mi życie układa
skończyło się tak, że powiedziałam, że ja się nigdzie nie wybieram a ona skoro taka mądra i obiecuje Tuśce Bóg wie co bez porozumienia ze mną to niech teraz idzie z dwójką sama
no i poszła
może przesadziłam ale szlak mnie trafia jak mnie traktuje jak małe dziecko i ustawia pod siebie.ja właśnie pościel wyprałamU nas tez chmury nadciagaja,a chcialam posciele poprac
dentysty nie zazdroszczę i dzieki, że mi przypomniałaś bo od m-ca próbuję zadzwonic by sie umówićLeje i wieje,a pranie sie kreci. Dorze,ze ciuchy,a nie posciel. Dentysta mnie dzis czeka...
Oj dentysty i ja nie zazdroszczę
Asiek napiwku nie ma co zazdrościć bo to są naprawde wyjątkowe okazje niestetyczęściej zdaża się, ze ktoś da jakąś bomboniere czy kawe;-)
A ja dziś zła od rana bo mi kochana mamusia nalot zrobiła o 8:30 z Szymusiempo drodze spotkała mojego M z Mafim i jej powiedział, że ja jeszcze śpię więc nawet niech nie idzie bo tylko mnie wkurzy
ale co jej tam przyszła, obudziła mnie i jeszcze się bezczelnie pyta co ja taka zła
nie wytrzymałam i jej powiedziałm, że też by uśmiechnieta nie chodziła jakby ją ktoś obudził a pozatym co to za pora na odwiedziny
w efekcie Tuśka zamiast zjeść jak człowiek śniadanie to ganiała za Szymkiem a wspaniała babcia oświadczyła Tusiu jedz to pójdziemy na plac zabaw
fakt Tuśka zjadła a ona do mnie żebym się ubierała bo idziemy no i nie wytrzymałam
powiedziałam, że nie mam 10lat zeby mi czas planowała i że mogłaby zapytać czy nie mam innych planów a nie mi życie układa
skończyło się tak, że powiedziałam, że ja się nigdzie nie wybieram a ona skoro taka mądra i obiecuje Tuśce Bóg wie co bez porozumienia ze mną to niech teraz idzie z dwójką sama
no i poszła
może przesadziłam ale szlak mnie trafia jak mnie traktuje jak małe dziecko i ustawia pod siebie.