reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja też nie umiem wysyłac smsów przez GG
wróciliśmy już od lekarza i wkurzyłam się bo mówię mu że Mateusz się strasznie ślini że niekiedy do pół godziny jest koszulka mokra,że oddycha buzią a nie nosem a on do mnie że niektóre dzieci tak mają ze się ślinią,a ja mu mówie ale że nie tak że prawie 3 letnie dziecko nie powinno się tak ślinic że w ciągu dnia 3-4 razy koszulka mokra więc chcąc nie chcąc przepisał mi skierowanie do laryngologa

Agulka, a jakie masz gg? Ja mam 10 i jak otwierasz okno do pisania wiadomości, to z boku jest opcja sms, tylko musisz mieć wpisany numer telefonu tej osoby. Na pewno bez problemu można wysyłać do orange, do innych sieci chyba są jakieś ograniczenia.

Monia, dobrze, że dostałaś skierowanie i że nie dałaś się zbyć.

U nas się jednak ładnie wypogodziło i właśnie wróciłyśmy z Tuśką z zakupów;-) właśnie popijam kawkę i lecimy do mojej fryzjerki po moją odżywkę;-) co do mojej mamy to ja jej już wielkokrotnie mówiłam, że do południa nas jakby nie było bo to czas kiedy popierwsze ja chcę się wyspać po drugie zawsze wtedy sprzątam i robię obiadek:tak: a później jest czas na inne sprawy ale tak jak pisałam do niej jak grochem o ścianę:wściekła/y: i wie lepiej:wściekła/y: dziś się na niej zemściłam i myślę, że drugi raz nie wytnie już takiego numeru bo potym jak zabrała Tuśkę ja spokojnie zajęłam się sprzątaniem, po 12 zadzwoniłam zapytać kiedy będą a ona, że Szym,ek właśnie próbuje zasnąć ale nie moze bo Tuśka go rozprasza, a dziadka nie ma więc żebym po nią przyszła:sorry2: a ja na to, ze teraz nie mogę dopiero za pół godziny. Efekt taki, że ją przyprowadziła z Szymkiem i poszła go położyć:cool2: chyba jej sie odechce takich numerów i planowania mi zycia na dłuższy czas:sorry: bo co mam zrobić skoro jak sie do niej normalnie mówi i tłumaczy to nie dociera:eek:
Monia dobrze, ze wzięłaś skierowanie jak mówi moja babcia strzeżonego Pan Bóg strzeże:tak: i lepiej sprawdzić czy wszystko ok;-)

Witam kobiety!!!!

W tym tygodniu ranna zmiana więc w domku szybciej jestem choć nie wiem czy równie szczęśliwa jak w zeszłym tygodniu. Po powrocie do domu przywitał mnie synuś, że nie pójdzie do mnie że zostanie z babunia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Anetko wg mnie postąpiłas w 100% prawidłowo!!! Znasz moje podejście do "wychowania" sobie rodziców, teściów itp... ja mam ogólnie alergie na wszelkie nieoczekiwane ustawianie mi czasu lub "doradzania" w wychowywaniu dzieci :sorry2:

U Nas dziś piękna pogoda!!!! Rano jak stałam na przystanku to po prostu bajka!!!16 stopni o 5.45 więc możecie podejrzewać ile jest teraz :cool2::cool2::cool2: :-D a gdzie pracuje.... dziewczyny proszę Was ja jako stara pocztówka gdzie mogłabym robić jak nie na poczcie :cool2::-D tym razem na głównym urzedzie.

Anetko butki fajne choć ja nie kupiłabym takich... :-p:-D

Wczoraj mieliśmy bardzo zajęty dzień z rana pojechaliśmy do M1 zakupiłam japonki w CCC :-) a i wygrałam te moje klapki z kwiatuszkami na Allegro. Ze szmizjerki zrezygnowałam bo postanowiłam poszukać czegoś na mieście. Po południu poszliśmy na mega długi spacer, posiedzieliśmy w parku mały przespał na dworze prawie 2 godziny :-D

reklama
witam!!!

upalny dzien dobiega konca. chmurzylo sie i wialo po poludniu, ale rozeszlo sie po kosciach i znow piekne sloneczko:tak::-)

niunka szaleje na dworze.
ale sie naprzytulalysmy po calej nocce i dniu bez siebie:-):-)

zaczely sie poziomki i Julitka kilka razy dziennie biega i zrywa niby dojrzale. juz sie dziecko nie moze doczekac, az bedzie ich duzo:-(

Donkat sprzedajecie autko?

tak, starego citroena, bo teraz 2nam nie sa potzrebne i od jesieni stal nieuzywany

Witam.

Patrze przez okno na wschód a tam piękne słoneczko i bezchmurne niebo .......... idę do kuchni - na zachód a tam........................CZARNE niebo:szok:

a jakie ma byc w Czarnem??;-):-D:-D:-D:-D

Ja też nie zazdroszczę Justynie tej wizyty u dentysty a niestety w tym tygodniu też idę do dentysty i wiem że około roku se tam pochodzę wrrrr już się boję:zawstydzona/y:

tyle masz do leczenia?

o kurka dzieki, że znów mi cos przypomniałaś............... ja mam 15

sklerozo, terminarz sobie prowadz;-)

Zainstalowałam sobie nowe gg i nie wiem jak się z niego wysyła smsy. Pomóźcie.

ja jakos nigdy nie moge wyslac, bo wiecznie sa jakies problemy

j chcąc nie chcąc przepisał mi skierowanie do laryngologa

laske zrobil:wściekła/y::wściekła/y:
to nie ejst w porzadku, zeby sie Mati tak slinil

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry