Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zainstalowałam sobie nowe gg i nie wiem jak się z niego wysyła smsy. Pomóźcie.
Już znalazłam
a później jest czas na inne sprawy ale tak jak pisałam do niej jak grochem o ścianę
i wie lepiej
dziś się na niej zemściłam i myślę, że drugi raz nie wytnie już takiego numeru bo potym jak zabrała Tuśkę ja spokojnie zajęłam się sprzątaniem, po 12 zadzwoniłam zapytać kiedy będą a ona, że Szym,ek właśnie próbuje zasnąć ale nie moze bo Tuśka go rozprasza, a dziadka nie ma więc żebym po nią przyszła
a ja na to, ze teraz nie mogę dopiero za pół godziny. Efekt taki, że ją przyprowadziła z Szymkiem i poszła go położyć
chyba jej sie odechce takich numerów i planowania mi zycia na dłuższy czas
bo co mam zrobić skoro jak sie do niej normalnie mówi i tłumaczy to nie dociera
i lepiej sprawdzić czy wszystko ok;-)

a gdzie pracuje.... dziewczyny proszę Was ja jako stara pocztówka gdzie mogłabym robić jak nie na poczcie 
tym razem na głównym urzedzie. 

:-)Donkat sprzedajecie autko?
Witam.
Patrze przez okno na wschód a tam piękne słoneczko i bezchmurne niebo .......... idę do kuchni - na zachód a tam........................CZARNE niebo![]()

Ja też nie zazdroszczę Justynie tej wizyty u dentysty a niestety w tym tygodniu też idę do dentysty i wiem że około roku se tam pochodzę wrrrr już się boję![]()
o kurka dzieki, że znów mi cos przypomniałaś............... ja mam 15
Zainstalowałam sobie nowe gg i nie wiem jak się z niego wysyła smsy. Pomóźcie.
j chcąc nie chcąc przepisał mi skierowanie do laryngologa