reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat jak mi ostatnio dentystka zrobiła przegląd to aż się przeraziłam czeka mnie ok 8 wizyt u niej w tym usunięcie kamienia(boje się jak cholera) i wymiana starych plomb które są już nieszczelne a że każda wizyta wychodzi ok 100zł więc będę chodziła raz w miesiącu i to zaraz po wypłacie .....więc wyjdzie 8 miesięcy a jak jeszcze dojdzie leczenie kanałowe to może w roku się zmieszczę:-D
a jeśli chodzi o ślinienie Mateusza to tez się własnie martwię bo uuważam że prawie 3 letnie dziecko nie powinno się tak ślinic:no:

reklama
Monia, to po pierwszych dwoch wizytach oswoisz sie z dentysta na dobre:tak: szkoda tylko, ze portfel tak ucierpi:-(:-(

przegladam w necie moskitiery, bo te nasze siatkowe sie juz nie chca trzymac, a inaczej nas komary zezra:szok::szok::szok:

kurcze, moje okna sie prosza o mycie:dry:ale jakos chetnego brak:-p

Monia, to po pierwszych dwoch wizytach oswoisz sie z dentysta na dobre:tak: szkoda tylko, ze portfel tak ucierpi:-(:-(
no szkoda ale jak trzeba to trzeba
przegladam w necie moskitiery, bo te nasze siatkowe sie juz nie chca trzymac, a inaczej nas komary zezra:szok::szok::szok:
u nas też już dają się we znaki
kurcze, moje okna sie prosza o mycie:dry:ale jakos chetnego brak:-p
no moje okna też domagają się mycia ale tak jak u Ciebie chętnyk brak......

Justyna jak tam po dentyscie żyjesz??????

Majandra, my wlasnie mielismy przez 2lata te na tasme i rzepy. jednak juz sie zrobily brzydkie slady an oknach od kleju tasmy, bo slonce ja przypieklo. to w sumie nie problem, chcielismy w tym roku na te miejsca przykleic nowe tasmy, ale sie nie trzymaja dobrze i odpadaja. teraz ogladam takie ramkowe, sa estetyczniejsze. napisalam do goscia, zeby wycenil, ile za nasze okna wyjdzie.
Myslalam o Raidzie do gniazdka na komary, ale chyba wyjdzie drozej niz moskitiera, a ona posluzy min. 2 sezony.

teraz po tych powodziach, to sie nie dziwie, ze schodza jak swieze buleczki, bo u nas niby rozlewisk nie ma, a komary sie chca zadlawic takie pazerne sa!!!!!!!

Zyje po dentyscie, zyje. Nie bylo najgorzej,bo nie wzielam znieczulenia i przezylam. Ale mi wywiercil jape,ze hoho, nakladal mi jakas formatowke,czy cos,bleee Teraz ide 14.06. Zostawilam 70zl.

reklama
Aneta no to ja pierwsza do Ciebie zaglądnę;-)u nas też cudowna pogoda słońce i już jest ponad 20stopni:-)a wczoraj byłam w szoku bo jak szliśmy spac przed 24 to ba termometrze było 19stopni:szok:
Mateusz jeszcze śpi a wcale nie poszedł wczoraj późno spac:no:zaraz lecę go budzic bo na 9.30 mamy w przedszkolu dziś dzień otwarty a raczej godzinę otwartą bo tylko do 10.30
Jusytna ,Donkat te ramkowe moskitery wyglądaja super mi ostatnio facec który chodził po domach wycenił jedno okno na 120zł:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry