reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

oj, dzis mialam zabiegany dzien i nawet nie wiem kiedy minal:szok::rofl2:

cos mnie natchnelo i po powrocie do domu, czyli ok.18.30 wzielam sie za okno w kuchni:-paz sama nie moge uwierzyc:-D:-D:-D

Mateusz jeszcze śpi a wcale nie poszedł wczoraj późno spac:no:zaraz lecę go budzic bo na 9.30 mamy w przedszkolu dziś dzień otwarty a raczej godzinę otwartą bo tylko do 10.30
Jusytna ,Donkat te ramkowe moskitery wyglądaja super mi ostatnio facec który chodził po domach wycenił jedno okno na 120zł:szok:

jak bylo w przedszkolu? Ola zadowolona?

dalam zapytanie jeszcze na inna aukcje, gdzie sie placi za m2 i wyszlo prawie 100zl mniej:szok::tak:

Jak myslicie kiedy powinnam dowiadywac sie o ewentualne wolne miejsca w przedszkolu?

nie mam pojecia. a nie mowili?

Cześc Mamuski.
Ja tylko na momencik bo godzinę temu wróciłam ze szpitala wiec tylko wstępnie sie pochwale, ze w niedziele o 5:45 przyszła na swiat mała Kornelcia:-D:-D:-D Waga 3300 i 51 cm długości:-).
Później postaram sie poczytac co u Was i troszke więcej popisać.
Teraz pozdrawiam i ide ogarnąć dom bo :szok::szok::szok::szok:

oooo, Gagulec, gratuluje! Kornelka rozmiarowo jak JUlitka, tylko 1cm krotsza:-):-)
Jak bylo???????????????

Asiek powinniście miec pogode bo zapowiadają tropikalne upały:szok: a ja dziś już zdycham ten upał mnie wykańcza :sorry2: najchętniej wskoczyłabym pod prysznic bo normalnie czuje, że się kleje:baffled:

ja wlasnie to zrobilam, bo juz nie moglam ze soba wytzrymac:baffled::baffled:

reklama
Justyna bo w upały to sie fajnie siedzi nad wodą a nie w pracy:-D:-D

u nas ma byc jutro 28 stopni i P ma wolne wiec cały dzien nad jeziorkiem :happy: Jule ubiore juz w strój kąpielowy niech sie troche popluska:-)

Donkat musze z Ciebie przykład wziasc bo mam w chacie syf na maxa... młoda śpi juz od ponad 30 min- co nam sie nie zdarza :) wiec lece troche ogarnac pokoik a później M jak miłość :)) ale do Was też zajrzę...

Asiek zazdraszczam tej wody:zawstydzona/y: też bym najchętniej w taką pogode nad wodą posiedziała;-) ale odpada bo mam tak zajęty tydzień, że nie wiem gdzie bym to miała wcisnąć:baffled: także byle do końca tygodnia;-)

ja ostatnio tez nie szaleje z porzadkami w domu. malo przebywam, to i syfek mi nie przeszkadza. ale jak mnie dzis nalecialo, to musialam to wykorzystac:-D:-D:-D
moze pojde za ciosem i do konca tyg. okna beda pomyte:tak::tak:

Witam i ja.

Gaguś gratulacje córeńki

Moja gwiazda spisała się dobrze na wycinaniu teog pieprzyka a mamusia prawie zemdlała, lekarz mnie łapał........... była dzielna, nie płakała, nie pisnęła..........
Cały dzień potem zabiegany, dodam, że zaczął się o 5:30, bo o 7 już mielismy zabieg.............. potem sprawy pozałatwiać , a pózniej na budowę i dopiero co usiadłam.
Musiałam do Was zajrzeć.

reklama
Dzielna Maja,Aga ja też sie nie nadaje na takie akcje.... Suuuper że to już za Wami :)

tak po za tym to DzieńDobry

ale była u nas burza, dawno tak nie waliło...
mąż coś i marudzi, że zmęczony jest, chyba mi sugeruje że nie ma ochoty jechać nad jezioro- cóż ma facet problem bo ja nie odpuszcze :)))

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry