donkat
Fanka BB :)
witam!!!
oj, dzis mialam zabiegany dzien i nawet nie wiem kiedy minal

cos mnie natchnelo i po powrocie do domu, czyli ok.18.30 wzielam sie za okno w kuchni
az sama nie moge uwierzyc

jak bylo w przedszkolu? Ola zadowolona?
dalam zapytanie jeszcze na inna aukcje, gdzie sie placi za m2 i wyszlo prawie 100zl mniej

nie mam pojecia. a nie mowili?
oooo, Gagulec, gratuluje! Kornelka rozmiarowo jak JUlitka, tylko 1cm krotsza:-):-)
Jak bylo???????????????
ja wlasnie to zrobilam, bo juz nie moglam ze soba wytzrymac

oj, dzis mialam zabiegany dzien i nawet nie wiem kiedy minal

cos mnie natchnelo i po powrocie do domu, czyli ok.18.30 wzielam sie za okno w kuchni
az sama nie moge uwierzyc

Mateusz jeszcze śpi a wcale nie poszedł wczoraj późno spaczaraz lecę go budzic bo na 9.30 mamy w przedszkolu dziś dzień otwarty a raczej godzinę otwartą bo tylko do 10.30
Jusytna ,Donkat te ramkowe moskitery wyglądaja super mi ostatnio facec który chodził po domach wycenił jedno okno na 120zł![]()
jak bylo w przedszkolu? Ola zadowolona?
dalam zapytanie jeszcze na inna aukcje, gdzie sie placi za m2 i wyszlo prawie 100zl mniej

Jak myslicie kiedy powinnam dowiadywac sie o ewentualne wolne miejsca w przedszkolu?
nie mam pojecia. a nie mowili?
Cześc Mamuski.
Ja tylko na momencik bo godzinę temu wróciłam ze szpitala wiec tylko wstępnie sie pochwale, ze w niedziele o 5:45 przyszła na swiat mała KornelciaWaga 3300 i 51 cm długości:-).
Później postaram sie poczytac co u Was i troszke więcej popisać.
Teraz pozdrawiam i ide ogarnąć dom bo![]()
oooo, Gagulec, gratuluje! Kornelka rozmiarowo jak JUlitka, tylko 1cm krotsza:-):-)
Jak bylo???????????????
Asiek powinniście miec pogode bo zapowiadają tropikalne upałya ja dziś już zdycham ten upał mnie wykańcza
najchętniej wskoczyłabym pod prysznic bo normalnie czuje, że się kleje
![]()
ja wlasnie to zrobilam, bo juz nie moglam ze soba wytzrymac

zaraz lecę go budzic bo na 9.30 mamy w przedszkolu dziś dzień otwarty a raczej godzinę otwartą bo tylko do 10.30
najchętniej wskoczyłabym pod prysznic bo normalnie czuje, że się kleje
Jule ubiore juz w strój kąpielowy niech sie troche popluska:-)
też bym najchętniej w taką pogode nad wodą posiedziała;-) ale odpada bo mam tak zajęty tydzień, że nie wiem gdzie bym to miała wcisnąć