reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka gratki dla dzielnej Majeczki
Asia zazdroszcze wam tego jeziorka.......ja z dziecmi się kiszę w domciu tzn. przed domkiem bo pogoda piękna. D dziś obiecał że wróci prędzej i pójdziemy na spacer(pewnie tak 10min...)

reklama
Witam.

U nas słonecznie i cieplutko, och goraco................ zabiegana ostatnio jestem...........

W nastepną niedzielę dzieci jada z pracy J z okazji DD do Kołobrzegu......... oczywiście z rodzicami,

Czesc dziewczyny, u nas znow upal, wszyscy sie ciesza bo jak wiadomo ostatnio lalo dzien w dzien ale ja ten okres wolalabym przeczekac w domu i wyjsc dopiero poznym popołudniem. Nad piaskownica postawilam Nel wielki parasol tak ze nie siedzi w sloncu..ale ile ona w sumie spredza w tej piasnkownicy;-) 'Mamo idziemy na spacer' 'Mamo idziemy na spacer' albo lepiej 'Idziemu do parku?? Poooooosze' :P Niestety nie ma tu dzieci w jej wieku i mala chyba woli jednak zasmrodzony Bytom niz siedzenie na ogrodzie w gorach :/ Mam nadzieje ze spożytkujecie ten dzien wg planu bo w taki upal to jedynie kapiel zostaje, tez musze wyczaic tu jakies baseny ale chyba najblizszy mam jednak na Czechach. Zycze udanego dnia:happy:

miałam napisac wczoraj a wyleciało mi z głowy Oli bardzo się w przedszkolu podobało,poznała juz koleżankę też Olę i możliwe że będa razem w grupie,dzień otwarty bardzo ładnie przygotowany najpierw były występy dzieci chodzących juz do przedszkola a później każdy mógł zwiedzic każda salę i pobawic się zabawkami.....no i pobawic się na placu zabaw.Ola nie chciała wracac do domu tak jej się tam podobało....a wieczorem jak pytałam Mateusza czy pójdzie do przedszkola to powiedział że Ola do przedszkola a Mati w domku:-D:-D:-D
dobra zrobiłam se przerwe między sprzątaniem a teraz idę dalej ...dzieci bawią się na dworze na kocach:-)

Witam się i ja:-) w piękny słoneczny dzień:-) rano mała już zaliczyła plac zabaw potem zakupki i wróciłyśmy do domu zrobić obiadek:tak: zupka już gotowa, na drugie piersi ala Nuśka;-):-D i gulasz się dusi na jutro na gazie bo przecież muszę zostawić obiadek na jutro bo nie wiem o której wróce ze szkolenia;-)poza tym doszłam do wniosku, że tą największą gorączkę wolę przeczekać w domu także popołudniu dopiero się wybieżemy na dwór:tak:
Agulka gartuluje dzielnej córeczki:tak:
Monia super, że Oli tak się spodobało moja też nie może się doczekać i wszystkim mówi, że idzie we wrześniu tylko jeszcze musi pojechać na wakacje do Igorka;-):-D zobaczymy jak to będzie w praktyce:dry:

ale mnie wszystko piecze... słońce dawało jak szalone i się usmażyłam :)) ochhhh jak ja lubie lato :))

Aneczka biedna Nel sie nudzi.... szkoda że nie ma żadnych dzieci w jej wieku, mama by sobie odpoczeła ;)

Monia suuper że Ola ma już nową funfele :))

Agula ale fajny prezent :) my w tym roku przegapimy festyn organizowany przez pracodawce- akurat bedziemy nad morzem a szkoda bo sa one naprawde fajne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry