luandzia1
Entuzjast(k)a
Monia jak Cie cos niepokoi to zadzwon do poradni ja bylam teraz drugi raz pierwszy raz bylam tylko z W a teraz z Zuzia
i przynajmniej u nas jest naprawde fajnie mozna sie o wszystko wypytac dziecko oglada psycholog potem my dalej rozmawialismy z psychologiem a Zuzka" bawila" sie z pedagogiem i logopeda wszystko bardzo dokladnie sprawdzaly no i wszystko za darmo
wiec jezeli Cie cos niepokoi jezeli chodzi o mowe Mateuszka to zadzwon i sie umow teraz moze wymagac to kilku cwiczen a mozesz w przyszlosci uniknac np problemow z nauka czytania czy pisania
Monia czy Ola w przyszlym roku idzie do szkoly?
co wy z tym dentysta ?ja swojego uwielbiam
co do bolu biore zniczulenie i nie ma problemu
i przynajmniej u nas jest naprawde fajnie mozna sie o wszystko wypytac dziecko oglada psycholog potem my dalej rozmawialismy z psychologiem a Zuzka" bawila" sie z pedagogiem i logopeda wszystko bardzo dokladnie sprawdzaly no i wszystko za darmo
wiec jezeli Cie cos niepokoi jezeli chodzi o mowe Mateuszka to zadzwon i sie umow teraz moze wymagac to kilku cwiczen a mozesz w przyszlosci uniknac np problemow z nauka czytania czy pisania
Monia czy Ola w przyszlym roku idzie do szkoly?
co wy z tym dentysta ?ja swojego uwielbiam
Ostatnia edycja:

też się zdziwiłam że dla 3 latka już jakieś podręcznki trzeba kupować
co do opłat to z rytmiką i jeżykiem angielskim miesięcznie wszystko wychodzi niecałe 270zł wiec moim zdaniem bardzo tanio:-)