reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia jak Cie cos niepokoi to zadzwon do poradni ja bylam teraz drugi raz pierwszy raz bylam tylko z W a teraz z Zuzia
i przynajmniej u nas jest naprawde fajnie mozna sie o wszystko wypytac dziecko oglada psycholog potem my dalej rozmawialismy z psychologiem a Zuzka" bawila" sie z pedagogiem i logopeda wszystko bardzo dokladnie sprawdzaly no i wszystko za darmo
wiec jezeli Cie cos niepokoi jezeli chodzi o mowe Mateuszka to zadzwon i sie umow teraz moze wymagac to kilku cwiczen a mozesz w przyszlosci uniknac np problemow z nauka czytania czy pisania
Monia czy Ola w przyszlym roku idzie do szkoly?
co wy z tym dentysta ?ja swojego uwielbiam ;) co do bolu biore zniczulenie i nie ma problemu

Ostatnia edycja:
reklama
a to pewnie do jakiejś specjalistycznej poradni tak?
ja jak narazie mam skierowanie do laryngologa i w najbliższym czasie mamy zamiar pojechac muszę tylko zadzwonic i dowiedziec na kiedy maja terminy na kasę chorych jeśli okaże się że mam długo czekac to pójdę prywatnie....

nie ma sprawy wydaje mi sie ze warto zadzwonic bo dziecko trzeba zdiagnozowac calosciowo a tam masz wszystkich specjalistow w jednym miejscu i nie trzeba skierowania wystarczy zadzwonic i sie umowic
dziwne jest dla mnie to co piszecie o waszych pediatrach ja chodze z dziewczynami niby do niepublicznego osrodka ale na fundusz i nigdy nie mialam zadnego problemu moge do pediatry dziewczynek zadzwonic w kazdym momencie nigdy nie czekalam w zadnej kolejce jak chce isc do jakiegos specjalisty to tez lekarka zawsze wypisze i nie ma dlugich kolejek

Monia jeżeli chodzi o majonez to nie ma sprawy przepis podam na odpowiednim wątku z tym, że żeby go zrobić trzeba mieć sheker;-) nie wiem czy koniecznie z tej firmy czy można zrobić w innym :baffled:Tupperware | Produkty | Katalog Online sheker jest na stronie 51

Luandzia co do przedszkola to jest to normalne publiczne, a co do książek to nie mam pojęcia jakie to będą bo panie same mają je zorganizować przez wakacje tak aby wszystkie dzieci miały je już od września:tak: też się zdziwiłam że dla 3 latka już jakieś podręcznki trzeba kupować:szok: co do opłat to z rytmiką i jeżykiem angielskim miesięcznie wszystko wychodzi niecałe 270zł wiec moim zdaniem bardzo tanio:-)

Monia jeżeli chodzi o majonez to nie ma sprawy przepis podam na odpowiednim wątku z tym, że żeby go zrobić trzeba mieć sheker;-) nie wiem czy koniecznie z tej firmy czy można zrobić w innym :baffled:Tupperware | Produkty | Katalog Online sheker jest na stronie 51

Luandzia co do przedszkola to jest to normalne publiczne, a co do książek to nie mam pojęcia jakie to będą bo panie same mają je zorganizować przez wakacje tak aby wszystkie dzieci miały je już od września:tak: też się zdziwiłam że dla 3 latka już jakieś podręcznki trzeba kupować:szok: co do opłat to z rytmiką i jeżykiem angielskim miesięcznie wszystko wychodzi niecałe 270zł wiec moim zdaniem bardzo tanio:-)

ja też chce przepis na majonez

Aneta teraz tez bedę mniej więcej tyle płacic za jedno dziecko czyli u mnie 2x....................... buuuuuuuuuuuuu

Luandzia znalazłam u nas też taka poradnię............ poszłas i co powiedziałaś, że co z Zuzią?????????????????

GORĄCO................................ byłam z Mają na zmianie opatrunku i ma 3 szwy i goi sie ładnie

Aneta a w tych katalogach nie ma cen?
kurcze mam dziś tego dentyste a zapomniałam na która godzinę ,karteczke zgubiłam a dzwoniłam juz do niej 4 razy i nie odbiera.........
Agulka to dobrze że goi się łądnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry