reklama

Wrześniówkowe mamy

Normalnie topie sie ,na dwór na razie nie idziemy bo w cieniu juz 30 stopni............... chyba dzieciom po przedszkolu basen wyciągniemy........... tylko gdzie on jest???????????/

Kupiłam krzesła do domku:happy2: kurka ........ juz coraz bliżej...............

reklama
a mi ta pogoda odpowiada:-)szkoda że tylko basenu nie mamy ale trzeba będzie jakis chociaż mały dzieciom zakupic
dzwoniła do mnie dentystka mam na 15:cool2:ałaaaaaaaaaaaaaa

Monia,a Wy nie mieliscie takiego duzego basenu?? Tez myslalam,zeby wyjac mlodemu na trawnik,bo wczoraj ok.15 musialam prysznic mu zrobic,bo kapalo z niego.
Niecierpie takiej pogody, meczy mnie, jak mi jest goraco to chodze zla. Mam @ i wody nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mi za shaker sluzy zakrecony sloik

Ostatnia edycja:
Agulke nawet mi nic nie mów. Dopiero 11 a ja już się kleje nie wiem jak wysiedzę dzisiaj do 22:szok:

no a co dzeci maja powiedzieć, mój mały to nie wie co z soba zrobic , zagarnęłam go do łózka a on takim tekstem walnał:
*mamus która godzina bo nie wiem czy mam spać?
*ja mówię, że 12 godzina a on: aha to ide spac ................jakby znała się

Monia,a Wy nie mieliscie takiego duzego basenu?? Tez myslalam,zeby wyjac mlodemu na trawnik,bo wczoraj ok.15 musialam prysznic mu zrobic,bo kapalo z niego.
Niecierpie takiej pogody, meczy mnie, jak mi jest goraco to chodze zla. Mam @ i wody nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Justa ja tak samo, mam zamiar po obiedzie wyciągną c basen, bo teraz to nie mam pecia gdzie, jest, niech J kombinuje i tez wczoraj dosatłam @ i dzis zdycham

Justyna mieliśmy ale wytrzymał tylko 2 sezony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a szkoda bo bardzo fajny był............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry