Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luandzia znalazłam u nas też taka poradnię............ poszłas i co powiedziałaś, że co z Zuzią?????????????????
GORĄCO................................ byłam z Mają na zmianie opatrunku i ma 3 szwy i goi sie ładnie
Agulka ja bylam z Zuzia w zwiazku z tym ze miala male problemy z zazdroscia jak pojawila sie Helenka i tez bylo troche na szczescie przejsciowych trudnosci z adaptacja do przedszkola
ale jak juz sie trafi do takiej poradni to wszyscy mozliwi specjalisci musza zobaczyc dziecko czy jest to potrzebne czy nie
napisalam Moni o tym bo wiem ze martwi sie ze Mateuszek malo mowi mysle ze warto w takiej sytuacji umowic sie na spotkanie bo czasami nie wiele potrzeba zeby pomoc dziecku a im
wczesniej tym lepiej
Kurcze boje sie jak tam Zuzia w tym zoo...
:-) na razie u moim skarbów wszystko oki, ale jak coś nieteges zauważę to juz wiem gdzie sie udac.Przynajmniej trochę Wam powietrze się odświeży;-) ja też bym chciała żeby trochę popadało![]()

To super, ze jednak wystąpi pomimo, że wtedy była chora:-) zazdroszczę tego tlenu bo ja już się duszę dosłownie![]()