reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Luandzia znalazłam u nas też taka poradnię............ poszłas i co powiedziałaś, że co z Zuzią?????????????????

GORĄCO................................ byłam z Mają na zmianie opatrunku i ma 3 szwy i goi sie ładnie

Agulka ja bylam z Zuzia w zwiazku z tym ze miala male problemy z zazdroscia jak pojawila sie Helenka i tez bylo troche na szczescie przejsciowych trudnosci z adaptacja do przedszkola
ale jak juz sie trafi do takiej poradni to wszyscy mozliwi specjalisci musza zobaczyc dziecko czy jest to potrzebne czy nie ;)
napisalam Moni o tym bo wiem ze martwi sie ze Mateuszek malo mowi mysle ze warto w takiej sytuacji umowic sie na spotkanie bo czasami nie wiele potrzeba zeby pomoc dziecku a im
wczesniej tym lepiej

Kurcze boje sie jak tam Zuzia w tym zoo...

Ostatnia edycja:
Agulka ja bylam z Zuzia w zwiazku z tym ze miala male problemy z zazdroscia jak pojawila sie Helenka i tez bylo troche na szczescie przejsciowych trudnosci z adaptacja do przedszkola
ale jak juz sie trafi do takiej poradni to wszyscy mozliwi specjalisci musza zobaczyc dziecko czy jest to potrzebne czy nie ;)
napisalam Moni o tym bo wiem ze martwi sie ze Mateuszek malo mowi mysle ze warto w takiej sytuacji umowic sie na spotkanie bo czasami nie wiele potrzeba zeby pomoc dziecku a im
wczesniej tym lepiej

Kurcze boje sie jak tam Zuzia w tym zoo...

ogromne dzieki za wyczerpująca odpowiedź;-):tak::-) na razie u moim skarbów wszystko oki, ale jak coś nieteges zauważę to juz wiem gdzie sie udac.

Zarąbiscie jest w tym Jarosławcu, mielismy rok temu jechac, ale pogoda była nie taka, ale w tym na pewno na jeden CAŁY dzień sie wybierzemy

Kawke zalewam, która sie dołańcza.

Kołdry i poduchy kurier przywiózł:-):-):-):-):-)

Tak sie martwiłam, że po przeprowadzce nie będę miała netu przez jakis czas a tu net juz w domku bedzie za tydzień............... jeszcze nie mieszkamy a łącze mamy:-)

Zuzka jest teraz na etapie fascynacji wszelkimi slizgawkami trampolinami itp wiec w takim miejscem bylaby zachwycona
my mielismy jechac do Chorwacji ale ostatecznie zdecydowalismy ze wybiezemy sie gdzies samolotem ale to pod koniec wakacji jak nie bedzie juz tak cieplo tylko nie wiem jeszcze gdzie ?

Przynajmniej trochę Wam powietrze się odświeży;-) ja też bym chciała żeby trochę popadało:baffled:

to prawda................
................................... lało dosłonie 20 min a podwórka nie widziałam cała pod wodą, teraz świeci już słonko, ale na szczęście temperatura spadła i jest 21 stopni , no i TLEN:tak:

Lecę Maję na tańce zaprowadzić, bo dziś próba generalna a w niedziele wystepy na Dniach Czarnego:tak::tak::tak:

reklama
To super, ze jednak wystąpi pomimo, że wtedy była chora:-) zazdroszczę tego tlenu bo ja już się duszę dosłownie:baffled:

wtedy to było przedstawienie z przedszkola i tam też śpiewała a tańce są pozaprzedszkolnymi zajęciami z Domu Kultury i będzie całe Czarne na nią patrzeć;-)

Dzieciaczki siedzą w domu bo na dworze juz nie chcą być:no::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry