reklama

Wrześniówkowe mamy

Gagulec ogromne gratulacje tak milutko się czyta Twojego posta superrrrrrr jakieś zdjątka księżniczki poprosimy

Anetasa nie mogłam się oprzeć żeby Ci tego nie pokazać Najdziwniejsze muzea

Kasia czekamy na zdjęcia w nowej garderobie , a i mam pytanie czy ten numer telefonu co podałaś na zamkniętym jest aktualny? Bo pisałam do Ciebie sms-ka i po dwóch dniach mi przyszedł zwrotny, że nie dostarczono:confused:

Agulka jak włoski???

Justyna jak tam sprawy z mieszkaniem/domem coś szukacie ???? Czy jeszcze się zastanawiacie?

Monia basenik wypróbowany??? Bo u Nas by się nie dało bo pogoda do kitu aż cały tydzień lata zaliczyliśmy i koniec cały tydzień chmury i max 17 stopni:cool:

reklama
Melduje się wreszcie i ja:-) chociaż widzę, ze ruch tu taki że ho ho:-D wczoraj dzionek minął jak szalony najpierw szkolenie w Wałbrzychu poem grilek u znjomych na ogródku a dziś odsypialiśmy;-) przed południem wybrałam się z małą i Mafim na półtora godzinny spacerek w efekcie mała zasnęła i budziłam ją po 15 na obiad;-) potem byliśmy na festynie, lodach i placu zabaw:-) a efekt drzemki małej taki, że dopiero zasypia:wściekła/y: do tego od wczoraj mam zadyme w pracy:wściekła/y: ale dziś już nie chce mi się o tym pisać bo nerwy mi buzują powiem tylko, że albo rozmowa z szefem to załagodzi albo szukam czegoś innego bo w obozie niewolniczym nie mam zamiaru pracować:wściekła/y:
Gagulec fajnie się czyta, że wszystko u Was ok :-) oby tak dalej :-)
Kasiu widzę, że jednak wszystko się układa jak trzeba i tak trzymać;-):-)
Nuśka przesadziłaś z tym linkiem;-):-D

Witam pierwsza z rana:-) niestety w pochmurny i deszczowy dzień:wściekła/y: że też my musimy popadać ze skrajności w skrajność jednego dnia +30 w cieniu a drugiego 15 szaroburo i pada deszcz:wściekła/y: no cóż miłego dnia wszystkim życzę:-) i zaglądajcie tu dziś do mnie bo inaczej chyba tu zasne.

witam
Nuśka dzieci popluskali się chwile w basenie jak D nalewał wodę no a potem przyszły 3 burze jedna po drugiej a z nimi ochłodzenie,więc wczoraj już nie było mowy o kąpaniu a dziś leje i pochmurno ..........
Gagulec fajnie że poród miałas szybki i ze Kornelcia grzeczna.....musisz się pochwalic swoją księżniczką......
Aneta i jak tam atmosfera w pracy? rozmowa z szefem była?

jadę Olę zawieźc do babci...........

Monia rozmowy jeszcze nie było. Doszłam do wniosku, że zaczekam na jego krok bo podobno i tak chce ze mną rozmawiać więc może sam się dzisiaj zjawi:dry: jeśli nie to na kolejnym moim dyżurze poproszę go aby się zjawił bo chce pogadać:tak: inna sprawa, że własnie znalazłam fajną oferte pracy i chyba zadzwonie i dopytam o szczegóły w końcu nic nie tracę:sorry:

Witam w końcu ja.

Wczoraj mielismy gości z wiązku z występem Majeczki, była teściowa i chrzestna Mai z rodzinką ,,,,, było miło.......... potem dmuchane, zamki itd,
Córcia , w ogóle cały występ dzieci był śliczny, poradziły sobie na nowej scenie i o dziwo nikt nie spadł, bo z jego wielkością to przesadzili.

U nas nie pada, ale jest sennie, wstyd sie przynzać, ale niecał a godzine temu zwlekłam się z wyra.
Musiałabym zajechać zorientować się o cenę rolet ale mi sie nie chce, buuuuuuuuuuuuuuu, Adaś też się pyta czy idziemy na dwór:zawstydzona/y:

Gaguś poród miałaś ekspresowy i oby tak dalej Kornecia była grzeczniutka............... zdrówka i żadnych kolek życzę

Kasia w końcu pochwalisz się gdzie pracujesz?????????????????????????????????????? A urlop juz dostaniesz na ten wyjazd nad morze:sorry2:

Aneta spokojności , życzę;-) i dzwoniłaś co to za oferta pracy?

Monia cześć, Justa cześć, Nuska cześć, Donuś----------------a Ty gdzie???????????

Asiek juz pojechałas nad morze?

WŁOSY WYSZŁY NIE TAKIE JAK CHCIAŁAM ......miały byc takie PALETTE FARBA - Kolor NUGAT BRĄZ Złociste Reflek (1005178738) - Aukcje internetowe Allegro a wyszły ciemno brązowe no ale nic walnę na to coś innego

Agulka niestety tak zazwyczaj bywa, że nie wychodzi kolor idealnie jak na zdjęciu:cool: a co do pracy to było stanowisko marketingowca w ośrodku wczasowym w Szczytnej:-( potrzebują też u nas do Boti w Kłodzku i się zastanawiam:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry