Gagulec ogromne gratulacje tak milutko się czyta Twojego posta superrrrrrr jakieś zdjątka księżniczki poprosimy
Anetasa nie mogłam się oprzeć żeby Ci tego nie pokazać Najdziwniejsze muzea
Kasia czekamy na zdjęcia w nowej garderobie , a i mam pytanie czy ten numer telefonu co podałaś na zamkniętym jest aktualny? Bo pisałam do Ciebie sms-ka i po dwóch dniach mi przyszedł zwrotny, że nie dostarczono
Agulka jak włoski???
Justyna jak tam sprawy z mieszkaniem/domem coś szukacie ???? Czy jeszcze się zastanawiacie?
Monia basenik wypróbowany??? Bo u Nas by się nie dało bo pogoda do kitu aż cały tydzień lata zaliczyliśmy i koniec cały tydzień chmury i max 17 stopni
Anetasa nie mogłam się oprzeć żeby Ci tego nie pokazać Najdziwniejsze muzea
Kasia czekamy na zdjęcia w nowej garderobie , a i mam pytanie czy ten numer telefonu co podałaś na zamkniętym jest aktualny? Bo pisałam do Ciebie sms-ka i po dwóch dniach mi przyszedł zwrotny, że nie dostarczono

Agulka jak włoski???
Justyna jak tam sprawy z mieszkaniem/domem coś szukacie ???? Czy jeszcze się zastanawiacie?
Monia basenik wypróbowany??? Bo u Nas by się nie dało bo pogoda do kitu aż cały tydzień lata zaliczyliśmy i koniec cały tydzień chmury i max 17 stopni

wczoraj dzionek minął jak szalony najpierw szkolenie w Wałbrzychu poem grilek u znjomych na ogródku a dziś odsypialiśmy;-) przed południem wybrałam się z małą i Mafim na półtora godzinny spacerek w efekcie mała zasnęła i budziłam ją po 15 na obiad;-) potem byliśmy na festynie, lodach i placu zabaw:-) a efekt drzemki małej taki, że dopiero zasypia
do tego od wczoraj mam zadyme w pracy
jeśli nie to na kolejnym moim dyżurze poproszę go aby się zjawił bo chce pogadać
inna sprawa, że własnie znalazłam fajną oferte pracy i chyba zadzwonie i dopytam o szczegóły w końcu nic nie tracę