• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej widzę że rozmowa nie najlepiej wypadła???
Ja uważam że Ty masz rację jak wolne to wolne a nie jakieś ściaganie w środku nocy ja uważam że ta która miała zmianę powinna była w nocy wpuścić tego gościa a swoja drogą tam powinien ciagle ktoś być trzeba by było zatrudnic kogoś jeszcze .

a ja właśnie się objadłam truskawkami z bita śmietanką mniam mniam:-)

reklama
Nie wkurzył mnie tylko tym, że zachował się zapobiegawczo:eek: przyjął moje argumenty do wiadomości i widziałam po nim, że najchętniej by powiedział no Aneta faktycznie masz racje, ale że nie chce najwidoczniej wchodzić w konflikt z Martą to powiedział, że mamy się dogadać a on jedzie teraz na urlop i jak wróci a my tego nie rozstrzygniemy to wtedy on się określi:tak: Marcie już mięknie rura i widzę że przychyla się do mojej opini ale nie wie jak z tego wybrnąć z twarzą:eek: a swoją drogą narobiłas mi smaka na truskawki dobrze, że jestem obżarta bo zjadłam właśnie 2 jajka w majonezie:sorry: bo inaczej by mi chyba język uciekł;-)

Witam się i ja:-) u nas też dziś zapowiada się ładny dzień przynajmniej narazie bo ponoć popołudniu mają pojawić się jakieś przelotne opady:baffled: także zaraz ubieramy się i lecimy na spacerek:tak: jakaś dzisiaj jestem zła od rana wszystko mnie wkurza:baffled:

Dzień doberek

Maję z rańca zawiozłam do przedszkola po ściągnięciu szwów, potem na podpis a teraz już grochówka wojskowa dochodzi i pachnie w całym domu.
Młody własnie ogląda Nody`ego a potem palulu, bo pobudke zrobił o 5:30:wściekła/y:

U nas nie pada, jest 17 stopni, ale chmury czarne gdzieniegdzie wiszą

reklama
Dzień dobry.
Dzisiaj pobiłam rekord czasu w myciu okien, a dokładnie jednego okna- zajęło mi to 1,5 godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok: -Młoda mi sie odwdzięcza za zjedzonego wczoraj fast fooda:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najlepsze jest to, że jak udało mi się skończyć to diabelne okno, porozwieszać pranie i skończyć porządki Malutka sobie twardo zasnęła.:baffled: Zostało mi jeszcze pastowanie podłogi ale ogarnął mnie poobiedni leń:sorry2: no i muszę się przygotować do testu przed wyborami:rolleyes2:
Spadam i pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry