reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej widzę że rozmowa nie najlepiej wypadła???
Ja uważam że Ty masz rację jak wolne to wolne a nie jakieś ściaganie w środku nocy ja uważam że ta która miała zmianę powinna była w nocy wpuścić tego gościa a swoja drogą tam powinien ciagle ktoś być trzeba by było zatrudnic kogoś jeszcze .

a ja właśnie się objadłam truskawkami z bita śmietanką mniam mniam:-)

reklama
Nie wkurzył mnie tylko tym, że zachował się zapobiegawczo:eek: przyjął moje argumenty do wiadomości i widziałam po nim, że najchętniej by powiedział no Aneta faktycznie masz racje, ale że nie chce najwidoczniej wchodzić w konflikt z Martą to powiedział, że mamy się dogadać a on jedzie teraz na urlop i jak wróci a my tego nie rozstrzygniemy to wtedy on się określi:tak: Marcie już mięknie rura i widzę że przychyla się do mojej opini ale nie wie jak z tego wybrnąć z twarzą:eek: a swoją drogą narobiłas mi smaka na truskawki dobrze, że jestem obżarta bo zjadłam właśnie 2 jajka w majonezie:sorry: bo inaczej by mi chyba język uciekł;-)

Witam się i ja:-) u nas też dziś zapowiada się ładny dzień przynajmniej narazie bo ponoć popołudniu mają pojawić się jakieś przelotne opady:baffled: także zaraz ubieramy się i lecimy na spacerek:tak: jakaś dzisiaj jestem zła od rana wszystko mnie wkurza:baffled:

Dzień doberek

Maję z rańca zawiozłam do przedszkola po ściągnięciu szwów, potem na podpis a teraz już grochówka wojskowa dochodzi i pachnie w całym domu.
Młody własnie ogląda Nody`ego a potem palulu, bo pobudke zrobił o 5:30:wściekła/y:

U nas nie pada, jest 17 stopni, ale chmury czarne gdzieniegdzie wiszą

reklama
Dzień dobry.
Dzisiaj pobiłam rekord czasu w myciu okien, a dokładnie jednego okna- zajęło mi to 1,5 godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok: -Młoda mi sie odwdzięcza za zjedzonego wczoraj fast fooda:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najlepsze jest to, że jak udało mi się skończyć to diabelne okno, porozwieszać pranie i skończyć porządki Malutka sobie twardo zasnęła.:baffled: Zostało mi jeszcze pastowanie podłogi ale ogarnął mnie poobiedni leń:sorry2: no i muszę się przygotować do testu przed wyborami:rolleyes2:
Spadam i pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry