reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Maciuś katar ma od kilku dni i strasznie mu się nos zapycha. W niedzielę byliśmy na chrzcinach w restauracji śpiewających kelnerów, gdzie jadłam żurek podany w chlebie :tak::-D Maciuś się wyszalał z dziećmi, zjadł tylko pół kotleta, bo na resztę nie miał czasu ;-):-pW pracy ok, grafik mam całkiem fajny na czerwiec. Zaczynam się dogadywać z resztą dziewczyn, z którymi do tej pory jakoś nie mogłam się dogadać :dry::baffled:

EDIT: I ścięłam włosy.

Maciuś katar ma od kilku dni i strasznie mu się nos zapycha. W niedzielę byliśmy na chrzcinach w restauracji śpiewających kelnerów, gdzie jadłam żurek podany w chlebie :tak::-D Maciuś się wyszalał z dziećmi, zjadł tylko pół kotleta, bo na resztę nie miał czasu ;-):-pW pracy ok, grafik mam całkiem fajny na czerwiec. Zaczynam się dogadywać z resztą dziewczyn, z którymi do tej pory jakoś nie mogłam się dogadać :dry::baffled:

EDIT: I ścięłam włosy.

i nic nam nie piszesz,a tyle nowosci:szok::blink:

jak sie obcielas???????????????????

kelnerzy naprawde spiewali???/:szok::szok:

Jeszcze w sobotę miałam coś na styl Stenki w Nigdy w życiu, tylko ciut dłuższe, oczywiście dziś już klapnięte są, a układać mi się samej nie chce :sorry2::-p:no:

Tak, kelnerzy śpiewali. Moja siostra cioteczna tam pracuje i to właśnie jej synka chrzciny były tam. Zapłaciła pół ceny, a drogo tam jest okropnie, bo normalnie to kosztuje 120 zł od osoby (za przystawki, tort, zupę, obiad, troszkę ciasta, napoje zimne do woli, gorące ograniczone i alkohol w postaci piwa i wina).

http://www.spiewajacy-kelnerzy.pl/ Jak klikniecie w Śpiewający kelnerzy to na zdjęciu na dole są dwie dziewczyny, ta z mikrofonem to moja siostra.

Monia, to co wybrałam na początku, ten zestaw gimnastyczny chicco.

Ostatnia edycja:
kurcze, pierwsze slysze o takiej restauracji:-p

mater, ja mam chrziny za 2tyg. i ciagle zapominam o tym, t zn zeby kupic prezent:szok: w koncu sie obudze z reka w nocniku:szok::szok:na szczescie mam juz ciuszki, siostra mi przywiozla i nie musze kupowac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry