reklama

Wrześniówkowe mamy

Wrócilismy

Asiek my też dziś tzn Adas ma truskawki makaronem a my wczorajsza grochówkę

Monia dobrze, że wyżebrałas te skierowanie.......... ja musze iść po nie do naszej Pani doktor, miałam dostac na kontroli po antybiotyku wtedy z Mają, ale nie poszlismy:sorry:
A to w przyszłym tygodniu się przejdziemy.

reklama
byłam jeszcze teraz u pediatry bo musiałam mu zanieśc tą kartkę od laryngologa i musiał mi jeszcze wypisac skierowania do neurologa i logopedy no i przy okazji wziełam jeszcze skierowanie do logopedy dla Oli bo nie wymawia jeszcze niektórych liter prawidłowo np. zamiast r,l-mówi j

Monia, tyle rzeczy wyszlo przy jednej wizycie. nie ma to, jak dobre oko specjalisty

Aga, ladnie sie Mai juz zagoilo?

klapnieta jestem, ale juz wiem dlaczego:@ zawitala. ostatnio w ogole nie patzre, kiedy ma byc, tylko na czuja, po obserwacji siebie wiem, ze juz niedlugo, ale dzis mnie zaskoczyla:-D:-D

nie lubie makaronu z serem czy owocami:sorry:

Monia, tyle rzeczy wyszlo przy jednej wizycie. nie ma to, jak dobre oko specjalisty

Aga, ladnie sie Mai juz zagoilo?

klapnieta jestem, ale juz wiem dlaczego:@ zawitala. ostatnio w ogole nie patzre, kiedy ma byc, tylko na czuja, po obserwacji siebie wiem, ze juz niedlugo, ale dzis mnie zaskoczyla:-D:-D

nie lubie makaronu z serem czy owocami:sorry:

ściąfnęlismy wczoraj szwy, ale jeszcze takie opuchnięte jest............ zobaczymy za kilka dni ale na moje oko to zrobione jest na "odpier***dol":crazy:

reklama
Monia to teraz latanie po lekarzach was czeka. Tak to jest, jak jest spokoj to jest,a jak 1 sie pojdzie do lekarza to juz wycieczki sie nie koncza.
Agulka a jak paluszek Adasia?
paluszek jest brzydszy , ale nie rsnie mu juz nic w śrdoku
Monia, dobrze, że tak szybko poszłaś z Mateuszkiem do lekarza, to może obejdzie się bez operacji, no prócz tego 3 migdała.

Agulka, a co się Mai stało?

Maja miała wycinany pieprzyk na łopatce

Noc będzie cięzka, młody budził sie juz 4 razu od 19:30......... teraz płakał że go gardło boli, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry