reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale jestescie koleżanki, ja tu usycham z braku kawy a żadna mi nie postawiła....................... poradziłam sobie bez Was:-p napaliłam w piecu i mam wode gorącą i makaron sie gotuje wczoraj młody jednak zjadł zupe, więc dzis będzie z truskawkami.

Adas obudzi sie po ponad 2 godzinnej drzemce i miał 37,2 stopni

Agula a ja miałam Ci właśnie pisać ze na obiad Was zapraszam- bo pewnie nie masz jak przygotować :))
37,2 hmmm czyli cos sie dzieje.... ale dobre chociaz to ze spadła...

Kasia biedniutki Kubus, zeby tylko te zrosty nie byly pozniej jakims problemem.
Agulka kawusia zrobiona,siadam z Toba
Asia....Ty piczko jedna! Gruba?? Brzydka?? Kobiety w ciazy sa najpiekniejsze na swiecie!!!!!
Ale mam humor! W Mogilnie Cukiernia Krolewska szuka pracownika. Ja ostatnio tam pracowalam tylko,ze w Gnieznie. zaraz wysylam papiery. Mlodego u mamy zostawialabym przed praca. No i S sie zgodzil. Oby sie udalo!!!

Kasia biedniutki Kubus, zeby tylko te zrosty nie byly pozniej jakims problemem.
Agulka kawusia zrobiona,siadam z Toba
Asia....Ty piczko jedna! Gruba?? Brzydka?? Kobiety w ciazy sa najpiekniejsze na swiecie!!!!!
Ale mam humor! W Mogilnie Cukiernia Krolewska szuka pracownika. Ja ostatnio tam pracowalam tylko,ze w Gnieznie. zaraz wysylam papiery. Mlodego u mamy zostawialabym przed praca. No i S sie zgodzil. Oby sie udalo!!!
no to tym bardziej trzymam kciuki:-)

Dzieki Justa chociaz jedna z kawka przychodzi Asiek dzieki za obiadek a co zapodasz dzisiaj???????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry