Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dostał przed 11, więc mu zaraz cos dam jak tylko ciut makaronu suchego zjemiałam pisac co mam na obiad ale właśnie przeczytałam o Adasiu- cholera to nie dobrze, jeszcze niedawno miał 37.... dałaś mu cos na zbicie temperatury??
O kurcze Aga to nie zaciekawie to wyglądanie masz możliwości zamówienia wizyty domowej?
Asia własnie pieknie Ty wygladaszjustyna ja tez kciuki trzymama inne kobiety w ciąży mi sie bardzo podobaja ale ja wyglądam jak słonica....
z tego co kojaże na moje dzieci bardziej działa niz paracetamol

brakuje mi tego no -gadulca
Agulka biedny Adaś.........a może zamiast paracetamolu daj mu ibufen albo nurofenz tego co kojaże na moje dzieci bardziej działa niz paracetamol
Justyna kciuki w sprawie pracy zaciśnięte
Asiu co ty chcesz od siebie przecież pięknie wyglądasz :-)
Kasiu biedny Kubuś:-(podziwiam bo mój Mateusz to by pewnie nie usiedział tak no chyba że przed bajkami
Aneta super się rozwijasz w tym dodatkowym fachu ale do tego to trzeba miec to coś a ja tego chyba nie mam bo od 2 miesięcy jestem w betterware no i ciężko mi idzie pozyskiwanie klientówbrakuje mi tego no -gadulca
![]()
chyba mu nic nie będzie?
prezentacje zaczynam od przedstawienia i siebie i po krótce firmy a potem mówię tylko o kilku najważniejszych produktach a osoby, które uczestniczą zachęcam do ich wypróbowania i w efekcie babeczki same naijają a ja tylko instrułuje co w czym mogą zrobić:-) 2 godziny zlatują nawet nie wiem kiedy a kaska leci;-) no i wszyscy przy okazji najedzeni;-)
i tą prezentacje przeprowadzała mi babka która mnie wprowadziła. Na tej prezentacji namówiłam 2 osoby żeby zrobiły u siebie w domu a opłaca się bo w zależności od obrotu na prezentacji osoba ją organizująca dostaje fajne prezenty
teraz dają np formy silikonowe do pieczenia które kosztują ponad 100zł
więc nie trudno kogoś namówić do zrobienia pokazu u siebie na następnej prezentacji już u kogoś namówiłam kolejne osoby i tak się to kręci:-) zresztą ja też zamierzam jeszcze robić kolejne u siebie bo też chcę te prezenty zgarnąć dla gospodyń;-)