reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

glowa mnie dzis boli niemalze caly dzien. a do tego znow nie dosypiam:cool:

zaraz cche zmolestoeac niunke na spanie i miec wolny wieczor przed kompem:-):-)

chce mi sie piwa;-)

Aga, a nie masz lekow po Mai? moze bys mogla cos deliaktnego zapodac Adasiowi?

ściąfnęlismy wczoraj szwy, ale jeszcze takie opuchnięte jest............ zobaczymy za kilka dni ale na moje oko to zrobione jest na "odpier***dol":crazy:

ale amcie "szczescie" do fachmanow-lekarzy:crazy:

Witam!!!!

Z gorszych wieści Kuba ma pękniętą kość piszczelową :-(:-(:sad: . .

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ale mam humor! W Mogilnie Cukiernia Krolewska szuka pracownika. Ja ostatnio tam pracowalam tylko,ze w Gnieznie. zaraz wysylam papiery. Mlodego u mamy zostawialabym przed praca. No i S sie zgodzil. Oby sie udalo!!!

masz doswiadczenie, to akurat dla Ciebie! wtedy na pewno od razu sie dzidzius trafi;-):-)

J kupił butle z gazem i pojechał, ja podłączyłam a tam ZNÓw cosik sie ulatnia, bo syczy........... kurka kolejny raz trafiona butla, więc nadal jestem bez gazu do jutra:wściekła/y:

a moze to zawor szwankuje a nie butla?

A niedługo bede miała ksywkę "stłuczkowska" dzisiaj na skrzyżowaniu babka wjechała mi w tył auta mam tylko malutkie ryski ale ona niezła była piszemy oświadczenie ona mi podaję polisę OC a tam ważna do 08.06.2010 :szok: ja mówię do niej że polisa nie ważna a ona do mnie że to przecież tylko kilka dnie:eek::rofl2::szok: ale powiem Wam że huk był taki przerażający że myślałam że pół tyłu nie mam odwracam się do tyłu i pytam przerażona młodego "nic Ci nie jest , boli Cie coś " a on mi na to " a dlaczego stoimy coś się stało":rofl2::happy:

skoncz juz te przygody z autem, bo to niebezpieczne...;-)
jakies twarde blachy macie, skoro takie wytrzymale

reklama
witam!!!

glowa mnie dzis boli niemalze caly dzien. a do tego znow nie dosypiam:cool:

zaraz cche zmolestoeac niunke na spanie i miec wolny wieczor przed kompem:-):-)

chce mi sie piwa;-)

Aga, a nie masz lekow po Mai? moze bys mogla cos deliaktnego zapodac Adasiowi?

nie za bardzo bo ona dostała antybiotyk i TantumVerde to drugie mu psikam

ale amcie "szczescie" do fachmanow-lekarzy:crazy:
szkoda gadać................ przy kapaniu obejrzałam i nie za ładnie to wygląda:wściekła/y:

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

masz doswiadczenie, to akurat dla Ciebie! wtedy na pewno od razu sie dzidzius trafi;-):-)

a moze to zawor szwankuje a nie butla?

ta butla co się skończyła i poprzednia nie syczała

skoncz juz te przygody z autem, bo to niebezpieczne...;-)
jakies twarde blachy macie, skoro takie wytrzymale

Młody teraz zasypia, przed chwila miał 39,5 stopnia........... na własna rękę dałam my Pyralginę............. dawno temu jak Maja była w jego wieku lekarz mi tak zalecił, jesli nie zbije innymi leami gorączki to mam podac no i tak zrobiłam.............. zobaczymy.............. na bank śpać będzie z nami, na razie u siebie, ale do pierwszej pobudki zapewne

witam wieczorem
Nuśka ty to ostatnio masz pecha na te stłuczki,ale dobrze że chociaż są takie małe a reakcja Igorka super......
Donkat specjalnie dla Ciebie
Zobacz załącznik 257230
Agulka lepiej idź jutro z Adasiem do lekarza żeby się to choróbsko nie rozwijało...

ja tez dzis usłyszałam nie za miłe wiadomości dzwoniłam do mamy i tej jej były p.E... ma raka skóry i podobno są już przeżuty do oka...........:-(
Mateusz już od 30 min śpi więc mam luzik. Jutro wkońcu jadę po Olę:tak:

Oj Monia smaka mi na piwko narobiłaś:-p chyba mi sie komp od monitoringu wysypał bo ściągał jakieś aktualizacje i od pół godziny na monitorze ma trwa zamykanie sytsemu windows:eek:

Oj Monia smaka mi na piwko narobiłaś:-p
Dla Ciebie też się piwko znajdzie ale narazie tylko takie bo Ty jeszcze dzis prowadzisz;-)

okocim-karmi-classic-piwo-w-butelce-400ml-Full.jpg
no a to se możesz wziąśc do domu:tak::-)
14260001475.jpg

reklama
moja gwizda tez jeszcze sie kreci w lozeczku-tak wyglada jej wczesniejze chodzenie spac-wwwrrr! a potem rano nie ma kto wstac:sorry:

juz sie balam, ze nie mam prawdziwego piwk w domu, ale sie znalazlo na spragnione gardlo;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry