reklama

Wrześniówkowe mamy

Właśnie sobie uświadomiłam, że chyba będę dziś wracała na boso:eek: bo przyjechałam dziś z koleżanką i miał ktoś po mnie przyjechać o 22 a tym czasem przywieźli mi astre kierowcy w ciągu dnia żebym sama wracała, a ja ubrałam sobie takie świetne klapeczki, że nie mam pojęcia jak w nich będę jechała:-D:cool:

reklama
w to kochana watpię, ale wazne by gorączki już tak wysokiej nie było....................... podobno jest 2 dniowy wirus, który objawia sie własnie wysoką gorączką, tydzień temu Lila, kuzynka Mai co sa na zdjęciu razem na NK też w piątek wnocy dostała gorączki, w sobote byli na pogotowiu a w niedziele juz było po............. żadnych innych objawów

U nas też ten wirus szaleje:crazy: i własnie ostatnio jak Tuśka miała tylko temperature to własnie ją dopadł a później M.

Ja nie:zawstydzona/y: bo idę do pracy a jakoś za leniwa jestem żeby wstawać wcześniej żeby zagłosować:zawstydzona/y: i tymi słowami kończę i zbieram się do domciu. Miłej nocki kochane życzę:-) choć nie wykluczone, że po powrocie do domu jeszcze do Was zajrzę;-)

Agulka jedziecie teraz do Kołobrzegu SUPER
Donkat ja nie wiem czy my będziemy jechac zagłosowac.......D jakoś nie bardzo chce, ja też nie wiem na kogo zagłosowac na Komorowskiego napewno nie a na Kaczyńskiego to sama nie wiem czy też chciała bym głosowac............

reklama
Melduje się z domku z Tyskim w łapce:-) jakoś dojechałam w tych klapkach;-) ale powiedziałam M że nigdy więcej tą astrą Janka nie jadę:no: niby wizualnie ładna ale wszystko stuka i klekocze, ze momentami bałam się, że zaraz sie rozpadnie:szok: no i chyba już przyzwyczaiłam się do mercedesa którego tylko pogłaszczę po gazie a on śmiga a to mi się wydawało jakieś takie zupełnie bez mocy:eek::zawstydzona/y::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry