Witam
Tak szybciutko i co pamiętam- M jeszcze w domku, ale już niedługo bo w poniedziałek rano rusza w trasę- aż boje się myśleć co to będzie bo Damian niesamowicie jest teraz za M

Ale jak się sklonuje to nie będzie najgorzej;-)

nie ja pierwsza i nie ja ostatnia zostaje z dwójka dzieci sama. W każdym razie dopiero odczuje bycie podwójna mamą.
Nuśka co do teściowej- na jej pomoc już nawet nie licze bo kobieta nie ma cierpliwości wcale. Chodzi teraz wkurzona bo okazało sie, ze Chwast po raz kolejny wykręcił numer i okradł syna jej brata

. Po raz kolejny wstyd na całą rodzinę. Poza tym teściówka ma swoje serialiki i Damian jej tylko przeszkadza oglądać a Młodej wiadomo babce nie zostawię. Tak wiec zostaje na placu boju sama.
Asiek, poród był szybciutki ale troszkę bolesny ( kulminacyjne 10 minut szczególnie;-)). Juz wcześniej o nim pisałam wiec nie chcę się powtarzać

. W każdym razie głowa do góry i nie ma czego się bać
Agulka, jak minęła nocka? Miłej wycieczki
anetasa, widzę że bizneswomen się nam narodzi:-)
donkat, propos sąsiada- tak to jest , ze dobrzy ludzie odchodzą szybko z tego świata, a złego diabli nie wezmą.
A u nas dzisiaj w naszej gazecie regionalnej jest zdjęcie naszej malej srajdy- wyszła przeokropnie

takie małe cudo a fotograf tak spieprzył fotkę

Poza tym niech te moje hormony już sie unormują bo chodzę wściekła jak osa i boje się, żeby nie wyzywać się na Młodym, a najbardziej drażniąco działa na mnie powrót teściowej do nałogu- śmierdzi mi papierochami w całym mieszkaniu i moze to chamskie z mojej strony ale jak babka zapala fajkę to ostentacyjnie zamykam drzwi od pokoju i latam po chacie z odświeżaczem powietrza.Mimo a moze przez to, ze sama palilam i rok temu o mały wlos nie zaczęłam palić na nowo stałam sie diabelnym przeciwnkiem papierosa i denerwuje mnie nie przejmowanie się babki zdrowiem wnuków.Ale to moja opinia M niby ja podziela ale nie wiele możemy zrobić bo babka nie jest osobą, z którą można przeprowadzać normalną rozmowę

.
Co do wyborów- idę, ale zarabiać na nich:-) znowu jestem operatorem kalkulatora wyborczego:-)
Teraz uciekam rozwiesić pranie i nacieszyć się chwilą ciszy.
Miłego dnia.
I pozdrawiam