reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam
Agulka dobrze że z Adasiem już dobrze że gorączka sobie poszła......
Asia 3 znieczulenia:szok:ja też jestem panikarą jeśli chodzi o dentystę:zawstydzona/y:
Justyna jak Mateusz?

to prawdziwe scyzoryki:-D:-D

:tak::tak::tak::-):-):-) a w Piestrzu to tym bardziej.......... łoj matko mojej babci siostra z męzem tam mieszkają, mają ponad 90 lat i ogólnie dom i obejście jak w skansenie

Wiecie, że mi w tym roku nie przeszkadza to , że jestem biała jak ściana? Przeciez mogłabym się opalać jak młody spi, ale juz mnie tak nie ciągnie by mieć brązowa skórę:szok:

Ostatnia edycja:
cos marny dzir ruch tutaj:sorry:

mnie czeka dlugi wieczor, bo Jultika znow zasnela w samochodzie i pospala nawet dlugo:confused2:

podsprzatnelam sobie dzis, zeby jutro miec mniej:-);-)

ale mnie znow po stopach pogryzly komary w poziomkach:wściekła/y:
a moja gwiazdka ma spuchniete oczko. wczoraj wieczorem dizabnal ja komar na powiece i z kazdmy spanie ma gorzej zapuchniete. smaruje Fenistilem, daje Zyrtec i wapno, przemylam rumiankiem i czekam...

Wiecie, że mi w tym roku nie przeszkadza to , że jestem biała jak ściana? Przeciez mogłabym się opalać jak młody spi, ale juz mnie tak nie ciągnie by mieć brązowa skórę:szok:

ja mam ladnie opalone rece i troche dekolt. samo mnie wzielo, jak chodzialm po dworze. no i buzka jeszcze opalona.
kolega mi polecil picie dziurawca, wtedy opalenizan sie ladnie przyjmuje i rozklada na skorze. tylko nie wolno przesadzic, bo dziurawiec ma wlasciwosci fotouczulajace.
chce sie zabrazowic na te chrzciny, ale nie wiem, czy zdaze. a na wesele pod koniec lipca na pewno zdaze:-D:-D:-D

Moja córcia przyszła z wierszykim do nauczenia z przedszkola................ będzie przedstawicielem młodszych dzieci żegnających sześciolatków.:-)

fiu, fiu, fiu:tak::tak::tak:

Mlody dobrze, chyba cos mu zaszkodzilo tylko nie mam koncepcji co.
Caly dzien bylo ladnie,a teraz pada. Przyjechal gosciu z ubezpieczalni i ogladaja.
zastanawiam sie,czy jesli wyslalam gosciowi CV napisane w Open Office to,czy on to odczyta jesli ma np. Misrosoft Word??

Witam już sobotnie:-p
Justyna dobrze że z Matim Ok a jeśli chodzi o te CV to ja niestety nie wiem:no:
Donkat jak już u siebie posprzątałas to możesz jutro (a raczej dzisiaj)przyjechac do mnie posprzatac...]
Agulka super że Maję spotkał taki zaszczyt....ja uczę Olę wierszyka na Dzień Ojca

Mateusz wsadził palce między drzwi(zawiasy) ja cała spanikowana ,on płakał.nie wiedziałam jak mu te palce wyciągnąc w którą stronę te drzwi odchylic żeby nie zmiażdżyc paluszów ale na śzczęście udało się i skończyło się tylko na strrachu paluszki całe:tak:

Witam się i ja po nocy;-) ale nie mam juź siły odpisywać:zawstydzona/y: jutro nadrobię zaległości:tak: melduję tylko, że kolejna prezentacja poszłą świetnie:-) i jestem uchachana:-D a ze złych wiadomości to Tuśka mi od rana smarczy i nic więcej:eek: kropie ją olbasem i na noc zapodałam witaminki:tak: i mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie:confused2:

S na zakupach z tesciami. Mlody komarzy jeszcze,a ja dzien dobry z kawka. Pogod zepsula sie, w nocy lalo,a teraz chlodniej,ale slonko jest.
Monia chyba nie ma nic gorszego jak spanikowane uwiezione szarpiace sie dziecko

reklama
czesc
u nas tez pada dziewczyny zakatarzone Zuzia ma dzien z mini mini bo nie chce zeby za duzo biegala bo kaszle
czekam az przyjedzie moja mama to pojedziemy na zakupy bo nie chcemy zabierac dziewczyn
do Wiednia w koncu nie pojechalismy bo W cos sie daty pomylily ale pojedziemy innym razem to nie mial byc zaden romantyczny wypad tylko W mial cos zalatwic na uczelni
Zuzia po balu owocow powiedziala ze bylo fantastycznie ;) byla przebrana za sliweczke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry