reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat to odważna bestia z Ciebie ja jak mam iśc do spowiedzi to aż cała się trzęsę a co dopiero iśc tak i osobiście:szok::zawstydzona/y:

Wlasnie dzis sie dziwilam sama sobie, ze tak bez stresu poszlam. zazwyczaj jakis niepokoj siedzi we mnie przed spowiedzia, a dzis ttoalny luz. Inna sprawa, ze nie mialam wyjscia, nie maialbym innej okazji do nastepnej niedzieli sie wyspowiadac

reklama
Monia a jak z tym Twoim nierozgrzeszeniem??
My wczoraj mielismy tez grila z sasiadami. Takiego zupelnie niespodziewanego,bo ja z mlodym wracalam z boiska, a sasiedzie siedzieli na dzalce i mlody zauwazyl dziewczyny. Poszlismy na chwilke, pozniej doszedl S,bo nas szukal i do domu zladowalismy po 22. Ciezko bylo mi...

Monia a jak z tym Twoim nierozgrzeszeniem??
My wczoraj mielismy tez grila z sasiadami. Takiego zupelnie niespodziewanego,bo ja z mlodym wracalam z boiska, a sasiedzie siedzieli na dzalce i mlody zauwazyl dziewczyny. Poszlismy na chwilke, pozniej doszedl S,bo nas szukal i do domu zladowalismy po 22. Ciezko bylo mi...
Justyna dostałam rozgrzeszenie u innego księdza jak byłam na spowiedzi na święta wielkanocne
a ciężko Ci było co ?wracac do domu?

Aneta dobrze że z Natalką już lepiej

my dziś byliśmy z dziecmi w Fikolandi(sala zabaw z zjeżdżalniami i piłeczkami) i byłam w szoku jak Mateusz sobie tam radził i biegał po samej górze jedynie co nie wszedł na dmuchany zamek bo jakoś się boi a z największej zjeżdżalni zjeżdżał trzymając się siatki....

Witam z samego rana zaraz będę kawkę robic któraś chętna???moje dzieci jeszcze śpią to ja zamiast wziąśc sie za robotę to........ale wole nie hałasowac niech se pośpią
ANETA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!!!

hejka!!!

zapsana jestem, ale to ostanio standard:sorry:

Niunki tez dobudzic nie moglam:-(
przez weekned byla tak grzeczniutka, ze az milo:-)

wczorjaszy tekst mojej gwiazdki:
P pyta: corciu, idziemy na glosy?
Niunka patrzy zdziwiona i mowi: tatus, chyba na wybory:-D
P: no tak, na wybory, spytaj mame czy tez idzie (ja miaalm nie isc bo sie caly dzien zle czulam)
Ja: ide
Niunka zdziwiona: taka chora i idzie???????:szok::szok::szok::-D:-D:-D:rofl2:

Poszlismy na chwilke, pozniej doszedl S,bo nas szukal i do domu zladowalismy po 22. Ciezko bylo mi...

ladna chwilka;-):-D

my dziś byliśmy z dziecmi w Fikolandi(sala zabaw z zjeżdżalniami i piłeczkami) i byłam w szoku jak Mateusz sobie tam radził i biegał po samej górze jedynie co nie wszedł na dmuchany zamek bo jakoś się boi a z największej zjeżdżalni zjeżdżał trzymając się siatki....

Mati jest super sprawny fizycznie, nie raz juz to udowodnil:tak::tak::tak:

Milego dnia babeczki!!
u nas szaro-buro i zimno:crazy:

sto lat sto lat

ktos tu dzisiaj flasze stawia :-p:happy:

witam i ja
niunia jeszcze spi:szok: odsypia wczorajszy festyn- było suuuper

dzis na 15-30 idziemy na pierwsze spotkanko do przedszkola- ciekawe jak bedzie....

kurcze bark pomysłu co mam zrobic na obiad:sorry: moze jakąś zupe....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry