reklama

Wrześniówkowe mamy

donkat to może podziele sie kopytkami :)
z rana pojechalismy na lody później kolezanka wyciągneła mnie na miasto i nie miałam kiedy obiadu ugotowac wiec kupiłam je w sklepei-całkiem dobre :))

chwila odpoczynku a później do przedszkola...

Agula a gdzie teraz bedziecie jechac??

reklama
z rana pojechalismy na lody później kolezanka wyciągneła mnie na miasto i nie miałam kiedy obiadu ugotowac wiec kupiłam je w sklepei-całkiem dobre :))

Agula a gdzie teraz bedziecie jechac??

na wczasy do Ustki od 11-18 lipca.......... turnus mamy do 22 ale skracamy ze wzgledów robotniczych na budowie

Witam ja
Oj Mała mi dzisiaj daje do vivatu:szok: mam już głowę jak wiadro i w akcie desperacji znalazłam zakupiony jeszcze dla Damiana - a nieużyty- smoczek bo myslałam, że oszaleję- i co? Młoda szybciutko załapała o co chodzi i w 5 sekund zasnęła a ja delektuje sie błogą ciszą bo i Damian poza domem- cud się stał i teściówka wzieła go na spacer:cool2:
Co prawda czeka mnie prasowanie ale jakoś odwlekam to póki mogę choć juz zaczyna mnie nosic bo nie potrafię usiedzieć w miejscu na tyłku ( a dziwie się mojemu dziecku:-p).
Żeby mi ochoto do końca nie przeszła, zabieram sie do dzieła.
Pozdrawiam wszystkie kobitki i miłego popołudnia życzę.

i jak tam po spotkaniu w przedszkolu???
Witam ja
Oj Mała mi dzisiaj daje do vivatu:szok: mam już głowę jak wiadro i w akcie desperacji znalazłam zakupiony jeszcze dla Damiana - a nieużyty- smoczek bo myslałam, że oszaleję- i co? Młoda szybciutko załapała o co chodzi i w 5 sekund zasnęła a ja delektuje sie błogą ciszą bo i Damian poza domem- cud się stał i teściówka wzieła go na spacer:cool2:
Co prawda czeka mnie prasowanie ale jakoś odwlekam to póki mogę choć juz zaczyna mnie nosic bo nie potrafię usiedzieć w miejscu na tyłku ( a dziwie się mojemu dziecku:-p).
Żeby mi ochoto do końca nie przeszła, zabieram sie do dzieła.
Pozdrawiam wszystkie kobitki i miłego popołudnia życzę.
gagulec no to naprawdę chyba siwięto że teściowa wzieła Damianka na spacer...i jak Damianek po spacerze,długo byli?

Monia na spotkaniu było ok
niunia będzie chodzić do grupy KRASNALI :) jest w niej 27 dzieci i jedna Pani do opieki hmmm :sorry:
nie ma więcej dziewczynek o imieniu Julia- czego sie akurat obawiałam:-D

dzieci na początku tańczyły, później malowały farbami no i na koniec się już razem bawiły.... na pożegnanie każde dostało po lizaczku wiec maluchy przekupione:laugh2:

generalnie zdziwiłam sie ze tak mało chłopców jest- chyba z 10....

jeszcze 2 dni tak będziemy chodzić- fajna sprawa:happy: ale zobaczymy jak to będzie we wrzesniu....

Monia na spotkaniu było ok
niunia będzie chodzić do grupy KRASNALI :) jest w niej 27 dzieci i jedna Pani do opieki hmmm :sorry:
nie ma więcej dziewczynek o imieniu Julia- czego sie akurat obawiałam:-D

dzieci na początku tańczyły, później malowały farbami no i na koniec się już razem bawiły.... na pożegnanie każde dostało po lizaczku wiec maluchy przekupione:laugh2:

jeszcze 2 dni tak będziemy chodzić- fajna sprawa:happy: ale zobaczymy jak to będzie we wrzesniu....

Asie ale czy mówili że będzie jedna Pani, bo przewaznie na spotkaniach jest tak, że wychowawca spotyka sie z dziećmi a pomocnych Pań jest więcej

WItam wieczorowo:-):-)

czekam an P, bo dzis nocuje w domu.
nawet nie wiedzialam, ze jezdzi z Radomia pod Piotrokwo i dzownie po poludniu spytac, czy kupil rano chleb i zostawil w domu, a on:i tylko tyle? Ja: no raczej tak, oczywiscie pytam jak Ci sie jedzie
P: dzis bede w domu, ja Cie sprawdze:szok::szok::szok:

nie wiem o co chodzi, ale chyba mi sie chlop zazdrosny robi:-D:-D:szok::szok::szok::szok::rofl2:

byl gosciu do Citroena. jakis dziwny, juz myslalam, ze chce kupic, a on chcial obejrzec, bo ma podobnego i chce dac corce. nie mam pojecia po cholere mi dupe zawracal:crazy:

zapraszam na rosół , bo za 20 min z niego będzie pomidórówka

wiem, z emoge na Was liczyc:-):tak::-)

ostatnio ciagle jestem glodna:sorry:.Jelsi to efekt tego dziurawca co pije na cere, to nie za bardzo mi sie to podoba:confused2:

Witam ja
Oj Mała mi dzisiaj daje do vivatu:szok:

w koncu pokazala mamie, ze jest:-):-)

Gagulec
, czas zmienic niunce suwaczek;-)

z mam to fajnie, czemu nie;-):-)

ja cale zycie podczas edukacji mialam mniej chlopcow w klasie:-(

Asie ale czy mówili że będzie jedna Pani, bo przewaznie na spotkaniach jest tak, że wychowawca spotyka sie z dziećmi a pomocnych Pań jest więcej

chyba tak, bo jak zapisywalam Julitke, to nawet w mniejszych grupach byly po 2 panie

z tego co sie orientuje to jest jedna Pani do pomocy, jeszcze jutro sie dokładnie zapytam...
zdziwiło mnie jedno, dostalismy liste rzeczy które beda potrzebne i jest tam napisane ze mamy przyniesc swoja pościel przescieradło i wkład do pościeli....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry