Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie pomidorowo z pulpecikami i makaronem gotowa:-) cieszę się, że się udała bo chce ją dziś na prezentacji robić a miałam wątpliwości czy mi się aby napewno mięso w cudzie kuchennym bez gotowania ugotuje;-)zraz idę z małą na spacerek a potem będę musiała się już szykować powoli;-)

No to żeśmy się dzisiaj rozgadały;-)
pulpeciki też bym zjadła a naleśniki będą z dżemem bo moje dzieci z niczym innym nie zjedząpulpety... zjadłabym mniam mniam...
Monia a z czym bedą naleśniki??

Opel Astra FABRYCZNIE NOWY BEZ PRZEBIEGU, 2010r., 1364cm3, 90KM - otoMoto cos takiego cena mniejsza)

A no kupilismy nowe. Troche mi szkoda kasy,ale... Ale w komisach nie ma takiego jakbysmy chcieli. Jesli juz cos jest to wystarczylo dodac nie az tak wiele,zeby kupic nowe. Corsa jest z 97 i gdyby nie stluczka to jeszcze posluzylaby nam, wiec wychodzimy z zalozenia,ze ten bedzie ze 20lat u nasOpel Astra FABRYCZNIE NOWY BEZ PRZEBIEGU, 2010r., 1364cm3, 90KM - otoMoto cos takiego cena mniejsza)

, oby jak najlepiej sie sprawowal