reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U mnie pomidorowo z pulpecikami i makaronem gotowa:-) cieszę się, że się udała bo chce ją dziś na prezentacji robić a miałam wątpliwości czy mi się aby napewno mięso w cudzie kuchennym bez gotowania ugotuje;-):-D zraz idę z małą na spacerek a potem będę musiała się już szykować powoli;-)

wcisnij / namów/przekonaj jak najwięcej klientek:tak:

Mięso będzie ugotowane tyle, że bez użycia prądu czy gazu tzn nie wiem jak Wam to opisać :confused2: poprostu w specjalnym pojemniku wrzucam surowe mięso i zalewam gorącym bulionem odstawiam i tam się to samo robi;-) o takie czary mary:-D

My dzis mamy makaron z truskawkami,ale watpie zeby mlody jadl. Choc jak jest S to moze.... W srode bede wiedziala czy ide na stare smieci. S rano wplacil kaske za auto i teraz czekamy z informacja,ze mozna odebierac. Powiem Wam,ze kupno auta z salonu to jedna wielka sciema. W roznych salonach rozne ceny. Za kazda pierdutke dodatkowa kasa. Pol dnia ustalali co ma miec samochod. A w reklamach i wszelkich ofertach tak rozowo przedstawiaja,ze wchodzisz, placisz i wyjezdzasz:confused2:

reklama
witam i ja:-D:-D:-D

A no kupilismy nowe. Troche mi szkoda kasy,ale... Ale w komisach nie ma takiego jakbysmy chcieli. Jesli juz cos jest to wystarczylo dodac nie az tak wiele,zeby kupic nowe. Corsa jest z 97 i gdyby nie stluczka to jeszcze posluzylaby nam, wiec wychodzimy z zalozenia,ze ten bedzie ze 20lat u nas:-D Opel Astra FABRYCZNIE NOWY BEZ PRZEBIEGU, 2010r., 1364cm3, 90KM - otoMoto cos takiego cena mniejsza)

ladniutki:tak::tak::tak:, oby jak najlepiej sie sprawowal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry