reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka bigos w garze:confused2: to raczej nie było tupperware:sorry: tu standardowo piecze sie coś drożdżowego żeby pokazać miskę w której robi sie ciasto bez wyrabiania;-), kawke z shekera i jeszcze cosik w cudzie kuchennym zazwyczaj jakąś potrawkę;-)
no dlatego mó◘wię, że chyba jakas inna firma

Adaśkowi spada temp teraz jest 38,2 ................. nie chciał zmierzyc to mówię do niego, że pójidzmy do lekarza jak nie da zmierzyć, a on: to idziemy, ubieramy si,e:sorry:

reklama
Gdzie wszystkie wywiało?;-) Ja wpadłam się pochwalić, że moja kierowniczka poszła po rozum do głowy i przyznała mi, że jednak mam racje i zostaje po mojemu w sytuacjach kiedy trzeba komuś dać w nocy klucze:tak:

Aneta ja to Ciebie podziwiam za tą dodatkową pracę bo ja nie znosze tych wszystkich pokazów i zawsze mówię nie bo to później problem żeby ktoś przyszedł bo u Nas nikt nie chce chodzić . Ale najważniejsze że Ty jesteś zadowolona trzymam kciuki za jak najlepszą sprzedaż

Agulka
i jak mały ? bo to bardzo wysoka temp jak na ząb???

KAsia widzę że zadowolona z pracy oferty same się sypią a jak sytuacja w domku?????

Luandzia
Wiedeń super czekamy tylko na jakieś fotki , no i widzisz jaki plus że już nie karmisz możesz zostawić młodą i sobie pojechać a swoja drogą to fajnie taki wypad tylko we dwoje

Justyna
trzymam kciuki za pracę ,

Gagulec
dużo cierpliwości życzę bo na pewno cięzko Ci smaej (bo rozumiem że maz w trasie) a jak babka pomaga????

Monia
widze że oststnio wpadłaś w wir "lekarzowych" spraw ale widze że dobrze Ci idzie

Mój młody właśnie myje z tatą samochód:-):-):-)

A niedługo bede miała ksywkę "stłuczkowska" dzisiaj na skrzyżowaniu babka wjechała mi w tył auta mam tylko malutkie ryski ale ona niezła była piszemy oświadczenie ona mi podaję polisę OC a tam ważna do 08.06.2010 :szok: ja mówię do niej że polisa nie ważna a ona do mnie że to przecież tylko kilka dnie:eek::rofl2::szok: ale powiem Wam że huk był taki przerażający że myślałam że pół tyłu nie mam odwracam się do tyłu i pytam przerażona młodego "nic Ci nie jest , boli Cie coś " a on mi na to " a dlaczego stoimy coś się stało":rofl2::happy:

Witaj córo marnotrawna......... oczywiście Nuska:-)

Mi równiez wydaje się ciut za duza temeratura na zęba, ale to przy okazji też. Adaś zaczął płakac jakiąś godzine temu i strasznie zakasłam a potem nie mógł sliny połknac............... oj Maja tez tak miała wedy co na Dzień Dziecka nie poszła i nie spiewała............... zaczynałao się identycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro lekarz nas czeka

Nuska dobrze, że nie duża stłuczka:sorry: a młody to agencior;-)

reklama
Nuska reakcja młodego na stłuczkę super:-D a swoją drogą to faktycznie masz ostatnio jakiegoś pecha:eek: a babka niezła ;-) inna rzecz, że ja też jeżdżę i teoretycznie wiem, że niby dokumenty powinny być w schowku ale nigdy tego nie sprawdzałam:zawstydzona/y: a już tego czy polisa ważna czy też nie to nigdy w życiu:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry