Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, Monia.
Donkat, Ty to jak moi rodzice i brat: zawsze prezenty na ostatnią chwilę kupują. Ja ten prezent kupiłam ze 2 tygodnie wcześniej, bo bałam się, że nie dojdzie na czas.
.

Hej dziewczynki
ja juz niestety wróciłam z urlpoiku a było tak fajjnie(
pogoda nam dopisała (tylko w sobote słońce nie pojawiło sie na niebie)...
mam nadzieje ze u was wszystko ok)

Donus kiedy koniec tych kursów, konkretnie daty tu podawaj a nie piszesz, że już niedługo. Brak tu Ciebie jak cholerka
Lecę myć łepetynę i spadamy z młodym na miasto . Dzis obudził sie po 3 i nie chcial spać, 1,5 godziny mnie szturchał, kopał...........wrrrrrrrrrrrrr a potem powiedział że chce bajki![]()
Gagulec, pogoda, czy hormony?
pierwszy kurs mi sie konczy cos ok.01.07 a drugi 10.07.
smutno, ze juz koniec:--(
obiecuje poprawe, jak sie zwolni moje tempo zycia:-)
Julitka tez sie w nocy budzila , czyzby pelnia byla?
a do do poprawy to weź się kobito za siebie, hihihihihiiPelnia, nie pelnia,ale mlody bardzo niespokojnie spal. Krecil sie po lozku jak szalony, cud,ze nie zlecial z lozka. Chyba plakal w nocy,bo wzielam go do nas do lozka,a ze mial nowa pizamke ubrana to zsikal sie. Fuck,bo zasikal wersalke.
Korzystam z pogody i piore bambetle S z tira
i dlatego taki nieznośny jest... mam do Ciebie prośbę, napisz cos więcej o porodzie bo ja pierwszy miała tragiczny i cała w starchu juz jestem