reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak, Monia.

Donkat, Ty to jak moi rodzice i brat: zawsze prezenty na ostatnią chwilę kupują. Ja ten prezent kupiłam ze 2 tygodnie wcześniej, bo bałam się, że nie dojdzie na czas.

EDIT: Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki
ja juz niestety wróciłam z urlpoiku a było tak fajjnie :((
pogoda nam dopisała (tylko w sobote słońce nie pojawiło sie na niebie)...

mam nadzieje ze u was wszystko ok :))

hejka z rana!:-)

spie na siedzaco!!! na przerwie musze sobie strzelic kawke;-)

teskni mi sie za Julitka, bo wczoraj prawie nic sie nie pieszczochowalysmy:-(

dzis sie uczymy programu obslugi firmy

Tak, Monia.

Donkat, Ty to jak moi rodzice i brat: zawsze prezenty na ostatnią chwilę kupują. Ja ten prezent kupiłam ze 2 tygodnie wcześniej, bo bałam się, że nie dojdzie na czas.
.

ja zazwyczaj musze miec wszystko wczesniej kupione i zaplanowane. jednak teraz jest inaczej, bo w ogole nie czuje tych chrzcin, jakos o nic nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewczynki
ja juz niestety wróciłam z urlpoiku a było tak fajjnie :((
pogoda nam dopisała (tylko w sobote słońce nie pojawiło sie na niebie)...

mam nadzieje ze u was wszystko ok :))

Asiek , u nas zimno!

Witam i ja w słoneczny dzień--------------jak na razie.

Asiek dobrze że wypad udany i nie deszczowy

Gaguś hormony?????? Kurka Twój małz jest jeszcze???

Majandra fajnie na tych chrzecinach mieliście, tak inaczej.
Fotki z chrzcin proszę........ Twojej jeszcze nieoklapniętej fryzurki

Donus kiedy koniec tych kursów, konkretnie daty tu podawaj a nie piszesz, że już niedługo. Brak tu Ciebie jak cholerka

W Darłowie tez jest taka restauracja, nigy tam nie bylismy, ale jak przechodzimy to słychac jak panowie śpiewają MENU;-)

Lecę myć łepetynę i spadamy z młodym na miasto . Dzis obudził sie po 3 i nie chcial spać, 1,5 godziny mnie szturchał, kopał...........wrrrrrrrrrrrrr a potem powiedział że chce bajki:szok:

Gagulec, pogoda, czy hormony?

Donus kiedy koniec tych kursów, konkretnie daty tu podawaj a nie piszesz, że już niedługo. Brak tu Ciebie jak cholerka

Lecę myć łepetynę i spadamy z młodym na miasto . Dzis obudził sie po 3 i nie chcial spać, 1,5 godziny mnie szturchał, kopał...........wrrrrrrrrrrrrr a potem powiedział że chce bajki:szok:

pierwszy kurs mi sie konczy cos ok.01.07 a drugi 10.07.
smutno, ze juz koniec:-(:-(

obiecuje poprawe, jak sie zwolni moje tempo zycia:-)

Julitka tez sie w nocy budzila , czyzby pelnia byla?

Pelnia, nie pelnia,ale mlody bardzo niespokojnie spal. Krecil sie po lozku jak szalony, cud,ze nie zlecial z lozka. Chyba plakal w nocy,bo wzielam go do nas do lozka,a ze mial nowa pizamke ubrana to zsikal sie. Fuck,bo zasikal wersalke.
Korzystam z pogody i piore bambetle S z tira

Gagulec, pogoda, czy hormony?

pierwszy kurs mi sie konczy cos ok.01.07 a drugi 10.07.
smutno, ze juz koniec:-(:-(

obiecuje poprawe, jak sie zwolni moje tempo zycia:-)

Julitka tez sie w nocy budzila , czyzby pelnia byla?

na nas nie działa księzyc:-p a do do poprawy to weź się kobito za siebie, hihihihihii
Pelnia, nie pelnia,ale mlody bardzo niespokojnie spal. Krecil sie po lozku jak szalony, cud,ze nie zlecial z lozka. Chyba plakal w nocy,bo wzielam go do nas do lozka,a ze mial nowa pizamke ubrana to zsikal sie. Fuck,bo zasikal wersalke.
Korzystam z pogody i piore bambetle S z tira

Justa to ostatnie przeżycia Mati przeżywa........... szkoda wersalki;-)

Spadam do później

WITAM
my już po konsultacji u laryngologa iiiiiii skrzywiona prawa przegroda nosa(z którą nic nie będą robic bo operowac można dopiero ok 17roku życia),zbyt krótkie więzidełko języka(mimo ze już miał podcinane ale z tym też nic nie będą robic mamy wiczyc tylko języczek) no i 3migdał ...........dostaliśmy kropelki na obkurczanie się tego migdałka i dopiero za rok mamy pojawic się znów u pani laryngolog a w zaleceniach wpisała nam jeszcze żebyśmy zgłosili się do poradni logopedycznej i neurologicznej..............

reklama
gagulec młody może zazdrosny o Kornelie :eek: i dlatego taki nieznośny jest... mam do Ciebie prośbę, napisz cos więcej o porodzie bo ja pierwszy miała tragiczny i cała w starchu juz jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

majandra suuuper ze w pracy powoli zaczyna sie układac.....

agula to nie pospałaś sobie kobitko...

monia jak dobrze ze wymusiłaś na pediatrze te skierowanie do laryngologa

donkat to jeszcze prawie miesiac bedziesz chodzic...

a my jak bylismy nad morzem to dostałam smsa z przedszkola ze zapraszają Jule z osoba dorosłą na 3 dni "integracyjne" od przyszłego poniedziałku do środy miedzy 15-30 a 16-30 mamy chodzic.... kurcze juz sie denerwuje tym że moja mała księżniczka bedzie 7 godzin spedzac w przedszkolu:sorry::sorry::eek:

u nas ładne słoneczko 20 stopni, czekam na P jak wróci z pracy bo w lodówce mamy pająka nawet nie miałam nic na śniadanie... a na obiad zrobiłam makaron z truskawkami....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry