reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka pisałam do Donkat na GG i żyje tylko ,ało kompa włącza..........o na pewno się odezwie na BB:tak:
jadę jutro z samego rana z Mateuszem do laryngologa mam nadzieję że wkońcu poznam pprzyczynę ślinienia się mojego dziecka:sorry2:
a czy ktoś wie co u Majandry???

jestem kobietki, jestem:tak::tak::tak::tak:
dziekuje za troske:-)

wczoraj posiedzialam przy kompie prawie 8godz na zajeciach, wiec wieczorem dalam spokoj i bawilam sie z niunka.

dzis mielsimy spotkanie po kursie i niedawno dopieor sciagnelam do domu:-)
na koniec kursu-jejku, jak to zlecialo:-(:-(-robimy grila :-):-):-):-)

nie wiem, jak niunka jutro wstanie rano, bo kolejny dzien idzie pozno spac, adzis nie miala drzemki i dopieor co ja zagonilam do lozeczka:szok::-p

jestem kobietki, jestem:tak::tak::tak::tak:
dziekuje za troske:-)

wczoraj posiedzialam przy kompie prawie 8godz na zajeciach, wiec wieczorem dalam spokoj i bawilam sie z niunka.

dzis mielsimy spotkanie po kursie i niedawno dopieor sciagnelam do domu:-)
na koniec kursu-jejku, jak to zlecialo:-(:-(-robimy grila :-):-):-):-)

nie wiem, jak niunka jutro wstanie rano, bo kolejny dzien idzie pozno spac, adzis nie miala drzemki i dopieor co ja zagonilam do lozeczka:szok::-p

miło słonko Cię widzieć

Donkat Mateusz tez cos nie chce spac.....chyba go z 5 razy zaprowadzałam do łóżka i za każdym razem znów przybiegł na dół........teraz wcisnął się do mnie na fotel i położył się na oparciu i próbuje zasnąc.........

miło słonko Cię widzieć

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam.

Jestem i ja. Ściągnięta przez Monię ;-):-)

Monia
dzis wzywa wszelkie niesubordynowane mamuski:-D:-D:-D:-D

Donkat Mateusz tez cos nie chce spac.....chyba go z 5 razy zaprowadzałam do łóżka i za każdym razem znów przybiegł na dół........teraz wcisnął się do mnie na fotel i położył się na oparciu i próbuje zasnąc.........

znajac Matiego, to zasnie w locie:-D
ja wiem, ze niunka bedzie miaal rano problem ze wstaniem i dlatego chce, zeby poszla jak najwczesneij

Majandra, a oprocz zameldowanai nic anm nie napiszesz?

reklama
Maciusiowi też się zasypianie przestawiło. Do tej pory zasypiał ok. 20, a teraz godzinę później, ale szybciej za to zasypia, bo w 5-10 minut, a wcześniej to nawet pół godziny się z nim użeraliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry