Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja się nie mam zamiaru poddać i będę szukać dalejno chyba, że szef przyzna mi jednak racje po rozmowie i wszystko zostanie po staremu to wtedy pewnie odpuszczę;-)
dostałam telefon że mam przyjechać do pracy o 3 rano żeby kogoś wpuścić do pensjonatu
powiedziałam, że nie ma takiej opcji bo mam wolny wekend i mam swoje plany wiec nie mogę. Sprawa otarła się o szefa bo zdaniem kierowniczki skoro ona miała dyżur w sobote a Aga w niedzielę to automatycznie ja powinnam przyjechać w nocy. Takie sytuacje zdarzają się bardzo żadko i dla mnie było logiczne, że ta osoba która ma dyżur jest odpowiedzialna za tego gościa co przyjedzie w nocy
przynajmniej zawsze tak było ale Marta miała akurat zaplanowana imprezke po pracy wieć ubrała to w ładne słowa że przecież miałyśmy ze sobą współpracować i sobie pomagać i sie odciążać a ja teraz mówię nie
więc powiedziałam, że ja to odbieram teraz w ten sposób że jako zwykły pracownik mam być w 100% dyspozycyjna w dzień kiedy mam wolne do 22 bo może się zdażyć, że któraś zadzwoni i powie że o 1 w nocy mam przyjechać komuś otworzyć a co za tym idzie mogę zapomnieć o jakimś planowaniu czasu wolnego, czy o głupim napiciu się z mężemi piwka przed godziną 22. A nie wyobrażam sobie czegoś takiego za pieniądze które tutaj zarabiam. Ostatecznie przyjęłam to do wiadomości bo nie miałam innego wyjścia
ale dałam do zrozumienia, że bardzo mi sie to nie podoba ale godzę sie z tym dopóki tu pracuje
rozmawiałam z koleżanką, która pracowała w Boti ale przeniosła się do innego butiku w galerii i powiem, że jestem zaskoczona i zarobkami i tym co mi powiedziała o tej pracy
generalnie na plus
no i uświadomiła mnie, że przecież w lipcu otwierają drugą częsc galerii i tam napewno już szukają pracowników do butików
wysłałam formularz do biura galerii w sprawie pracy bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnych ofert
zobaczymy może wyslą mi jakieś oferty na maila;-)możesz cos więcej???Wiesz co inna sprawa, że przy takim obiekcie powinna być recepcja 24 godzinna a skoro żydzi na nową recepcjonistkę to niech odemnie cudów nie wymagarozmawiałam z koleżanką, która pracowała w Boti ale przeniosła się do innego butiku w galerii i powiem, że jestem zaskoczona i zarobkami i tym co mi powiedziała o tej pracy
generalnie na plus
no i uświadomiła mnie, że przecież w lipcu otwierają drugą częsc galerii i tam napewno już szukają pracowników do butików
wysłałam formularz do biura galerii w sprawie pracy bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnych ofert
zobaczymy może wyslą mi jakieś oferty na maila;-)

przede wszystkim fajni ludzie tam pracują a to podstawa;-) a jeżeli chodzi o zarobki to na papieże jest 1300 na rękę + premie na które składa sie wiele czynników. Mówi że ona spokojnie wyciągała miesiecznie 1700zł a jak był dobry miesiąc to i do 2tysięcy dociągała
wiec tu jestem bardzo zaskoczona
Powiedziała, że praca jest w sumie taka sobie bo czasem naprawdę sie trzeba nieźle namęczyć ale ogólnie okprzede wszystkim fajni ludzie tam pracują a to podstawa;-) a jeżeli chodzi o zarobki to na papieże jest 1300 na rękę + premie na które składa sie wiele czynników. Mówi że ona spokojnie wyciągała miesiecznie 1700zł a jak był dobry miesiąc to i do 2tysięcy dociągała
wiec tu jestem bardzo zaskoczona
![]()