Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ja coś źle zrozumiałambo wydawało mi się, że pisałaś że jak wtedy nie wystąpi to na Dniach czarnego też nie będzie mogła
ale pokręciłam
najważniejsze że jednak będzie występowała;-):-)

Cześc Mamuski.
Ja tylko na momencik bo godzinę temu wróciłam ze szpitala wiec tylko wstępnie sie pochwale, ze w niedziele o 5:45 przyszła na swiat mała KornelciaWaga 3300 i 51 cm długości:-).
Później postaram sie poczytac co u Was i troszke więcej popisać.
Teraz pozdrawiam i ide ogarnąć dom bo![]()

super!!!! A i gratulacje dla Mai że taka dzielna z niej dziewczynka!!!
tak się zastanawiam czy zapiszą mi Kube jakbym teraz chciała go zapisać

Justyna super te czapeczki i kąpielówki
jestem ciekawa czy jak pójdę w poniedziałek to czy jeszcze będą bo Kuba nie ma majteczek na plaże.
Oznaki zaczęła dawać o 3 nad ranem, o 4 chodziłam juz po ścianach i budziłam M, żeby sobie zrobił kawkę, ja siew tym czasie wyprysznicowałam i o 4:40 zostałam przyjęta na porodówkę- tam oczywiście milion papierków, badanie i rozwarcie na 8 cm
a o 5:45 pierwszy wrzask malusiej, która wyskoczyła jak z procy

. Później tylko szycie nacięcia i po bólu
. Jak do tej pory Kornelia jest dzieckiem do rany przyłóż
ciągnie cyca (załapała od samego początku co i jak;-)), robi kupki i śpi, śpi śpi. Nocki przesypia bez większych problemów ale oczywiście z przerwa na cycucha choć prawie na śpiocha
. Poza tym od trzech nocy sypia sam w swoim pokoju bo w końcu wzięliśmy się z M i zagospodarowaliśmy pokój po teściu i przystosowaliśmy go w miarę pod Damiana. I moze przez to, ze ma juz swój kącik wydaje mi się już taki duży:-
:-) gratuluję porodu
:-) widać, że plotki nie są wyssane z palce, że drugi poród jest o niebo lepszy.