Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesli sie da wypoczac w takim pospiechu...
jeszcze w miedzyczasie, czyli w weekendy, musze wyprawiac mezusia-drugie dziecko, w droge;-)
dzis P, jak mu przedstwailam moje zawile plany powiedizal tylko: a mnie kto wyszykuje?????????
rety, tak mam teraz tymi kursami zajety zyciorys, ze szok!
a wiedz, ze chcialabym i to baaaardzo!
no dziwne dziwne ciekawe co się z nią działoMoni caly dzien nie bylo. dziwne, nie?

a tak na poważnie to dzięki za pamięc:-)jestem podczytuje ale mialam dziś mało czasu na pisanie bo rano byłam u teścowej a popołudniu koleżanka przyjechała...........
i nic nie kupiliśmy w ten sprcie obiecali sprowadzić dla niuńki rybooki czy jak to się tam pisze i dupa do tej pory nie ma
a dla M te co nam się podobają to nie ma rozmiaru
efekt taki że w piątek pojedziemy do Wrocławia a przy okazji ja załapię się może na jakieś wyprzedaże;-) jedyne co się dziś udało pomyślnie to szybki wjazd do carfura bo były bardzo ładne bajeczki po 1.99 już kiedyś kupowałam Tuśce i są świetne więc jesteśmy bogatsze o 5 kolejnych a pani przy Kasie była zdziwona, ze kupowałam podwójnie te same tytuły

Ochronamajandra, a kto pilnuje waszego mieszkania, gdy Wy pilnujecie rodzicow?

Witam wieczorowo chociaż na chwilkę:-) dzień mi mija za dniem a to prezentacja a to dziś rozwieść towar i poumawiać kolejne terminy :-) w między czasie do galerii po buty dla M i małeji nic nie kupiliśmy w ten sprcie obiecali sprowadzić dla niuńki rybooki czy jak to się tam pisze i dupa do tej pory nie ma
a dla M te co nam się podobają to nie ma rozmiaru
efekt taki że w piątek pojedziemy do Wrocławia a przy okazji ja załapię się może na jakieś wyprzedaże;-) jedyne co się dziś udało pomyślnie to szybki wjazd do carfura bo były bardzo ładne bajeczki po 1.99 już kiedyś kupowałam Tuśce i są świetne więc jesteśmy bogatsze o 5 kolejnych a pani przy Kasie była zdziwona, ze kupowałam podwójnie te same tytuły
![]()
Donkat miłego wypoczynku;-):-)
Gabids ja bym się jednak zdecydowała na narkoze ale co instynkt kobiecy i macierzyński to instynkt i nie ma co z tym dyskutować
Agulka [/B]super że Adaś tak łatwo się zaaklimatyzował we wrześniu będzie Wam znacznie łatwiej;-):-)