reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jesli sie da wypoczac w takim pospiechu...
jeszcze w miedzyczasie, czyli w weekendy, musze wyprawiac mezusia-drugie dziecko, w droge;-):-D:zawstydzona/y:
dzis P, jak mu przedstwailam moje zawile plany powiedizal tylko: a mnie kto wyszykuje?????????:szok::szok:

rety, tak mam teraz tymi kursami zajety zyciorys, ze szok!
a wiedz, ze chcialabym i to baaaardzo!

:-):-)ach ci mężczyźni
widzę że plany na wakacje bogate ale pewnie korzystaj po to jest lato

A ten wypad ze strojami kąpielowymi już był????

Witam wieczorowo chociaż na chwilkę:-) dzień mi mija za dniem a to prezentacja a to dziś rozwieść towar i poumawiać kolejne terminy :-) w między czasie do galerii po buty dla M i małej:wściekła/y: i nic nie kupiliśmy w ten sprcie obiecali sprowadzić dla niuńki rybooki czy jak to się tam pisze i dupa do tej pory nie ma:wściekła/y: a dla M te co nam się podobają to nie ma rozmiaru:szok: efekt taki że w piątek pojedziemy do Wrocławia a przy okazji ja załapię się może na jakieś wyprzedaże;-) jedyne co się dziś udało pomyślnie to szybki wjazd do carfura bo były bardzo ładne bajeczki po 1.99 już kiedyś kupowałam Tuśce i są świetne więc jesteśmy bogatsze o 5 kolejnych a pani przy Kasie była zdziwona, ze kupowałam podwójnie te same tytuły:-D
Donkat miłego wypoczynku;-):-)
Gabids ja bym się jednak zdecydowała na narkoze ale co instynkt kobiecy i macierzyński to instynkt i nie ma co z tym dyskutować:sorry2:
Agulka super że Adaś tak łatwo się zaaklimatyzował we wrześniu będzie Wam znacznie łatwiej;-):-)

Witam wieczorowo chociaż na chwilkę:-) dzień mi mija za dniem a to prezentacja a to dziś rozwieść towar i poumawiać kolejne terminy :-) w między czasie do galerii po buty dla M i małej:wściekła/y: i nic nie kupiliśmy w ten sprcie obiecali sprowadzić dla niuńki rybooki czy jak to się tam pisze i dupa do tej pory nie ma:wściekła/y: a dla M te co nam się podobają to nie ma rozmiaru:szok: efekt taki że w piątek pojedziemy do Wrocławia a przy okazji ja załapię się może na jakieś wyprzedaże;-) jedyne co się dziś udało pomyślnie to szybki wjazd do carfura bo były bardzo ładne bajeczki po 1.99 już kiedyś kupowałam Tuśce i są świetne więc jesteśmy bogatsze o 5 kolejnych a pani przy Kasie była zdziwona, ze kupowałam podwójnie te same tytuły:-D
Donkat miłego wypoczynku;-):-)
Gabids ja bym się jednak zdecydowała na narkoze ale co instynkt kobiecy i macierzyński to instynkt i nie ma co z tym dyskutować:sorry2:
Agulka [/B]super że Adaś tak łatwo się zaaklimatyzował we wrześniu będzie Wam znacznie łatwiej;-):-)

ale i tak będą problemy, bo do nogi przykleił sie potem że szok, a jak J wrócił z pracy to nie chciał go przytulic jak zawsze tylko: mamusia, mamusia.............. cycek jeden mały.

Aneta jak chcesz zobaczyc kawałek naszej kuchni to zapraszam wiesz gdzie;-)

Witam sie wreszcie:-) od rana mam młyn i zamieszanie ale dobrze bo czas szybko leci:-) miłego dnia babeczki a ja uciekam podziwiać Agulkową kuchnie;-)

Obejrzałam:-) pięknie Agulka:-) kuchnia super i pokoje dzieciaczków cudne:-) zazdraszczam:zawstydzona/y:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
Dziś w przedszkolu Adaś spisał się bardzo dobrze, jutro mówił że idzie sam bez Mai ( bo dzis była z nim) i nawet Panie go pochwaliły, że dżentelmen i szarmancki kawaler z niego.

Witam nowa mamusię bobomama24 a dokładniej możesz sprecyzować gdzie mieszkasz............ nie az tak dokładnie, ale mniej więcej :sorry2:

Aneta :-)

Ja dzis intensywnie piorę, bo w sobotę wyjazd:-):-):-):-):-) dzieciaki się ciesza i my też

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry