• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta ja będziesz we Wrocławiu to koniecznie odwiedz galerie Faktory tam są niesamowite przeceny

Aga ja w tym roku nie musiałam się martwic ze nad morzem dostane @, może i Ty spróbujesz mojego sposobu :)

troche zaniedbuje ten wątek ale przez tą cukrzyce mam doła i nic mi sie nie chce :((

Dzięki Asiek za info;-) ale do samego Wrocławia pojedziemy jeśli nie dostaniemy na Bielanach butów;-) bo tak to nie mam ochoty pchać sie w te korki:sorry2:

Cześć dziołszki:-)
Staram się Was czytać na bieżąco ale z pisaniem, wiadomo ciut gorzej:zawstydzona/y:
U nas wszystko w porządku choć maluchy mi cos smarkają- położna , która przychodzi do małej na kontrole mówi, zeby nie panikować bo to sprawy alergiczne- woda z nosa bez gorączki i innych objawów. Poza tym mała ma brzydką buzię jeszcze:-(- rumień niemowlęcy jej nie chce jej odpuścić; już nawet przestałam smarować ją maścią bo nic nie pomagała a tylko szkoda buźki.
Poza tym Damian przechodzi chyba bunt prawie -trzylatka- wszystko robi na przekór, stawia się i jest totalnym łobuzem. Chyba mu zbytnio pofolgowaliśmy po pojawieniu się małej i teraz mamy skutki.
A teraz mnie wzięło na wspominanie starych czasów i na słuchanie Queen- uwielbiam ich choć muszę przyznać, ze Freddie był paskudny jak diabli :baffled:
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witam!!!

dzis spalam z niunka 3godz!!!! od14-17, ciekawe, o ktorej nas zmorzy wieczorem?

umyalm dzis juz ostanie okno. choc widze, ze to pierwsze tez by juz tzeba przetrzec:szok::baffled:

A ten wypad ze strojami kąpielowymi już był????

bedzie w nastepna sobote:-p
a ja jakos tyje i znow mam brzuch wysadzony:baffled:

Ja dzis intensywnie piorę, bo w sobotę wyjazd:-):-):-):-):-) dzieciaki się ciesza i my też

ma byc upal, oby sie sprawdzilo:tak::tak:

ma niby być a ja jutro @ mam dostać:wściekła/y: na sam wypad będę sie kisic w obcisłych gaciach

Poza tym mała ma brzydką buzię jeszcze:-(- rumień niemowlęcy jej nie chce jej odpuścić; już nawet przestałam smarować ją maścią bo nic nie pomagała a tylko szkoda buźki.
Poza tym Damian przechodzi chyba bunt prawie -trzylatka- wszystko robi na przekór, stawia się i jest totalnym łobuzem. Chyba mu zbytnio pofolgowaliśmy po pojawieniu się małej i teraz mamy skutki.

a w czym kapiesz mala? Julitka tez miala rumien i kapalam ja w Balneum i smarowalam tego typu kremami

Damianek papuguje chyba z Julitki;-)

Objadłam się tortem aż mnie zmuliło:zawstydzona/y: ale był pyszny:-) i jakoś mi sie dzisiaj okrótnie dłuży:dry:
bobomama24 a ile masz lat? I co studiujesz? A jak Twoja córeczka chodzi już do przedszkola?

reklama
A ja siedzę w pracy i odliczam czas do 22;-) moja też od września idzie ciekawe jak to będzie:dry:
Asiek dzięki za polecenie tego factory bo oblukałam w necie i chyba odrazu tam pojedziemy;-) przyzanam, ze jeszcze nigdy tam nie byłam:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry