reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta ja będziesz we Wrocławiu to koniecznie odwiedz galerie Faktory tam są niesamowite przeceny

Aga ja w tym roku nie musiałam się martwic ze nad morzem dostane @, może i Ty spróbujesz mojego sposobu :)

troche zaniedbuje ten wątek ale przez tą cukrzyce mam doła i nic mi sie nie chce :((

Dzięki Asiek za info;-) ale do samego Wrocławia pojedziemy jeśli nie dostaniemy na Bielanach butów;-) bo tak to nie mam ochoty pchać sie w te korki:sorry2:

Cześć dziołszki:-)
Staram się Was czytać na bieżąco ale z pisaniem, wiadomo ciut gorzej:zawstydzona/y:
U nas wszystko w porządku choć maluchy mi cos smarkają- położna , która przychodzi do małej na kontrole mówi, zeby nie panikować bo to sprawy alergiczne- woda z nosa bez gorączki i innych objawów. Poza tym mała ma brzydką buzię jeszcze:-(- rumień niemowlęcy jej nie chce jej odpuścić; już nawet przestałam smarować ją maścią bo nic nie pomagała a tylko szkoda buźki.
Poza tym Damian przechodzi chyba bunt prawie -trzylatka- wszystko robi na przekór, stawia się i jest totalnym łobuzem. Chyba mu zbytnio pofolgowaliśmy po pojawieniu się małej i teraz mamy skutki.
A teraz mnie wzięło na wspominanie starych czasów i na słuchanie Queen- uwielbiam ich choć muszę przyznać, ze Freddie był paskudny jak diabli :baffled:
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witam!!!

dzis spalam z niunka 3godz!!!! od14-17, ciekawe, o ktorej nas zmorzy wieczorem?

umyalm dzis juz ostanie okno. choc widze, ze to pierwsze tez by juz tzeba przetrzec:szok::baffled:

A ten wypad ze strojami kąpielowymi już był????

bedzie w nastepna sobote:-p
a ja jakos tyje i znow mam brzuch wysadzony:baffled:

Ja dzis intensywnie piorę, bo w sobotę wyjazd:-):-):-):-):-) dzieciaki się ciesza i my też

ma byc upal, oby sie sprawdzilo:tak::tak:

ma niby być a ja jutro @ mam dostać:wściekła/y: na sam wypad będę sie kisic w obcisłych gaciach

Poza tym mała ma brzydką buzię jeszcze:-(- rumień niemowlęcy jej nie chce jej odpuścić; już nawet przestałam smarować ją maścią bo nic nie pomagała a tylko szkoda buźki.
Poza tym Damian przechodzi chyba bunt prawie -trzylatka- wszystko robi na przekór, stawia się i jest totalnym łobuzem. Chyba mu zbytnio pofolgowaliśmy po pojawieniu się małej i teraz mamy skutki.

a w czym kapiesz mala? Julitka tez miala rumien i kapalam ja w Balneum i smarowalam tego typu kremami

Damianek papuguje chyba z Julitki;-)

Objadłam się tortem aż mnie zmuliło:zawstydzona/y: ale był pyszny:-) i jakoś mi sie dzisiaj okrótnie dłuży:dry:
bobomama24 a ile masz lat? I co studiujesz? A jak Twoja córeczka chodzi już do przedszkola?

reklama
A ja siedzę w pracy i odliczam czas do 22;-) moja też od września idzie ciekawe jak to będzie:dry:
Asiek dzięki za polecenie tego factory bo oblukałam w necie i chyba odrazu tam pojedziemy;-) przyzanam, ze jeszcze nigdy tam nie byłam:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry