reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
haha Ty jako zakupoholiczka taka sama jak ja musisz tam zajechać :) co prawda lepszy jest w Poznani ale i we Wrocku jest sporo fajnych rzeczy a ceny, to szok normalnie....

jutro mam wizyte u diabetologa :( jak sobie pomyślę ze 6 razy dziennie mam się kłuć i sprawdzać poziom cukru :(( masakra ... dieta tez drastyczna ale jest tego plus, mnie kilo do zrzucenia po porodzie :)

Asiek właśnie ostatnio jakaś ze mnie zepsuta zakupoholiczka:szok: coraz częściej zdaża mi sie wracać z pustymi rękami:szok: normalnie się nie poznaje:-D współczuje Ci tej cukrzycy ale widzę że zaczynasz już pwolutku włanczać pozytywne myślenie i tak trzymaj:tak: zaobaczysz napewno wszystko będzie dobrze:tak: w każdym bądź razie ja trzymam mocno kciukasy;-)

Bobomama24 a na jakiej uczelni studiujesz? Ja też zastanawiam sie nad studiami ale jakoś chęci i zapału brak? Jak wogóle to wszystko godzisz i jeszcze opieke nad dzieckiem:sorry2:

Bobomama24 podziwiam Cię, bo ja nie dałabym rady pogodzić studiów, niedługo dwóji dzieci, męza, domu.........................
Wiem tez że to nie odpowiedni wątek, bo nie o jedzeniu, ale powiedz jak Twoja córcia reagowała na truskawki w tym roku??????? Niektóre dzieci miałay alergie , a nawet im mamy. Przez te powodzie jakies toksyczne czy co w tym roku były.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry