reklama

Wrześniówkowe mamy

dzień dobry:)
Ja witam z pracy

Jeszcze tylko 7 godzin i jedziemy na weekend do Chłapowa bo mój synuś ostatnio pytał mnie "co to jest biwak mamo...?" wiec mu opowiedziała i on stwierdził "ja tez bym tak chciał.." więc na co czekać jak pogoda dopisuje wyszukaliśmy pole namiotowe z atrakcjami dla dzieci i smigamy, tylko ze ja ostatnio na biwaku byłam jakieś pare lat temu .

Agulka spakowana??? do jakiej miejscowości jedziecie?

Donkat czy Ty byłaś w Chłapowie w zeszłym roku?

reklama
Anetka miałaś bąble po truskawkach a jak teraz????;-);-);-)
Asiek bedzie dobrze tak jak pisze Carioca ona wie co mówi bo sama to przechodziła a i widziałam Sabinke śliczna dziewuszka wiec głowa do góry juz duzo ci nie zostało.

Gagulec jakies fotki malutkiej poprosimy pokaz nam jak rosnie

witam!!!

ale upal dzis,a ma byc jeszcze gorzej!

Julitka mi sie calkowicie poprzestawiala ze spaniem i nie zadnych regul:szok::szok::szok:ledwo ja teraz zagonilam spac, bo dosc wczesnie wstala i do wieczora by nie dotzrymala. a jak jest spiaca, ato znow awantury o wszystko:baffled:

do poludnia byla kolezanka z synkiem:-)

musze popsprztac troche i nas zaczac szykowac na wyjazd:tak:

widze, ze teamat TRUSKAWEK aktualny;-):-D:-D mnie te z krzaczka nie szkodza, gorzej z innymi;-)

Donkat czy Ty byłaś w Chłapowie w zeszłym roku?

zgadza sie:tak::tak::tak: tylko nie an biwaku;-):-D:-D:-D

Witam.

Adaś w przedszkolu sprawował się bardzo dobrze............ powiedział, że jeszcze tu wróci:-)

Nuska my jedziemy do Ustki

Jedziemy jutro późnym popołudniem, bo turnus i tak zaczyna się od niedzieli rano a mozna juz na nocke zjechać a i w ogóle jutro mają być schody.

Jakby mnie nie było już to życzę wszystkim zdrówka i słonecznych dni................ odezwę się po 18-tym.

Paptki

ale cudna pogoda normalnie KOCHAM LATO:-):-):-):-)zaraz będzieemy jedli obiadek na dworze a później do basenu:tak::happy::happy::happy:
Agulka miłego wypoczynku:tak:

ale się cieszę bo możliwe że w sierpniu pojedziemy na kilka dni nad morze:-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam się w niedzielny słoneczny poranek:-) wczoraj całę dzień byliśmy nad jeziorkiem :-) było super mała sie wyszalała a ja sobie plecy spiekłam :zawstydzona/y: a dzisiaj w pracy:crazy: i teraz już tak przez dwa tygodnie co drugi dzień, bo Marta na urlopie:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry