asiek1000
mama Juli & Leny
Aneta czyja to siostra??? malowanie elementu troszke kosztuje wiec nie dziwie sie ze jesteście źli.....
no ja czuje się kiepsko- te upały mnie wykańczają, z Julą jak chodziłam to lato było duuuużo bardziej chłodne ... a teraz normalnie masakra.... ale jeszcze 2 miesiące... jeśli chodzi o cukrzyce to z rana mam kiepski cukier a w ciągu dnia ładnie spada...
my tez sie ratujemy jeziorkiem, a wczoraj byliśmy w kinie na Shreku...
najgorsze jest to że na moje mieszanie od samego rana do późna wieczora świeci słońce, nie idzie wysiedzieć... niunia ma ciągle główkę tak mocno spocona że wyglada jak po kąpieli... :/
no ja czuje się kiepsko- te upały mnie wykańczają, z Julą jak chodziłam to lato było duuuużo bardziej chłodne ... a teraz normalnie masakra.... ale jeszcze 2 miesiące... jeśli chodzi o cukrzyce to z rana mam kiepski cukier a w ciągu dnia ładnie spada...
my tez sie ratujemy jeziorkiem, a wczoraj byliśmy w kinie na Shreku...
najgorsze jest to że na moje mieszanie od samego rana do późna wieczora świeci słońce, nie idzie wysiedzieć... niunia ma ciągle główkę tak mocno spocona że wyglada jak po kąpieli... :/
nie wyobrażam sobie teraz bycia wysoko w ciąży więc współczuje
u nas okna z sypialni i dużego pokoju wychodzą tak, że całę popołudnie świeci słonko
na szczęście od ulicy są drzewa dzieki czemu my mamy cień
natomiast w kuchni mam sachare a jak zaczynam gotować to ledwo tam wytrzymuje u Tuśki problem rozwiązują rolety zewnętrzne, które skutecznie zatrzymują słonko

a mamę do tego czasu psychicznie przygotuję zreszta już jej cos tam napomknełam wczoraj że D chce jechac
a teraz trzeba od nowa. Nie wiem jak ona to zrobiła bo miejsca było dużo

byłyśmy rano na targu po ogórki i moczą się teraz więc wieczorem mam robote;-) sosik dochodzi na gazie i zupka ugotowana