reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta czyja to siostra??? malowanie elementu troszke kosztuje wiec nie dziwie sie ze jesteście źli.....

no ja czuje się kiepsko- te upały mnie wykańczają, z Julą jak chodziłam to lato było duuuużo bardziej chłodne ... a teraz normalnie masakra.... ale jeszcze 2 miesiące... jeśli chodzi o cukrzyce to z rana mam kiepski cukier a w ciągu dnia ładnie spada...

my tez sie ratujemy jeziorkiem, a wczoraj byliśmy w kinie na Shreku...

najgorsze jest to że na moje mieszanie od samego rana do późna wieczora świeci słońce, nie idzie wysiedzieć... niunia ma ciągle główkę tak mocno spocona że wyglada jak po kąpieli... :/

reklama
Asiek to była siostra koleżanki która mieszka obok w klatce znamy się od jakiś 10 lat bo pracowałyśmy razem w sklepie obówniczym tzn ja sobie dorabiałam wakacyjnie a ona tam była zatrudniona;-) dobrze, ze z tym cukrem udaje Ci się jakoś walczyć a te upały są okropne:szok: nie wyobrażam sobie teraz bycia wysoko w ciąży więc współczuje:sorry2: u nas okna z sypialni i dużego pokoju wychodzą tak, że całę popołudnie świeci słonko :baffled: na szczęście od ulicy są drzewa dzieki czemu my mamy cień:tak: natomiast w kuchni mam sachare a jak zaczynam gotować to ledwo tam wytrzymuje u Tuśki problem rozwiązują rolety zewnętrzne, które skutecznie zatrzymują słonko:tak: bo inaczej i tam można by paść:sorry2:

witam!!!

jakas niedorobiona dzisiaj jestem:zawstydzona/y:
mam miec @ i sie opoznia:baffled::crazy:

A i dzisiaj mamy 7 lat jak się z D poznaliśmy:-)

:-):-):-):-):-)

jestem więcej niż pewna że pojedziemy po 30 lipca:tak::tak::-)no i mamy zamiar jechac w ciemno:rofl2:a mamę do tego czasu psychicznie przygotuję zreszta już jej cos tam napomknełam wczoraj że D chce jechac

Monia, a mama Was wspomaga finansowo? jesli nie, to nie miej skrupulow, bo to tylko i wylacznie Wasze pieniadze.
nie za bardzo radze jechac w ciemno, bo wiem, ze nie chca na kilka dni "brudzic" pokoi, bo ktos sie moze trafic na 2tyg i wtedy sie lepiej oplaca.
Kiedys P siostra tak pojechala na weekend, to mieli 2wyjscia:spac w samochodzie, albo drogim hotelu:baffled:

Witam się i ja:-) niestety z pracy:crazy: wczoraj na parkingu pod domem koleżanki siostra otarła nam cały błotnik w samochodzie M wściekły bo dopiero co był zrobiony:wściekła/y: a teraz trzeba od nowa. Nie wiem jak ona to zrobiła bo miejsca było dużo:baffled: no i dobrze, że akurat sąsiad był przy swoim samochodzie bo mówił potem, że jak by jej nie zatrzymał to chyba by prysnęła:dry:

pieniadze pojda z jej OC?

my tez sie ratujemy jeziorkiem, a wczoraj byliśmy w kinie na Shreku...

najgorsze jest to że na moje mieszanie od samego rana do późna wieczora świeci słońce, nie idzie wysiedzieć... niunia ma ciągle główkę tak mocno spocona że wyglada jak po kąpieli... :/

Julka tez byla w kinie?
zastatnawiaalm sie niedawno, od jakiego wieku dzieci dadza rade wysiedziec caly seans.

a macie roletki? choc w bloku, to chyba to malo poamaga, bo mieszkania sie grzeja nawzajem.
ja w domku to mam fajnie, moemntami nawet marzne:zawstydzona/y::szok:

Donkat na szczęście się dogadali i nie trzeba było wzywać policji itp;-) umówili się, że jak M będzie wiedział ile trzeba będzie zapłacić to damy jej znać przez siostrę i nam kase przywiezie;-) z tym, że teraz kiedy ja potrzebuję samochód co drugi dzień to raczej tego nie zrobimy:baffled: dopiero jak Marta wróci z urlopu:sorry2:

Donkat to przeprowadzam się do Ciebie jak tak fajnie chłodno u Was :) Chodź nie narzekam bo i u nas popadało i fajnie chłodno się zrobiło :)

mam w oknach rolety ale przy tych upałach niewiele to daje ...

w kinie byliśmy ze znajomymi ostatnio rzadko gdzieś sami wychodzimy bez niuni, a jak drugie sie pojawi to juz zupełnie bedziemy na jakiś czas uziemieni w domu :)

Aneta to fajnie że się dogadaliście u mnie w mieście biorą 300zl za malowanie elementu....

przez te upały niuni wyszła ciemieniucha na główce, i jak ja mam ją wyczesać jak ona ma tyle włosów?????

Ostatnia edycja:
witam!!!

kobiety, co to za aktywnosc?:szok::-(:-(

u nas (mamy) dzis jest czym oddychac na dworze, nie ma swkaru od rana. widocznie gdzie niedaleko mocno popadalo.:tak::tak:

po poludniu jedziemy do Kielc, wiec dobrze, jakby nie prazylo az tak, bo to niunki pierwsza podroz takim autobusem;-):-)

w piatek wracamy do domu pociagiem-powoli spelniam marzenia mojej gwiazdki:-D:-D

dzis zakupilysmy 2 pierscionki, alez dumna chodzi z nimi, reka niemalze caly czas uniesiona:rofl2:

poalamana dzis jestem, w koncu jest @:-p

z tym, że teraz kiedy ja potrzebuję samochód co drugi dzień to raczej tego nie zrobimy:baffled: dopiero jak Marta wróci z urlopu:sorry2:

wazne, ze sie da z tym jezdzic, jak z moimi drzwiami;-)

przez te upały niuni wyszła ciemieniucha na główce, i jak ja mam ją wyczesać jak ona ma tyle włosów?????

a moze to zle splukany szampon?
moze sie jeszcze w tym wieku robic ciemieniucha?

Donkat masz z Julitki prawdziwa królewnę to jak by mogło byc bez pierścieni:-D:-)udanej i nie męczącej podrózy;-)
witam byłam dziś u dentysty ale naszczęscie luzik dostałam konkretne znieczulenie:tak:teraz lecę obierac ziemniaczki na obiadek bo później jedziemy do mamy bo goście z mazur juz wrócili z Chorwacji i dziś mają przystanek u mamy:tak:

ojj faktycznie forum chyba wymiera :(

Donka moze sie jeszcze robic, poczytałam na necie i choler i później tym trudniej to cholerstwo zlikwidować :/
no to Julita niełe atrakcje będzie miała :)

Monia to juz niebawem wszystkie ząbki będa zrobione :)

a mnie dzis odwiedziła koleżanka z córcią, ale Jula dała popis :/ jak klasyczny BACHOR !!!!!

na poprawe mojego humorku jak P wróci z pracy idziemy do Aquaparku, to nic że wyglądam już jak wieloryb....

zmówiłam na allegro mararon na okno ciekawe jaka będzie wyglądać.....

reklama
Witam się i ja:-) mnie też martwi ten brak aktywności na forum:sorry2: Agulka to chyba o nas zapomniała:baffled: u nas upał nie ustępuje:no: byłyśmy rano na targu po ogórki i moczą się teraz więc wieczorem mam robote;-) sosik dochodzi na gazie i zupka ugotowana :tak: chałupa ogarnięta i zostało prasowanie buuuuuuuuu jak ja tego nie lubię:crazy:
Monia miłego spotkanka z rodzinką:-)
Asiek koniecznie pochwal się makaronami jak przyjdą;-)
Donkat moja jak dostała od pani doktor dwa pierścionki to też taka dumna chodziła jak paw:-D ale po dwóch dniach łobuz je rozniósł:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry