Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my też tylko przed południem wychodzimy a potem już odpuszczamy bo nie ma czym oddychać
sama też tam pupsko mocze;-)
mieszkanie mi się tak nie nagrzewa więc nie jest najgorzej;-) tylko że na dworze nie da rady wyrobić
na placu zabaw jak na patelni i gdzie nie pójdziesz to spiekota
dlatego popołudnia spędzamy w domku na balkonie;-)

zmówiłam na allegro mararon na okno ciekawe jaka będzie wyglądać.....
Donkat moja jak dostała od pani doktor dwa pierścionki to też taka dumna chodziła jak pawale po dwóch dniach łobuz je rozniósł
![]()

Co do biwaku to superrr
no i nas wyjazd nad morze stoi pod znakiem zapytania![]()

Witam
ta pogoda mnie wykończy- z maluchami nie wyjdę na dłuższy spacer bo mi się ugotują a w domu to wariacji idzie dostać.
Współczuję osobą mieszkającym na blokach jak są takie upały bo na wsi tych upałów aż tak bardzo się nie odczuwa....tzn niewiem jaki inni ale ja ich ąz tak bardzo nie odczuwam...

na placu zabaw jak na patelni i gdzie nie pójdziesz to spiekotadlatego popołudnia spędzamy w domku na balkonie;-)
:-):-):-)No bez balkonu to sobie życia nie wyobrażamzwłaszcza w te upały
![]()
:-)o Ty niedobraWitam się i ja:-) mnie też martwi ten brak aktywności na forumAgulka to chyba o nas zapomniała
u nas upał nie ustępuje
byłyśmy rano na targu po ogórki i moczą się teraz więc wieczorem mam robote;-) sosik dochodzi na gazie i zupka ugotowana
chałupa ogarnięta i zostało prasowanie buuuuuuuuu jak ja tego nie lubię
![]()
Monia miłego spotkanka z rodzinką:-)
Asiek koniecznie pochwal się makaronami jak przyjdą;-)
Donkat moja jak dostała od pani doktor dwa pierścionki to też taka dumna chodziła jak pawale po dwóch dniach łobuz je rozniósł
![]()
kochana:-)Agulka jest na wczasach nad morzema aktywnosc mała na forum pewnie przez pogodę
![]()
Ale wstydjak mogłam zapomnieć że Agulka się smaży
i jeszcze posądzić, że o nas zapomniała
![]()
to teraz trzeba nastukac duuzo postów żeby Aga się nie doczytała po powrocie
ale Kasia to nas zaniedbuje na całego, Nuśka też pewnie woli dupkę smażyć na plaży niz przed kompem siedzieć...