reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) mnie też martwi ten brak aktywności na forum:sorry2: Agulka to chyba o nas zapomniała:baffled: u nas upał nie ustępuje:no: byłyśmy rano na targu po ogórki i moczą się teraz więc wieczorem mam robote;-) sosik dochodzi na gazie i zupka ugotowana :tak: chałupa ogarnięta i zostało prasowanie buuuuuuuuu jak ja tego nie lubię:crazy:
Monia miłego spotkanka z rodzinką:-)
Asiek koniecznie pochwal się makaronami jak przyjdą;-)
Donkat moja jak dostała od pani doktor dwa pierścionki to też taka dumna chodziła jak paw:-D ale po dwóch dniach łobuz je rozniósł:wściekła/y:
Agulka jest na wczasach nad morzem:tak:a aktywnosc mała na forum pewnie przez pogodę :sorry2:

reklama
to teraz trzeba nastukac duuzo postów żeby Aga się nie doczytała po powrocie :)

ale Kasia to nas zaniedbuje na całego, Nuśka też pewnie woli dupkę smażyć na plaży niz przed kompem siedzieć...

to teraz trzeba nastukac duuzo postów żeby Aga się nie doczytała po powrocie :)

ale Kasia to nas zaniedbuje na całego, Nuśka też pewnie woli dupkę smażyć na plaży niz przed kompem siedzieć...

A to fakt spiekłam sobie plecy jak dziecko taka stara a taka ......... wrrr a smarowałam się filtrem 20 ale tylko raz i efekt będzie taki jak zawsze skóra się złuszczy i tyle z opalenizny za to młodego marowałam tyle razy że on jest biały jakby na plaży wopgóle nie był :rofl2:
Co do biwaku to superrr młody zadowolony bardzo mu się podobało pogoda jak w tropikach rano nie było żadnego śpiocha o 6 nie dało się już wytrzymać w namiotach a wiecie co jakaś wygodna się na starość zrobiłam bo tak dwie noce w namiocie to jeszcze ok ale na dłuższy urlop to albo domek albo pensjonat bo inaczej się nie da . Za to synuś zadowolony pole namiotowe przygotowane dla rodzin z dziećmi plac zabaw, trampolina, mini przedszkole w sobotę wieczór z muzyką szanty dla dzieciaków siedział pan i z nimi śpiewał więc ogólne weekend zaliczam do udanych

Witam i ja:-) oczywiście w kolejny upalny dzień:sorry2: przyznam, że trochę już mam dośc tych upałów:baffled:
Nuśka super, że wypad bardzo udany :-) my trochę Wam pozazdrościliśmy i w tą niedzielę jedziemy na Nowaki nad jeziorko obejrzeć co i jak a na następny wekend pojedziemy z namiotem;-) choć ja jak Ty co z resztą mnie nie dziwi:-D na wekend jeszcze tak ale na dłuższy urlop to tylko cywilizowane warunki;-)

Oj, to tak jak ja. Jak jeszcze za czasów panieńskich jeździłam z J na działkę jego rodziców, to trzeba było się myć w misce i jak dla mnie, to było okropna męczarnia.

A ja bym pod namiot chociaż na te 2 dni chciała pojechac ale D nie chce:crazy:
witam się w piękny słoneczny poranek:-)obiadek już prawie przyszykowany mam a zaraz zabiorę się za sprzątanko:tak:
no i nas wyjazd nad morze stoi pod znakiem zapytania:crazy:wczoraj D chciał przerejstrowac auto i mu nie przerejstrowali bo nie ma karty pojazdu, i musi dzwonic do goscia spytac się czy on ją ma a jak nie to do jakiegoś urzędu po kartke z informacją ze zgubiona,później pojechał moim autem na przegląd i mu nie przeszedł:szok::crazy::baffled:jeszcze coś tam chciał załatwic z tymi autami i oczywiście skończyło się niepowiedzeniem...............ach szkoda gadac:dry:

reklama
Witam
ta pogoda mnie wykończy- z maluchami nie wyjdę na dłuższy spacer bo mi się ugotują a w domu to wariacji idzie dostać. Przez te upały kolejna nocka do bani- Nelka się wierciła, Młody najpierw płakał przez sen a później latał po mieszkaniu o 5 rano i nie wiedział gdzie ma spać.
Teraz Mała próbuje zasnąć ale przy Damianie ciężko- łobuz nie potrafi sie zachowywać troszkę ciszej a Mała znów jest niesamowicie wrażliwa na dźwięki- byle stukot ją wybudza.
Nuśka, super taki wyjazd w plenerek- ja uwielbiam takie spartańskie warunki choć z wiekiem jednak tez stałam się wygodna
Monia, powodzenia z autami

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry