reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny no ja Was proszę:baffled: taż w okresach kiedy nam się wydawało, że wymieramy nie było takiej posuchy w postach:szok: czyżby to już był nasz koniec:baffled::crazy::sorry2: byłyśmy z Tuśką u dziadzia z prezentem i życzeniami:-) oczywiście Tusiek chciał tam zostać ale przypomniałam, że ma do nas przyjść ksiądz i stwierdziła, że jednak musi wracać do domu:-D z księdzem pogadała jak stara:-D dostała obrazek i medalik i jeszcze zarządała dla mamy i taty;-) a ksiądz był pod jej takim wrażeniem, że dał i dla nas:-D nawet Mafik z księdzem się pobawił:tak: za oknem taka mgła że parkingu nie widać:no: a jest zaledwie 10 metrów od okna:nerd: jak do rana nie opadnie to zapowiada się niezła jazda:sorry2: w takich ciężkich warunkach łatwiej mi się jedzie samej bo wiem, ze odpowiadam tylko za siebie, ale jak mam pasażera to już gorzej:sorry2: a jutro akurat mama ze mną rano jedzie wiec wolałabym żeby ta mgła opadła:tak:

reklama
Aneta to super że Tuśka taka rozgadana......no i że juz zdrowa
za to Mateusza cos bierze zaczyna kaszlec i katar jakis mu leci:wściekła/y:a wczoraj koleżanka pisała że chce dziś przyjechac do nas z synem rok młodszym od Mateusza i chyba powinnam jej napisac że młody kaszle .........a szkoda bo rzadko sie widzimy bo ona w Niemcach mieszka a akurat jest w Polsce.......

Witam. Ja na przymusowym urlopie, bo Maciuś chory. Na razie ogląda bajkę, więc mam chwilę, ale tak to mi żyć nie da. Normalnie cofnął się w rozwoju, bo tylko mama i mama :-D;-)

Witam się i ja:-) oczywiście z kawką;-) Tuska dziś w podkokach wstawała tak cieszyła się, ze idzie do przedszkolka:-) chociaż pewnie będzie jak zawsze po jakiejś przerwie kiedy nie chodzi do przedszkola sobie popłakiwała:sorry2: już jak wychodziłam z domu to mi zapowiedziała, że popołudniu do mnie przyjedzie:-) Zdrówka życzę dla waszych chłopaków:tak: teraz ta pogoda taka durnowata jest:baffled: ani wiosna, ani zima i latają sobie bakterie:wściekła/y:

Majandra zdrówka dla Maciusia:tak:
ja jednak napisałam koleżance że Mateusz zaczyna kaszlec.......jakos wolę napisac żeby potem nie było cos nie tak;-)
ja kawkie nie robię bo muszę do teściowej skoczyc więc kawkę tam wypiję:tak:

Monia, dzięki.

Aneta, Maciuś też pewnie będzie smutny jak będzie trzeba do przedszkola wrócić. Teraz bardzo się cieszy, że jest ze mną wo domu.

Mogę z nim wyjść na dwór? Nie ma gorączki.

Nie wiem Majandra:baffled: ja to zawsze jestem przeciwna wychodzeniu z przeziębionym dzieckiem, ale wiem że nawet lekarze mówią że jak nie jest wietrznie i nie pada, a dziecko nie ma gorączki to można z nim wyjść:sorry2: ja jednak zawsze siedze z młodą w domu:tak:

Od rana chodze wśicekła,

dzieci maja dzis bal a auto nie ruszyło nie wiem co jest chyba może linka hamulca ręcznego nie chce puścić, bo normanlnie nie ruszył z miejsca i jest zakopany do połowy koła, albo przez tą odwilż ugrzązł, bo nawet jak ja chodze to sie "zapadam pod ziemię". Poszłam do sąsiada i zawiózł dzieci do przedszkola a ja zostałm z jego córką............. kurcze nie lubie tak, bo nie dopilnowałam dzieci, a wiadomo że włsoy trzebayło poprawić itp.............. dobrze że fotke zrobiłam przed ich wyjsciem, bo pewnie po powrocie to nie będą za dobrze wyglądali............
Witam. Ja na przymusowym urlopie, bo Maciuś chory. Na razie ogląda bajkę, więc mam chwilę, ale tak to mi żyć nie da. Normalnie cofnął się w rozwoju, bo tylko mama i mama :-D;-)
uffffff bo myslałam, że tylko mój sie zrobił maminsynek
Zdrówka dla MAciusia
Monia, dzięki.

Aneta, Maciuś też pewnie będzie smutny jak będzie trzeba do przedszkola wrócić. Teraz bardzo się cieszy, że jest ze mną wo domu.

Mogę z nim wyjść na dwór? Nie ma gorączki.

to zależy jak jest jego stan ogólny, czy mocno smarcze, kaszle............ jak tak sobie to bym wyszła

Monia zdrówka dla MAtiego.

Aneta Twoja Tuska tak odwazna jak moja Maja ................ a Adasko to "dzikus"

W pracy J sa zapisy na wczasy i można wybrać dwie mijescowości z 12.
Próbujemy dostac się do Wisły albo Bartkowa, ale marne szanse, bo rok temu dostalismy.......... no ale próbujemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry