• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oj, Gagulec, biedny Damian. To musisz teraz uważać by nie zaraził Neli. Co do spania to u nas jest to samo. Maciuś nie umie sam zasypiać. Od jakiego tygodnia nie kładziemy się z nim. Siadamy obok łóżka i dzięki temu zasypia szybciej, ale nadal budzi się w nocy, z tym, że nie przychodzi do nas, tylko mnie woła do siebie:sorry2:

Agulka, dobrze, że sami dacie radę tej usterce w aucie. Przynajmniej koszta dodatkowe odejdą.

Oj, Gagulec, biedny Damian. To musisz teraz uważać by nie zaraził Neli. Co do spania to u nas jest to samo. Maciuś nie umie sam zasypiać. Od jakiego tygodnia nie kładziemy się z nim. Siadamy obok łóżka i dzięki temu zasypia szybciej, ale nadal budzi się w nocy, z tym, że nie przychodzi do nas, tylko mnie woła do siebie:sorry2:

Agulka, dobrze, że sami dacie radę tej usterce w aucie. Przynajmniej koszta dodatkowe odejdą.
Majandra, na szczęście nie muszę sie obawiać zarażenia Małej bo glistą nie zaraża się od człowieka- dlatego Damian dostał przyzwolenie na chodzenie do przedszkola.

Gagulec u Was ciągle jak nie urok to sraczka:sorry2: przepraszam za określenie ale normalnie podziwiam Cię jak Ty to wszystko znosisz:sorry2:z drugiej strony jakie masz wyjście:sorry2: życzę zdrówka dla Damianka i małej a Tobie dużo cierpliwości i wytrwałości:tak:
Asiek zdrówka dla julci. Co do balu to podobno w lutym ma być ale, że młoda przez cały tydzień nie była w przedszkolu to nie jestem na bieżąco:no: mam nadzieję, że M się dziś wszystkiego dowie, bo nawet nie wiem kiedy będzie dzień babci i dziadka:sorry2:

Gagulec u Was ciągle jak nie urok to sraczka:sorry2: przepraszam za określenie ale normalnie podziwiam Cię jak Ty to wszystko znosisz:sorry2:z drugiej strony jakie masz wyjście:sorry2: życzę zdrówka dla Damianka i małej a Tobie dużo cierpliwości i wytrwałości
[
Anetasa, z M tak samo mówimy:tak::tak: Najbardziej mnie denerwuje, ze te dzieciaki muszę faszerować wiecznie lekarstwami :wściekła/y: i szczerze mówiąc w domciu mamy niezła aptekę:baffled:
Uciekam pościągać Młodej flaszeczkę mleczka na jutro.:cool2:

Gagulec zdrówka dla Damianka:tak:
Justyna dobrze że z oczkami Mateuszka wszystko ok:tak:
a ja byłam dzis z Mateuszem u lekarza i znów dusznośc:wściekła/y:dostał zastrzyk na rozszeżenie oskrzeli i jak zwykle wziewy....dalej ma taki oddech jak nie powinien byc :-(

Bidny Mateuszek:-( dużo zdrówka dla niego życzę:tak: u Tuśki w przedszkolu też jakiś pogrom pani mówiła dzisiaj Markowi że w zeszłym tygodniu było tylko 8 dzieci z dwóch grup, a dziś 15:szok:

reklama
Witam o poranku zaraz pranie pójde nastawic i siądę z kawką.Mateusz juz dzis lepiej nie całkowicie ale dużo dużo lepiej:tak:
Majandra jak dziś Maciuś?
Nuska co u Was długo się nie pojawiasz na BB:-(
zapraszam na kawkę :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry