reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oj, Gagulec, biedny Damian. To musisz teraz uważać by nie zaraził Neli. Co do spania to u nas jest to samo. Maciuś nie umie sam zasypiać. Od jakiego tygodnia nie kładziemy się z nim. Siadamy obok łóżka i dzięki temu zasypia szybciej, ale nadal budzi się w nocy, z tym, że nie przychodzi do nas, tylko mnie woła do siebie:sorry2:

Agulka, dobrze, że sami dacie radę tej usterce w aucie. Przynajmniej koszta dodatkowe odejdą.

Oj, Gagulec, biedny Damian. To musisz teraz uważać by nie zaraził Neli. Co do spania to u nas jest to samo. Maciuś nie umie sam zasypiać. Od jakiego tygodnia nie kładziemy się z nim. Siadamy obok łóżka i dzięki temu zasypia szybciej, ale nadal budzi się w nocy, z tym, że nie przychodzi do nas, tylko mnie woła do siebie:sorry2:

Agulka, dobrze, że sami dacie radę tej usterce w aucie. Przynajmniej koszta dodatkowe odejdą.
Majandra, na szczęście nie muszę sie obawiać zarażenia Małej bo glistą nie zaraża się od człowieka- dlatego Damian dostał przyzwolenie na chodzenie do przedszkola.

Gagulec u Was ciągle jak nie urok to sraczka:sorry2: przepraszam za określenie ale normalnie podziwiam Cię jak Ty to wszystko znosisz:sorry2:z drugiej strony jakie masz wyjście:sorry2: życzę zdrówka dla Damianka i małej a Tobie dużo cierpliwości i wytrwałości:tak:
Asiek zdrówka dla julci. Co do balu to podobno w lutym ma być ale, że młoda przez cały tydzień nie była w przedszkolu to nie jestem na bieżąco:no: mam nadzieję, że M się dziś wszystkiego dowie, bo nawet nie wiem kiedy będzie dzień babci i dziadka:sorry2:

Gagulec u Was ciągle jak nie urok to sraczka:sorry2: przepraszam za określenie ale normalnie podziwiam Cię jak Ty to wszystko znosisz:sorry2:z drugiej strony jakie masz wyjście:sorry2: życzę zdrówka dla Damianka i małej a Tobie dużo cierpliwości i wytrwałości
[
Anetasa, z M tak samo mówimy:tak::tak: Najbardziej mnie denerwuje, ze te dzieciaki muszę faszerować wiecznie lekarstwami :wściekła/y: i szczerze mówiąc w domciu mamy niezła aptekę:baffled:
Uciekam pościągać Młodej flaszeczkę mleczka na jutro.:cool2:

Gagulec zdrówka dla Damianka:tak:
Justyna dobrze że z oczkami Mateuszka wszystko ok:tak:
a ja byłam dzis z Mateuszem u lekarza i znów dusznośc:wściekła/y:dostał zastrzyk na rozszeżenie oskrzeli i jak zwykle wziewy....dalej ma taki oddech jak nie powinien byc :-(

Bidny Mateuszek:-( dużo zdrówka dla niego życzę:tak: u Tuśki w przedszkolu też jakiś pogrom pani mówiła dzisiaj Markowi że w zeszłym tygodniu było tylko 8 dzieci z dwóch grup, a dziś 15:szok:

reklama
Witam o poranku zaraz pranie pójde nastawic i siądę z kawką.Mateusz juz dzis lepiej nie całkowicie ale dużo dużo lepiej:tak:
Majandra jak dziś Maciuś?
Nuska co u Was długo się nie pojawiasz na BB:-(
zapraszam na kawkę :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry