Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zrobiliśmy badania krwi, kału plus prześwietlenie jamy brzusznej i mam dosć- oprócz tego , ze wyszło, że Młody ma glisty to idziemy prywatnie na USG bo to co robiliśmy na książeczkę wykazało, ze Młody ma otłuszczoną wątrobę
Ale jeszcze nie panikuję. Za 2 tygodnie powtórka cyklu badań i zobaczymy.
.Damian też nauczony zasypiania z kimś i do tego za Chiny Ludowe nie może przespać sam całej nocy- przebudzi sie, wyczuje, ze nikogo obok nie ma i leci do mnie do łózka i sypiamy w trójkę- Nela, ja i Damian.
Oczki ok, ma lekki przerost źrenicy(?),ale to niby nic strasznego i lekka nadwzrocznosc,ale to normalne u dzieci w tym wieku. Dostal kropelki do nawilzania oka,a jakby nie pomagaly i dalej mrugal to prezpisala kropelki na alergie,bo to mruganie i przerost zrenicy moze miec zwiazek z alergia,a dopiero gdyby ona nie pomogly to na kolejna wizyte i cos dalej wymysli. Tak czy inaczej powiedziala,ze w przeciagu miesiaca powinno wszystko sie wyjasnic.biała kupa=brak barwnika warunkującego zabarwienie kału i w wynikach wyszła nieprawidłowość, ale z racji dwudniowego wybryku kupowego robimy kurację anty-glistową i powtarzamy badani- wówczas zobaczymy czy siać panike czy niegagus niezła jazda................... sił duzo życzę. Skąd ta biała kupa?
Justa dobrze, że Mati ma zdowe oczka.............. oby wciągu tego mca wszystko wróciło do normy