reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) fajowe te naklejki z biedronki:tak: kurcze znowu się martwie o Tuśkę bo coś zaczęsto kupa i to żadko:eek: wczoraj wieczorem 2 razy, w nocy się obudziła i znowu i od rana znów 2 razy:sorry: coś za często:eek: może to po syropkach:cool: sama nie wiem co myśleć:eek:

reklama
No właśnie nie sprawia wrażenia aby coś było nie tak:eek: humor dopisuje, szaleje, zjadła śniadanie i poprawiła jeszcze jogurtem i pije cały czas :tak: muszę poczytać o skutkach ubocznych tych syropków:tak: poza tym pani doktor mówiła, ze te tabletki czosnkowe mogą powodować zatwardzenie i faktycznie mała miała kłopty z kupaniem a wczoraj jej już ich nie dałam więc moze teraz w drugą stronę:eek: nie wiem sama zobaczę co będzie dalej:tak:

Witam.

My juz po imprezie, było fajnie dzieci się wyszalały a my z sąsiadami na bowlingu bylismy.
Maja bardzo zadowolona z prezentów i z gości. Teraz jeszcze z Lila nie spią tylko "plotkują", bo Lila została u nas na noc ( 5 mcy młodsza od Mai)

Miłegeo weekendu i zdrówka dla chorowitków

Rossmana w Mogilnie otwieraja, wyslalam wlasnie papiery,oby sie udalo tym razem:sorry2:
Bylismy dzis u mamy, nie mielismy wody od 9, jutro nie ma byc pradu od 11 do 17:szok:
Bylysmy z chlopakami u fotografa, w poniedzialek sa do odbioru. Moj byly chlopak tam pracuje poprosilam zeby zgral nam wszystkie, ciekawe,czy da,bo szwagierka bedzie odbierala

Witam si o poranku z kawusia na dobudzenie:-) tak wcześnie bo oczywiście z pracy:wściekła/y: tajemnica Tuśkowej sraki rozwiązała sie po przeczytaniu ulotki sinecodu w 1 na 1000 przypadków zaobserwowano jako skutek uboczny biegunkę i moje dziecko musiało się załapać:szok::-D najważniejsze, że już ok:tak:
Agulka wszystkiego naj naj dla Majeczki:-)
Justyna mocno zaiskam kciukasy:tak:

My najpierw na kolende czekalismy, ksiadz byl przed 11. Po 11 wylaczyli nam prad, wlaczyli po 13. S wrocil z pracy, zjedlismy obiad i pojechalismy na zakupy. Mezus mial gest i dostalam 2 bluzeczki po 30, jedna przeceniona z 90, druga z 70. I tak minal nam dzien...
Aneta rozpisalas sie,ze hej

reklama
Witam się w niedzielne popołudnie:-) my mamy księdza jutro:tak: co do nastroju wczorajszego to M mnie wkurzył:wściekła/y: bo swoje złe humory i nerwy chciał na mnie wyładować ale mu się nie dałam oczywiście:no:;-) i dziś już chodzi jak w zegareczku:-D
Justyna fajowe takie zakupy;-) ja narazie o takich wypadach zapominam bo włączył mi się program oszczędnościowy i zbieram na remont;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry