reklama

Wrześniówkowe mamy

ja jak jeszcze takich piosenek poslucham to juz chyba w ogole tylko kulka w leb :-D

Moj syn po raz pierwszy oficjalnie mnie olal. K. zabral go na wielki plac zabaw i gdy ten chcial wracac, Olo mu tylko wyparowal:' Mama ok! Nie do domu''...

reklama
Monia ja wlasnie z kawusia siedze. Jakas niedospana jestem. Mlody jeszcez spi. Nawet nie wiem kiedy przyszedl do mojego lozka.

Asia juz kiedys mialam sie pytac, jak radzicie sobie na jednym pokoju?
Gagulec sprawy mieszkania-wlasnosci uregulowane po Waszej mysli?
Donus jak juz mrygniesz na gg to napisz,ze wszytsko ok...
Aneta wAvonie jest taka maseczka z wit. A, taka w pomaranczowo-bialym sloiczku. Mialas? Fajne cos? Maseczka typowa,czy krem do sparowania bez zmywania?

ooo to długo Mateusz śpi:szok::tak:fajnie my to codziennie pobudka ok 7 bo przedszkole ale od poniedziałku będzie 2 tyg ferie więc wkońcu się wyśpię.Ola już ma zaklepane że na2-3 dni pojedzie do babci na wakacje:-)może później do teściów też ją dam;-)
Justyna ja tez wczoraj miałam dentystę;-)zostawiłam narazie 50zł ale znów ząb do leczenia kanałowego 27.I mam wizytę muszę zrobic zdjęcie i juz mi powiedziała że na tego zęba zajedzie cała godzina:szok::eek:ałaaaaaa

Za wypelnienie placilam 80, za znieczulenie 20. Plabe wzielaam lepszejsza,bo ten zab ostatni raz byl leczony, wiec ma wytrzymac jak najdluzej, a znieczulenie platne takie jest,ze 4 godziny mialam sztywne gebe, nastepnym razem wezme na NFZ

Aaaa i mam postanowienie od wczoraj... robie brzuszki, fikam nogami i wyrabiam miesnie cyckow i smaruje je i masuje. Zobaczymy jak dlugo bedzie mi sie chcialo.

Oczki zakropione bez problemu. Zobaczymy co bedzie wieczorem

Monia to i dla mnie kawe poprosze :)

Justyna o dziwo jakos dajemy rade- myslałam ze gorzej bedzie... nie wiem jak długo jeszcze tu zagościmy ale szkoda mi bardzo bedzie przenosci Julcie do innego przedszkola ( z tego jestem bardzo zadowolona)
ogólnie Julcia jest grzeczna i jak Lena idzie spac to niunka ładnie cicho sie bawi :))
z Lena tez nie ma wiekszych problemów tylko kurcze sama polezy z 20 minut :/ taka towarzyska babka mi rośnie ;)

Monia dobrze ze mi przypomniałam kurcze ja nie wiem kiedy my mamy ferie :/

reklama
o kilka osób się zameldowało ale wciąż nas malutko......
Harsh jak dziś się czujesz?jest jakas poprawa?
idę zrobic kawkę może któras dołączy???

No jest poprawa, zawsze 2 dni po starcie nowego leku jest :) Za kawe dziekuje, nie pije, ale herbaty mozesz zrobic :)
Swoja droga a popros zebow, to moja mama ostatnio musiala 'awaryjnie' dentystki szukac, a ze to byl weekend to jej kurna wziela za jednego zeba, nie kanalowo, tylko plombujac- chyba 350zl...

Aaaa i mam postanowienie od wczoraj... robie brzuszki, fikam nogami i wyrabiam miesnie cyckow i smaruje je i masuje. Zobaczymy jak dlugo bedzie mi sie chcialo.

Oczki zakropione bez problemu. Zobaczymy co bedzie wieczorem

Mi sie zwykle chce przez 2 dni,pozniej zaczynam jesc,a pozniej nie chce mi sie wstac itd ;) NO, ale trzymam kciuki za wytrwalosc.
Swoja droga, to juz widze mine K. jakby mnie zobaczyl taka fikajaca :-)

ja chodzę tylko prywatni za znieczulenie też płacę 20zł a wczoraj mi założyła opatrunek (trutkę)30zł normalne wypełnienie kosztuje 80-100zł

tak jeszcze co do zebow, to my w PL normalnie mamy kobietke, chyba najmniej znana w Koninie, ale taka dentystka sie nie zdarza...(szkoda, ze miala urlop jak mama jej potrzebowala). Przyjmuje na NFZ, traktuje jakby sie bylo prywatnie...Za Olafa np nic mi nie brala, a powinna, bo nie na NFZ. Podobnie za biale plomby dla mojej siostry... Taka zyciowa bardzo :-) Nie chce zerowac na biednych ludziach, tylko im pomoc :)

Monia to i dla mnie kawe poprosze :)

Justyna o dziwo jakos dajemy rade- myslałam ze gorzej bedzie... nie wiem jak długo jeszcze tu zagościmy ale szkoda mi bardzo bedzie przenosci Julcie do innego przedszkola ( z tego jestem bardzo zadowolona)
ogólnie Julcia jest grzeczna i jak Lena idzie spac to niunka ładnie cicho sie bawi :))
z Lena tez nie ma wiekszych problemów tylko kurcze sama polezy z 20 minut :/ taka towarzyska babka mi rośnie ;)

Monia dobrze ze mi przypomniałam kurcze ja nie wiem kiedy my mamy ferie :/

I to mi daje nadzieje, ze bedzie u nas tez fajnie... K. ma nowa siostrzenice, urodzila sie 5.12 i Olo super sie nia zajmuje...Ale wiadomo...swoje dziecko, to swoje... I pewnie zdarzy mu sie za nogi podniesc :)

W ogole fajnie tak masz...2 dziewczynki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry