o kilka osób się zameldowało ale wciąż nas malutko......
Harsh jak dziś się czujesz?jest jakas poprawa?
idę zrobic kawkę może któras dołączy???
No jest poprawa, zawsze 2 dni po starcie nowego leku jest

Za kawe dziekuje, nie pije, ale herbaty mozesz zrobic

Swoja droga a popros zebow, to moja mama ostatnio musiala 'awaryjnie' dentystki szukac, a ze to byl weekend to jej kurna wziela za jednego zeba, nie kanalowo, tylko plombujac- chyba 350zl...
Aaaa i mam postanowienie od wczoraj... robie brzuszki, fikam nogami i wyrabiam miesnie cyckow i smaruje je i masuje. Zobaczymy jak dlugo bedzie mi sie chcialo.
Oczki zakropione bez problemu. Zobaczymy co bedzie wieczorem
Mi sie zwykle chce przez 2 dni,pozniej zaczynam jesc,a pozniej nie chce mi sie wstac itd

NO, ale trzymam kciuki za wytrwalosc.
Swoja droga, to juz widze mine K. jakby mnie zobaczyl taka fikajaca :-)
ja chodzę tylko prywatni za znieczulenie też płacę 20zł a wczoraj mi założyła opatrunek (trutkę)30zł normalne wypełnienie kosztuje 80-100zł
tak jeszcze co do zebow, to my w PL normalnie mamy kobietke, chyba najmniej znana w Koninie, ale taka dentystka sie nie zdarza...(szkoda, ze miala urlop jak mama jej potrzebowala). Przyjmuje na NFZ, traktuje jakby sie bylo prywatnie...Za Olafa np nic mi nie brala, a powinna, bo nie na NFZ. Podobnie za biale plomby dla mojej siostry... Taka zyciowa bardzo :-) Nie chce zerowac na biednych ludziach, tylko im pomoc
Monia to i dla mnie kawe poprosze
Justyna o dziwo jakos dajemy rade- myslałam ze gorzej bedzie... nie wiem jak długo jeszcze tu zagościmy ale szkoda mi bardzo bedzie przenosci Julcie do innego przedszkola ( z tego jestem bardzo zadowolona)
ogólnie Julcia jest grzeczna i jak Lena idzie spac to niunka ładnie cicho sie bawi

)
z Lena tez nie ma wiekszych problemów tylko kurcze sama polezy z 20 minut :/ taka towarzyska babka mi rośnie
Monia dobrze ze mi przypomniałam kurcze ja nie wiem kiedy my mamy ferie :/
I to mi daje nadzieje, ze bedzie u nas tez fajnie... K. ma nowa siostrzenice, urodzila sie 5.12 i Olo super sie nia zajmuje...Ale wiadomo...swoje dziecko, to swoje... I pewnie zdarzy mu sie za nogi podniesc
W ogole fajnie tak masz...2 dziewczynki...