reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia bidulek mały:-( a swoją drogą już myślałam, że najgorsze za nami i dzieci już takie odchowane, a jednak nadal trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo moment nie uwagi i nieszczescie gotowe:baffled:

reklama
Hejka

Dzieci w przedszkolu, na dworze pieknie słonko swieci, jakby sniegu nie było to byłoby nawet fajnie. Pranie się kręci i zaraz na powietrzę wywalę.

Mój J śpi już 11 godzinę........... wstał tylko na sniadanko i dalej do wyrka .. organiz się domaga.......... w końcu go powaliło, bo inaczej by juz coś grzebał

Monia jak dziś ta warga?

Aneta zdówka dla Natalki...... ach ta pogoda

oj dziewczyny kiepsko jakoś ostatnio
Nuśka kop-hop co tam u Was jak Igorek?
Majandra Maciuś zdrowy?jak pisanie pracy idzie?
Gagulec co u Was zdrowi?M w domku?
Donkat jak nastrój?jak Mama?
Agulka jak J?
Asia co u Was jak dziewczynki ?zdrowe?
Aneta jak Natalka się czuje?
Justyna co tam u Was?
Harsh jak Ty się czujesz?brzusio już duży?

no bo cos ostatnio kiepsko z obecnością na BB........
Justyna trzymam kciuki za badanie oczek Matusia:tak:
ja dzis po obiedzie jadę z dziecmi i teściową na basen:-)

Witajcie dziewczyny :) Pamiętacie mnie jeszcze?

U nas wszystko po staremu :) Oliwka i Alutek zdrowy. Młody ma już skończone 5 miesięcy i jest straaasznie duży na dzisiaj waży 9,600 kg, Oliwka to nadal chucherko. Do przedszkola chcę ja od września posłać teraz niech sobie z nami w domu siedzi :) Jak na razie udaje mi się robić to co kocham - robię zdjęcia dzieciaczkom :) Niestety mam tak mało czasu, że ledwo się ze wszystkim wyrabiam :)

Teraz tak dla przypomnienia jak wygląda moja dwójka:

img0029nw.jpg

img0019hy.jpg

img0041rr.jpg

img0101u.jpg

img0044wx.jpg

Co się stało z wątkiem zamkniętym?

Witam się i ja:-) byłam z młodą u lekarza. Osłuchowo ok, gardło zaczerwienione, ale to prawdopodobnie od kaszlu:-( który ją okropnie męczy:-( pani doktor powiedziała, ze panuje u nas jakiś okropny wirus i w zeszłym tygodniu trójka dzieci jednego dnia osłuchowo była ok, a dwa dni później miały zapalenie płuc:szok: także kazała mi uważać na młodą i obserwować jeśli by się pogorszyło to w czwartek się widzimy, a jeśli będzie ok to i tak mam w poniedziałek z nią przyjść do kontroli i zdecydujemy czy może iśc do przedszkola:tak:
Tmadzik cudne te Twoje dzieciaczki, a młody faktycznie duży chłop:-)

Monia wywołuje to sie pojawiam :)
Lenie ida zabki i jest mała masakra :(((
Julcia zdrowiutka smiga do przedszola

Tmadzik kochana masz talent, bardzo bym chciala sesyjke u Ciebie ale za duzo km buuuuuu

Justyna trzymam kciuki u nas zawsze jest wielki placz na badaniu :((

oby Natalka wyzdrowiała :)

reklama
Z Tuśką chyba lepiej:tak: oby nie zapeszyć:dry: gorączki narazie ani śladu i zjadła całą miskę barszczu, o który się sama upomniała a wczoraj przez cały dzień tylko pół kromki i trochę kurczaka:baffled: także mam nadzieję, ze teraz będzie już tylko lepiej:tak:
Asiek współczuję masakry ząbkowej:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry