reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aga, no wlasnie tez bym chciala to zmienic u Julitki. ona ma to po P. on ja rozumie, ja nie bardzo. chciaalbym, zeby byla odwazneijsza, bardziej otwarta..na sile nic nie zrobimy. takie charaktery i juz

moja Ola też tak ma chociaż ostatnio robi się coraz odważniejsza....kolędę mieliśmy o 14 5min posiedził kase wziął i poszedł
a nie pisałam wam wygrałam w konkursie na BB chomika Zhu - Zhu :-):-):-)

witam kobietki

czemu tak tu pusto? ja zadko wchodze bo albo czasu brak, albo nastroj nie ten ale WY? co sie dzieje?

dzis u nas pieknie an dworze, tak wiosennie. szkoda ze nie poszlismy na spacer, bo...P zdycha. wczoraj przecholowal u znajomych z alkoholem i sa tego skutki:confused2:.

Jak zdrowka Aga u Was?
Anetka, Natalce przechodzi?
Ggaulec, a Wy jak?

moja Ola też tak ma chociaż ostatnio robi się coraz odważniejsza....kolędę mieliśmy o 14 5min posiedził kase wziął i poszedł
a nie pisałam wam wygrałam w konkursie na BB chomika Zhu - Zhu :-):-):-)
suuuuuuper, gratki, nic sie nie chwaliłas że brałas udział
Chcialabym miec zbedna 100... LIDL super jest ta patelnia i chcialabym taka wyciskarke
fajne sa niektóre rzeczy w Lidlu, u nas mieli otworzyc rok temu i nadal nie otworzyli, ale już zaczynaja tiry z towarem zjeżdzać więc już chyab niedługo
witam kobietki

czemu tak tu pusto? ja zadko wchodze bo albo czasu brak, albo nastroj nie ten ale WY? co sie dzieje?

dzis u nas pieknie an dworze, tak wiosennie. szkoda ze nie poszlismy na spacer, bo...P zdycha. wczoraj przecholowal u znajomych z alkoholem i sa tego skutki:confused2:.
oj biedny P;-)
Jak zdrowka Aga u Was?
Anetka, Natalce przechodzi?
Ggaulec, a Wy jak?

Aj tam Donuś szkoda słów............... ty chuchasz dmuchasz, latasz jak przy niemowlaku, a on dziś pojechał do szkoły w samiusiej koszulinie a grubszy sweter przygotowałam.............. ale oczywiście ściągnął najierw kutrkę przy samochodzie, włozył do bagażnika, jechał w niezbyt mocno ogrzewanym aucie i wyjdzie ciepły bo znów sięgnąc do bagażnika po kutrkę. PO Co? :wściekła/y:
Dzieci oki jutro do przedszkola.

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo,

pije grzane piwko i powoli mnie bierze...
dobrze, ze jest P, to umyje niunke

znow zmarzlam w kosciele-bbbrr!!!! na dworze cieplej , niz w srodku

Aga, no to faktycznie rece opadaja. przeciez mozna kurtke zostawic an siedzeniu, a nie chodzic rozebranemu do bagaznika. ach te chlopy, maja swoje pomysly...

Julitka jest najlepsza: patzry, ze P przyniosl piwo z garazu i mowi: Ttaus, Ty jzu lepiej nie pij piwa, bo znowu bedziesz sie zle czul:-D

Milej nocki!!

Ostatnia edycja:
Witam się o poranku z kawką oczywiście;-) młoda niestety gorzej:-( kaszle paskudnie , wczoraj miała temperature no i oczywiście zostawiłam ją w domu. Na szczęście dziadek zadeklarował się, że dziś przyjdzie do niej i w środę, bo oczywiście Marta nie mogła skrócić swojego urlopu żebym chociaż środę miała wolne:wściekła/y: zawsze w takich sytuacjach obiecuje sobie, że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, a potem i tak mi rura mięknie jak mnie prosi o zamiane bo Niki chora:sorry2: jeśli Tuska dziś nadal będzie miała gorączkę to jutro czeka nas wizyta u lekarza:tak:
Agulka bezmyślność chłopów jest czasami powalająca:wściekła/y:

reklama
witam jeszcze bez kawki ale zaraz zamierzam zrobic;-)
mój syn wczoraj chciał się golic:szok:wziął od D maszynkę do golenia i rozciął sobie wargę:-(krew leciała bardzo długo i mocno :-(
Aneta zdrówka dla Natalki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry