justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To moze winowajca tak czestego chorowania Szymka byla babcia,bo ona przeciez sie nim zajmowala jak niechodzil do przedszkola...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozostawie swoją opinię na ten temat bez komentarzaTo moze winowajca tak czestego chorowania Szymka byla babcia,bo ona przeciez sie nim zajmowala jak niechodzil do przedszkola...

.suuuuuuper, gratki, nic sie nie chwaliłas że brałas udziałmoja Ola też tak ma chociaż ostatnio robi się coraz odważniejsza....kolędę mieliśmy o 14 5min posiedził kase wziął i poszedł
a nie pisałam wam wygrałam w konkursie na BB chomika Zhu - Zhu :-):-):-)
fajne sa niektóre rzeczy w Lidlu, u nas mieli otworzyc rok temu i nadal nie otworzyli, ale już zaczynaja tiry z towarem zjeżdzać więc już chyab niedługoChcialabym miec zbedna 100... LIDL super jest ta patelnia i chcialabym taka wyciskarke
witam kobietki
czemu tak tu pusto? ja zadko wchodze bo albo czasu brak, albo nastroj nie ten ale WY? co sie dzieje?
dzis u nas pieknie an dworze, tak wiosennie. szkoda ze nie poszlismy na spacer, bo...P zdycha. wczoraj przecholowal u znajomych z alkoholem i sa tego skutki.
oj biedny P;-)
Jak zdrowka Aga u Was?
Anetka, Natalce przechodzi?
Ggaulec, a Wy jak?

zawsze w takich sytuacjach obiecuje sobie, że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, a potem i tak mi rura mięknie jak mnie prosi o zamiane bo Niki chora
jeśli Tuska dziś nadal będzie miała gorączkę to jutro czeka nas wizyta u lekarza